Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2037

Tema: Xanax,Prozac i sl.u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Bok cure, nova sam.
    Moj problem najveći je što sam friska na Cipralexu i to se dogodilo ljetos, a planirali smo (prvu) trudnoću... Moja DG.anks-depr.poremecaj. Još sam u navikavanja na AD.
    Pročitala sam vaše postove , vidim da svašta pijete mene zanima dakle, nijedna od vas nije dojila koja je pila AD? Od ranije imam iskustva sa Seroxatom za koji su mi uvijek svi rekli - ne u trudnoći.
    Ne bojim se čak ni da će dijete imati neke malformacije pri rođenju nego se bojim da kasnije ne razvije , zbog mojih AD, depresiju ili slično.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Zbunjena133 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, nova sam.
    Moj problem najveći je što sam friska na Cipralexu i to se dogodilo ljetos, a planirali smo (prvu) trudnoću... Moja DG.anks-depr.poremecaj. Još sam u navikavanja na AD.
    Pročitala sam vaše postove , vidim da svašta pijete mene zanima dakle, nijedna od vas nije dojila koja je pila AD? Od ranije imam iskustva sa Seroxatom za koji su mi uvijek svi rekli - ne u trudnoći.
    Ne bojim se čak ni da će dijete imati neke malformacije pri rođenju nego se bojim da kasnije ne razvije , zbog mojih AD, depresiju ili slično.
    Jos sa strepnjom krizam tjedne do poroda tako da ne planiram mnogo unaprijed... No, nisam ni pomislila da necu moci dojiti. Na Portalu sam (ssri) i sumnjam da cu moci bez njega, ali sad sam bas zatecena vezano za tvoj upit o dojenju. Necu nista gatati, prvo cu se informirati i vidjeti sto i kako. Kad bi barem bila dovoljno stabilno da makar pola godine uspijem bez terapije. Nezamislivo mi je da ne dojim, no ako tako bude moralo biti za dobrobit bebe i mene, onda cu se morat pomirit s tim...

Nedavno sam se pokusala skinuti s Portala i izdrzala sam 3 tjedna (taman koliko je lijek jos u tragovima kolao organizmom). A onda je doslo do eskalacije i shvatila sam da je to stanje daleko pogubnije od tableta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •