Hvala puno Teice
Nema puno žena koje će otvoreno pričati o ovom problemu nakon što ga za sebe riješe. Nadam se da ću i ja moći pomoći nekome kada će misliti da je u bezizglednoj situaciji i kad ne zna više što učiniti

Razgovarala sam sa svojim psihijatrom i on misli da treba nastaviti terapiju kao i do sada i da su to male doze lijekova. Znam da bi bilo idealno ne piti ništa kao što propagiraju osobe poput Inikeee, ali ja i dalje ne razumijem takve osobe. Zar stvarno misle da je to nekima od nas uopće stvar izbora? Depresija ili panika su fizičke reakcije a bilo bi dobro i educirati se o tome da osoba koja pati od prenatalne ili postnatalne depresije nije to sama izabrala negativnim načinom razmišljanja nego su se poklopili hormonalni i kemijski disbalansi. Nitko tko se nađe u takvoj situaciji nije sam kriv za svoje stanje. Znam samo da moraš suosjećati i probati "hodati u tuđim cipelama" da bi mogao suditi. Vjerujem da je svaka žena koja pije bilo kakve lijekove u trudnoći provela mnoge besane noći u suzama zbog osjećaja nedostatnosti i grižnje savijesti (koja redovno prati depresiju) tako da ju ne treba dodatno osuđivati. To mi stvarno već pomalo ide na živčeke na ovom forumu općenito (niska razina tolerancije nekih osoba).[/b]