-
hallo cure,evo i mene,velike panicarke,Allie,ako imas vremena procitaj sve o meni pa ces vidjeti koji su to strahovi prisutni cijelu trudnocu,svi tjelesni simptomi i psihicki za popizdit.Ja vise nisam mogla izdrzati i u 30.-tom tj.pocela piti AD Zoloft i rekao mi helex ili normic po potrebi.Doktror mi je rekao sto nisam ranije dosla da se ne patim da je 100 puta gore ova tjeskoba i nervoza vec tableta a ginekolog mi je rekao da mogu bez problema te tablete da pijem i to je sve najbezbjednije poslije 16tj.tako su mi rekli.Ja bih na tvom mjestu otisla psihijatru i trazila pomoc jer imas jos 4mj.do kraja a to je mucenje za tebe.Nista se ne sikiraj,sigurno nisi gora od mene a evo me u 34.tj.mislila sam da nema sanse da to docekam,ma sta da ti pricam,samo procitaj od pocetka moje tegobe pa ces vidjeti kroz sta sam prolazila i jos uvijek prolazim al ni blizu kao prije.Potpuno te razumijem i nisi sama!!!Kostadinka,gdje si,kako je proslo vadjenje krvi???Snovolovka,jos malo,drzim ti fige,ti si prva a ja odmah iza tebe!!!!!A Teica nam je prava drugarcina stalno je uz nas,svo ovo vrijeme!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma