Da,nazalost je tako...ja kad se sjetim svog prvog napada nisam znala sto se dogadja,pocela sam se gusiti srce lupati ruke mi se zgrcile,oduzela se potpuno i muz me odveze na hitnu jer nismo znali sto se dogadja,odmah su me stavili na intenzivnu i dr internista je rekao da sam u predinfarktnom stanju mi smo bili sokirani...onda sam naravno obavila brdo pretraga kao i vecina vas i sve bilo ok...da bi me internista pitao gdje radim,inace radim sa strankama,i ja mu kazem a on meni na to onda ili pocnite pit tablete za zivce ili idite u mirovinu a ja 28 godina imala,ostala sam sokirana odgovorom...drugi napad vrlo brzo nakon prvog dr koja me pregledala odmah je rekla da su napadi panike i pozvala psihijatra koji me ispitao od a do z sve kad sam dosla sebi nakon koktela injekcija...i pita on mene pa dobro sto se toliko uzrujavam pa svi ljudi imaju problema,ajde sad lijepo idite kuci i naspavajte se i sve ce biti u redu,naravno opet sam se sokirala,dok nisam otisla privatno i tek tu je pocela moja terapija,jer u bolnici me apsolutno nisu dozivljavali i kao s obzirom da sam iz Vukovara,prezivjela rat,pa prometna i milijun stvari uz to da to rijesim sama sa sobom i onda cu bit u redu,e tu su pokazali koliko im je stalo do jedne mlade osobe a kamoli onda do starijih...