i ja se stalno znojim iako je zahladilo.A poslije prvog poroda sam se jos vise znojila,pa sigurni 6mj. jos.to se hormoni vracaju u normalu i kosa mi je opadala al sve prodje i ja sam stalno sa lepezom.Ja nosim opet sina,danas na UZV sam vidjela piska i mudasca i snimio mi dok, sve na kasetu.Teica,evo ovako,ja imam sina od 7 god god.jako je sretno i veselo dijete,samo se smije sto me nekad i nervira a u trudnoci sam bila katastrofa isto kao i s ovom trudnocom.Pa nisam primjetila nista lose sem sto spava sa mnom u sobi a vec je veliki,ima svoj krevet zasebno.Tako da svi troje spavamo zajedno.Al meni ni ne smeta e sad kad dodje beba,svo 4-oro cemo spavati u jednoj sobi a imam stan od 100kvadrata,hahhaaaa!Neki dan sam uzimala normabel i on me pita jel to vitamin za bebu a meni pune oci suza,ja kazem da to su sve vitamini.U skoli je dobar,slusa,kuci malo mamje al ga tata stalno vaspitava i njega se bas boji,sa mnom ima bas prijateljski odnos,stalno se ljubimo ,mazimo pa i posvadjamo.Jos uvijek me drzi za ruku dok ne zaspi,al nisam primijetila da se izdvaja od druge djece,cak ,naprotiv,veoma je veseo i druzeljubiv.Esad za kasnije ne znam,al raste u veseloj porodici a on ne vidi kad je meni lose,ja pocnemnesto raditi ili kazem da imam obaveza po kuci da me ne dira dok me ne prodje,cak ni muz nikad ne vidi da mi je lose,ja sa tim zivim vec 15-tak godina i vrlo dobro znam da skrijem simptome.