Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2037

Tema: Xanax,Prozac i sl.u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sve ste nestale
    Teice kako si ti?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pozdrav cure.Prije tjedan dana počeo sam osjecati strah od trudnoće pokušavao smo neko vrijeme i mislim da možda ovog mjeseca sam trudna, ali imam strah da cu dobiti panicni napad,da cu se onesvjestiti,glavobolja je tu,sve u svemu jako lose Osjecam neku tezinu u tjelo,stalno mi je u glavi sliku da cu se ispaniciti kad mi kazu da sam trudna i nemogu se smiriti Kako ste vi reagirali kad ste saznali da ste trudni,jer je bio neka nelagoda,strah,panika....kak ste se nosili sa svemu to. Pomozite mi da se malo smirim molim vas.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A nosila sam se eto-kao i vi..kad mi prvi test pokazao +,skoro sam pala u nesvjest, pa drugi minus pa sam osjetila čak i olakšanje,pa treći opet +,pa prokrvarila...svašta se u meni izmjenilo od mog prvog +. Ali, da znate da se u ljeto anksioznost povećava i da kad vas oderu hormoni nećete znat gdje ste ponekad i da je sve to NORMALNO unatoč našim dijagnozama- biti ćete bolje...život nam svašta nosi, treba to prihvatiti pa kako bude... i budite sigurne da sve što radite je sigurno najbolje za vaše bebe - bilo buduće ili postojeće, jer žrtvujete vlastitu slobodu ( koja nam je na žalost dana lijekovima) za to malo biće, i to je pravi majčinski način....nismo mi ništa drugačije od trudnica koje imaju druge komplikacije, i one se žrtvuju - a bit roditeljstva upravo to i jest! Tako da, unatoč svim problemima koje imate, osjećajima koji vas trgaju, strahovima i strepnjama, teškim fazama odvikavanja i 10001 neodgovorenom pitanju- sve što radite je dobro. Samo hrabro naprijed i savjet: slobodno se propitkujte-pokazat će vam strane vaše unutrašnjosti koje trebate ojačati ali i one koje bi trebalo utišati,tako da je to dobra metoda! Mi možemo biti sretne jer je naš unutarnji svijet nešto na čemu već radimo dok jako puno roditelja ( na žalost) još uvijek to ne prakticira a sigurna sam da postoji jako puno ljudi na svijetu kojima bi pokoja terapija itekako dobro došla - posebno danas gdje smo zapravo svi ograničeni-bilo vremenom,poslom,bolesti itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •