Citiraj Majuška prvotno napisa
Ja sam malo u bedu jer mi je doktor sa SD jučer na pregledu rekao da prestanem piti Helex (Xanax) do daljnjeg. Nije objasnio zašto (naravno).
To mi je koma jer se ponašaju kao da to netko pije iz zabave...
Provela sam besanu noć u suzama jer su me i prepali da je beba mala. 2700 u 37 tjednu a danas vidim da je po tablicama pol. Harni to normalna težina

Pokušavam se ne predati crnim mislima i strahovima ali ne ide mi najbolje posebice nakon svakog pregleda u bolnici kad me samo zblesiraju. Još kad mi se obrate gestapo sestre, majko mila, najrađe bi odmah plakala. Tako im je teško dati riječ umirenja i ohrabrenja :?
Ili sam ja preosjetljiva?
Majuška, prvo velika i !

Mi smo se rodili s 2140 grama; gestacijska dob:38 tj.+3 dana.
Tako da vi niste mali !

Kao što sam ti već napisala, ja sam pila puno veće doze lijekova i imala punu podršku i razumijevanje odgovornog, toplog, podržavajućeg i jako, jako iskusnog psihijatra.

Psihijatrijske lijekove sam samo navodila- i to uvijek, na svakom pregledu kod ginekologa, na vlastitu inicijativu; dapače, osjećala sam se ko navijena ploča jer me nitko nije ništa pitao a vidjeli su iz papira da sam na psihofarmacima- ali nikakvog upliva ni u količinu ni u vrstu te terapije nisu imali. Niti je ijedan od ginekologa koji me pregledao tijekom trudnoće uopće komentirao te lijekove. Samo su ih registrirali - doslovce, samo zapisali"trudnica je na toj i toj medikamentoznoj terapiji".

Ja bih, na tvom mjestu, sigurno pitala psihijatra da li i ako da, što promijeniti što se lijekova tiče.

I pliz vjeruj svojim osjećajima! Drugim riječima, ne možeš biti "preosjetljiva". Osjećaš što osjećaš Ne možeš "preosjećati"!

To su jeftine floskule iliti sr..a za nabijanje osjećaja krivnje i sl. Zahebi to!

Sve bu v redu
SIGURNO!