Evo i mene je sinoc bio jaaako loshe,kad me zegnuo u srcu nesto pa sam se sva ukocila od straha mislila sam e sad je gotovo,ovo mora da je srcani udar mishici su mi bile ukocene,zeludac se stegnuo,strah me nadvladao i paniku uz toga ma mislila sam da cu umrjeti popila sam xanax 0,25mg i tek sam rano ujutro otspavala nekoliko saata. Sad noge su mi otsecene,tresu mi se ruke ma uzas za poludeti,plus to sad sam u PMS-u i to mi radi stvari jos gore. Poslje podne sam na posao ni ja sama neznam kak cu izdrzat. Mislim da trebat i ponovo kod kardiologa da ispitam srce ma da sam i to radila i sve je bio ok,ali ovo sinoc me prestravilo.Puno sam i smrsavila ovih par mjeseci jer od mojih 55kg pala sam na 49,i to me muci jako,ali sve na psihickoj bazi jer se nerviram i plasim se od svega i svacega.Haos mi je i u dushi i u tjelo

Kostadinka hteo te pitat ti si sad u 13-toj sjedmici znaci prvog tromjesecja si izgurala pa sad je lakshe,jel ti doktor rekao da smijes popiti koju tabletu za umirenje kad se osjetis uzrujano?