-
Stray cat jesi ti ikada pila ad?Ja sam se rukama i jogama borila protiv odlaska psihijatru i lijekova,1. Put sam uspjela sam,al nakon godina vratilo se kao bumerang jos sto puta gore.Okidac mi je isto bio sinov dijabetes.Isla sam na jogu,pilates,zumbu,pila cajeve,biljne tablete,sokove od voca,povrca,meditirala,disla,pila b kompleks,magnezij,ne kogu se svega ni sjetiti i bila kod sioog homeopate.Psihicu sam dosla kad vise nisam mogla izaci iz stana ni u pratnji,a kamoli sama,s tlakom 180/110,rukama koje su se tresle i u pratnji muza koji je i unutra bio sa mnom.I tad sam njoj tvrdila da meni lijekovi ne trebaju.GLUPOST !Dan,danas mi je zao sto nisam otisla prije.....
Sad sam trudna ,nepijem nista,hocu li izdrzati cijelu trudnocu ne znam,ali ako ne budem mogla vracam se na ad.Pa ja kad sam imala napad panike nije mi pomagao jormabel od 5 mg a kamoli voce??????????Mislim o cemu pricamo??????Ja vjerujem da nijedna od nas nije otisla po ad a da nije isprobala druge mogucnosti?Kad se poremeti kemija u mozgu to je malo veci problem.
Teice drzi se tebe bas hoce
?Ne brini za curku,vjerujem da razumije.
Mala panicarka super da ti je bolje
Kostadinka nisam pila helex nikad pa nemam savjeta.
Snovolovka jos malo i bebac ti je u narucju ne brigaj.
Drzite se curke.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma