-
Sve ste nestale
Teice kako si ti?
-
-
A nosila sam se eto-kao i vi..kad mi prvi test pokazao +,skoro sam pala u nesvjest, pa drugi minus pa sam osjetila čak i olakšanje,pa treći opet +,pa prokrvarila...svašta se u meni izmjenilo od mog prvog +. Ali, da znate da se u ljeto anksioznost povećava i da kad vas oderu hormoni nećete znat gdje ste ponekad i da je sve to NORMALNO unatoč našim dijagnozama- biti ćete bolje...život nam svašta nosi, treba to prihvatiti pa kako bude... i budite sigurne da sve što radite je sigurno najbolje za vaše bebe - bilo buduće ili postojeće, jer žrtvujete vlastitu slobodu ( koja nam je na žalost dana lijekovima) za to malo biće, i to je pravi majčinski način....nismo mi ništa drugačije od trudnica koje imaju druge komplikacije, i one se žrtvuju - a bit roditeljstva upravo to i jest! Tako da, unatoč svim problemima koje imate, osjećajima koji vas trgaju, strahovima i strepnjama, teškim fazama odvikavanja i 10001 neodgovorenom pitanju- sve što radite je dobro. Samo hrabro naprijed i savjet: slobodno se propitkujte-pokazat će vam strane vaše unutrašnjosti koje trebate ojačati ali i one koje bi trebalo utišati,tako da je to dobra metoda! Mi možemo biti sretne jer je naš unutarnji svijet nešto na čemu već radimo dok jako puno roditelja ( na žalost) još uvijek to ne prakticira a sigurna sam da postoji jako puno ljudi na svijetu kojima bi pokoja terapija itekako dobro došla - posebno danas gdje smo zapravo svi ograničeni-bilo vremenom,poslom,bolesti itd.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma