-
Pukla jučer - vikala, udarila dijete po guzi 
Danas više nisam mogla - nazvala Centar za krizna stanja (više mi nije radila doktorica)...
Cure moje, dobro da nisam pala u nesvijest kad mi je dežurni psihijatar, nakon razgovora,
rekao:"Sad bih vas trebao prijaviti policiji."
Ja, šokirana - možete si misliti koliko! - pitam:"Kako to mislite?"
On mi je na to odgovorio da je po novom Zakonu već vikanje na dijete stavljeno u
kategoriju obiteljskog nasilja.
Sad me već poprilično spopao strah da će doći policija, ja završiti u najmračnijoj ludnici,
a što će biti s mojim djetetom???
Rekla sam mu da ga molim da me ne prijavi, da nisam zlostavljač - ajme Božeeeee!
Da sam je lupila točno 2 puta po guzi i vikala na nju - to je točno (nažalost).
Ali, zaboga, nisam zlostavljač!
Rekao je da naravno da me neće prijaviti, da ne brinem, ali da se odmah ujutro javim svojoj doktorici
i kažem da sam zvala Centar, ime doktora s kojim sam razgovarala i da obavezno kažem da mi se
snizio prag tolerancije s ovom terapijom te da je moramo promijeniti.
Bože moj, da mi je netko ovo rekao da će mi život ovako izgledati, rekla bih mu da fantazira i
to jako!
Cijelo vrijeme sam bila u kontaktu s njenim tatom, mojim nezakonitim (kako ga ja zovem) i
eto, došao je danas doma rano,ja popila Xanax...
Otuširala se (sad je bilo lako, dva dana se nisam mogla) i onda smo odveli Terr u park.
Cure moje, kakvo zlostavljano dijete, ajmeeee!
Evo je i sad kraj mene - spavamo skupa i neće ići dok ja ne idem..., stojim u čarapama na njenim
crtežima od kojih je napravila "papirnati tepih" na podu, vesela je, pjevuši i hoda s povećalom
oko mene...
Moram ići s njom u krevet (vjerojatno će i priča "pasti") jer je zbilja kasno a sutra je vrtić.
Oprostite ako sam preduga i preopširna.
Idem sad i sutra zovem doktoricu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma