Tu sam ja cure moje, nego kod mene uvijek neki novi klinac...evo danas peti dan kako sam dobila hemeroide i ludim od njih i od bolova...baš sam se danas pitala hoće li me išta zaobići od ovih trudničkih tegoba
Toliko me smetaju i toliko me boli da sam pravo nervozna i loša i ništa mi se ne da...samo čekam da više prođu i da malo odahnem!
A i inače sam sve nervoznija kako se bliži porod pa se pokušavam na razne načine tješiti, a ova preznojavanja, hemeroidi, žiganja, ležanje i sl nimalo ne pridonose situaciji...grrrrrr
U ponedjeljak sam trebala na kontrolu u bolničku ambulantu i došla tamo a sjedi bukvalno 50 žena u čekaonici bez klime! Živi užas! Čekala sam jedno 45 min i otišla kući. Dr se malo ljutnula na mene i tek me je naručila opet u ponedjeljak i to na isto mjesto. Već kontam da će se ponoviti isti scenarij. Tamo gdje radi privatno svi su termini popunjeni do daljnjeg, tako da moram nekako izdržati tu gužvu i vrućinu, a kako - ne znam!
Plus mi muž ostao bez posla u petak pa nam je sad pravo veselo! Bože kako su ovi poslodavci postali bešćutni, briga ih za sve...kad te max iskoriste samo te šutnu!
Eto, malo sam se i ja izjadala.