Wee, onda super Krivo sam skužila,ili sam pomiješala nadimke. Oprosti...Frend mi u psihozu otišao (ali blagu) jer se nije htio liječiti, bio je uvjeren da je OK. A skidanje s xanaxa i/ili helexa je išlo ovak: svaka dva tjedna sam smanjila dozu za 1/8 tablete, ( pila 3x25mg dnevno) tak je bilo najlakše...onda sam došla do kraja i nije bilo tak strašno kak sam mislila da bude..nesanica i blaga konfuzija,svega par grčeva i to je to. Pila sam još i cipralexe al oni nisu agresivni i nije mi bio problem se skinut s njih.
Meni je recimo Helex djelovao skroz drugačije nego Xanax, od njih mi se vrtilo u glavi i imala sam neke napade znojenja pa hladnoće. Čudno... ali gle, ja radim takav posao da si mogu dozvolit da ako treba mjesec dana ne izlazim iz kuće dok se počnem normalno osjećati i tak. MUž radi samnom pa može preuzti velik dio posla, i tak..mislim, ja sam imala nekoliko okidača u životu za te neuroze + genetsku predispoziciju tak da sam eto, nekak uspjela sve to izdurati. Sad ništa ne pijem, i iako sam opet trudna i krvarim cijelo vrijeme pokušavam ostati smirena, popijem čaj od matičnjaka, i stvarno rijetko kad izlazim. A i moram mirovati. Kak mi se posložilo