Pozdrav svima..nova sam na forumu, kao i sve vas muče me depresija začinjena napadima panike. I to već godinama, a sve je započelo nakon rođenja drugog djeteta. Treća trudnoća je protekla dobro, prestala sam koristtii terapiju na kojoj sam bila čim sam saznala da sam trudna. Na žalost, kako to već biva, sve se vratilo nakon poroda..znala sam da ću morati ponovno početi sa terapijom, ali sam silno htjela dojiti i uspjela sam 18 mjeseci dojiti svojeg sina prije nego sam shvatila kako neću moći dalje bez terapije..uz posao, troje djece..jednostavno se nisam više mogla nositi sa svime bez pomoći lijekova..tako sam u 10. mjesecu prošle godine započela sa terapijom Elicee (escilatopram), pijem 20mg dnevno, doživjevši apsolutni preporod. Jučer sam saznala da sam trudna. 4 put! Ne mogu vam opisati stanje u kojem se trenutno nalazim..razmišljam o pobačaju, jer kako će moja bebica izgurati uz antidepresive koje pijem?! Da ih prestanem piti..znam das ću se rasuti opet..danas zovem ginekologa i psihijatricu da se naručim na pregled da vidim što oni kažu...tješe me malo neki postovi ovdje, vidim da ima žena koje su pile antidepresive kroz trudnoću i sve je bilo u redu..užasno se bojim, a tako bih se rado veselila ovom djetetu..što da radim?