Da podjelim s vama svoje iskustvo. Puno sam tražila po netu- o AD i trudnoći kada mi je trebalo i svako iskustvo mi je bilo dragocjeno.
Bila sam na Seroxatu zbog anksioznosti i napada panike. Kako smo mi (nažalost) svoju trudnoću planirali zbog IVF-a doktorica me sa Seroxata prebacila na Prozac. Kao on se smije u trudnoći, međutim on mi nikako nije pasao, pa na Zoloft. Srećom, ostala sam trudna i naravno mislila sam da mogu bez AD pa sam se na svoju ruku skinula s njega. Bilo je dana kad mi je bilo teže, a bilo je i onih kad sam bila OK. I vjerojatno bi sve to nekako izgurala ali u 15 tj. trudnoće MM se jako razbolio

Bio je danima na granici života i smrti. Tada su mi osim obaveznog Zolofta dodali i Normabel (za Xanax su mi rekli veliko NE). Pila sam po jedan Zoloft dnevno i po potrebi Normabel. Tako do 7 mj. trudnoće. Tada se situacija s MM malo unormalila, i tada sam opet na svoju ruku prešla na pola Zolofta. I danas zahvaljujem Bogu što sam unatoč svemu rodila prekrasno djete i što je sve prošlo u redu

Jedini problem je što AD i dojenje ne idu skupa. Ja sam bila spremna skinuti se sa Zolofta ali u rodilištu su rekli NE. Jer kao ionako postoji opasnost od post porođajne depresije pa unatoč svemu neka nastavim sa terapijom. Eto tako da nažalost moje dijete cice nije vidjelo :/