-
Pozdrav svima. Evo i mene,ono sto sam zadnje primetjila je to da mi se ruke poceli tresit,kad uzmem neki papir u ruke to se zaprimeti pogotovo desna ruka,prsti tak po malo "igraju". Jer ima netko slicno tak da im se deshava,a da kazem da pijem xanax 0,25*1dn.Mislim da Teica je nekoj put pomenula da ima slican problem sa tresenje ruke. Ja opet to povezavam sa nervni sistem,vjerovatno je na psihickoj bazi,moja majka takodze imala taj problem (i jos ga ima,ona je 54godina,a pocelo joj je vjerovatno okolo 40). Ah taj prokleti strah svakakve simptome radi,sad jedno,onda drugo pa treceg i tako do nedogled.....
Hocu i ja da odem na psihoterapiju,isla sam kad sam imala oko 20-23 godine (nekoliko godina sam isla rjedovno uz male pauze i ucila sam kako da kontroliram sebe,kako da mi bude bolje i da resavam te unutrasnje konflikte koje predizvikavaju taj strah,panika i nelagoda),onda kak sto kaze Teica kad to nije islo morala sam poceti sa tablete i bilo mi je opet dobro ali problem je u to sto se ova sostojba ponavlja nazalost. Neznam kak ce biti u trudnoci ali zasad borim se sa svi simptomima,naravno uz pomoc psihijatra i moje blize.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma