Hej cure moje!
Kod mene se svasta izdogadjalo zadnjih dana. Pozitivna stvar je def skidanje s velafaxa, dobar kombinirani probir i nalaz farmakologa koji kaze da nema nikakvih rizika za bebu zbog lijekova koje sam uzimala.
E sad los dio. U cetvrtak sam isla kod moje ginekologice i taman kad smo zavrsili razgovor da ce me skicnuti na uzv, dobila sam nenormalan odljev krvi. Svjeza krv,curila je u potocima iz mene. Pogledala me,velik hematom koji odize posteljicu. Beba ziva. Dodjem u bolnicu,doktorica koja me primila gleda na uzv,vidi manji hematom al ovog ogromnog nema,kaze mozda je on puknio i otud izljev.ostavice me u bolnici jer moglo bi jos biti,pa da ne idem amo-tamo.strogo mirovanje. Taj dan je krvarilo dosta,sutradan sve manje i manje da bi do navecer samo malo tockica stare krvi bilo. U Noci na subotu opet malo krvi. Od cetvrtka me nitko nije pogledao na uzv da vidi jel beba prezivjela sve to i kolko su rekli nebi me tako skoro ni gledali. Pa sam lijepo u subotu nakon vizite potpisala izlaz na vlastitu odgovornost.
Strogo mirujem kod kuce,otkako sam dosla nema vise ni kapi krvi. Sad cekam da sutra odem svojoj gin da vidim bebu,molim Boga da je prezivjela. Uhvatila me i prehlada,grlo,uho,malo temperatura pa se borim s tim. Eto,zabavi kod mene nikad kraja