Darmar vibarm jako za postupakkako je bilo danas na folikulometriji?
iva brazvo za organiziranost
cure sretno svima u postupcima, i neka budu uspješni
Darmar vibarm jako za postupakkako je bilo danas na folikulometriji?
iva brazvo za organiziranost
cure sretno svima u postupcima, i neka budu uspješni
Drage moje, molila bih vas savjet. Trebali bi u ovom ciklusu krenuti sa stimulacijom. Imala sam dvije svoje menge (do prije sve s lijekovima) a između te svije sam si jednu izazvala utrogestanima. Moj problem je što danas točno mjesec dana od prošle menge i neznam dal da je još čekam ili da samo počnem s utrogestanom. Malo imam neke simptome pms, malo nemam.. a i iskreno, nestrpljiva sam da počnemo s stimulacijom... što da napravim?
Ako si u mogucnosti odi na uzv, da se vidi jel bila ovulacija i hoces li prokrvariti sama. Moji uzasni rijetki prirodni ciklusi su 35 dana.
Drage zene,imam jednu dilemu dok cekam et?Vratiti 1 ili 2 embrija.Cijelo vrijeme sam zeljela 2,dok mi dr nije rekla da je preporuka jedan jer su blizanacke trudnoce rizicne i sve to.Prosli put s jednin 3dnevnim nije doslo do implantacije,ovi bi sad bili 5dnevni...Kakva su vasa iskustva,koje su vam bile preporuke i koliko vam je embrija vraceno?
Krivo sam postala prethodni odg...Uglavnom,sretno i tebi,ja cu isto 2 ako ih ostane do sutra...
Pozdrav svima..
Evo, da pošaljem ~~~~~~~~~~~~ svima koje trebaju..pa nek se posluže,
A tužnicama čvrsti zagrljaj <3..
Pa red je,da se i ja malo oglasim..
iza mene je stijulirani postupak,na vv.koji je vodila dr Fenzel,uglavnom sama stimulacija loše odrađena.tj krivi tajming štoperice..od 7 folikula,nakon punkcije,jedna stanica..gdje sam bila užasno jako razočarana,od 7 stimulacija koje su iza mene u svih ovih godina nikad tak loš rezultat..išla na transfer,uvjerena da se stanica sigurno nije oplodila..al eto..stanica je postala savršen 4stanični embrij,koji je vračen drugi dan..iako je bio savršen,ja u njega nisam imala vjere..čak i nakon 3 poz testa,jer poučena postupkom prije,bojala sam se biokemijske tr..
Jučer,na 14dnt tj 16dno,beta 279..i iskreno još ne vjerujem..betu ponavljam u uto,zbog praznika..a sad,dan po dan..
plavo oko. čestitam. sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~
plavo oko čestitke ! i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje, javi nam i drugu betu u ponedjeljak![]()
... uglavnom kod mene u četvrtak na folikulometriji je bilo lijepih folikula 16 i 17 mm, jučer još primila jednu cetrotide oko 17 i ovitrelle oko 21 sat, a dogovorili smo i punkciju mužu u sl, da nedaj Bože ne bude spermića u ejakulatu, tako da smo sve poduzeli što je do nas, pa u Božije ruke
Večeras pred spavanje još staviti jednu vaginaletu što daju u Mb, jodenu i to je to
Punkcija ujutro, u bolnici trebamo biti do 7:30.
Katjuša, stanje kod tebe?
Darmar - držimza sutra!!!!!
Sretno vam i javi kako je prošlo!
Plavo oko - čestitke i naravno sretno i dalje !!!![]()
Plavo oko ~~~~~~~~~~~cestitke : fige ~~~~~
@darmar ~~~~~~~sretno!!!
Pusa svim curama u kojoj god fazi bile !
Pratim vas sve i drzim fige !!))
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Darmar ~~~~~~~~~~~ puno puno![]()
I meni danas punkcija evo bas se spremam..
Hvala vam..
darmar,katjuša ~~~~~~~~~~~~~…sretno
Katjuša.ponavljam u utorak,u pon je praznik
Cure imam pitanje,jel imala koja od vas napade znojenja ili vrucine neznam kak bi to nazvala preko dana? nije sad da sam gola voda al se ono bas,bas na momente preznojim pa prodje pa za sat-dva opet? to sam u proteklih 6 postupaka imala po noci nikad po danu,kod mene je to znak bio da je sve propalo al ovi me danski napadi znojenja zbunjuju???
Njanja ja sam ti imala s tim probleme. Radim u ,recimo hladnjaci, gdje je temperatura oko 0 a ja uvkijek radila u kratkim rukavima. Al sam uvijek imala js nakon toga. Ne brini kod nekog su to normalne nuspojave. Sretno.
Katjusa super!
Gdje si u postupku?
Plavo oko,čestitam i ovdje~~~~~~~~~~~ za utorak
Katjuša,odlično! Sretno dalje
Plavo oko,![]()
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak i lijepo duplanje!
Sretno svima!
Inesz nisam,pikam Lovenox navece,ujutro pijem aprednislon i estrofem 2mg dva puta dnevno,a FSH mi varira uglavnom je visi nego sto bi trebo biti,zbunjuje me samo sto se po danu desava to znojenje,inace je do sad uvijek po noci bilo i to 7-i dan nakon transfera,sto je uglavnom bio los znak! jos tri dana do bete!!!!!!! vec me sad strah tog poziva,sedmi put nemogu cuti istu recenicu...
Sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Plavo oko, čestitam,
a posebne vibre idu za Darmar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba![]()
hvala svima na vibrama, mostarka
katjuša ~~~~~~~za tulum u labu
...kod mene uglavnom ne može jednostavno...dobijem 14 j.stanica, dr.zadovoljan...a onda hladan tuš, u ejakulatu nema spermija, niti u zamrznutom...slijedi punkcija suprugu ali dr. ne daje velike šanse, kad tamo Božije čudo izlazi suprug i smije se, ja kontam reakcija na bol,ali gle čuda našli spermije i eto, sada po dr. čekamo 26.6., a ako se ne oplodni dosta j.s.onda se nadamo makar 24.4....ma samo da bude transfer
![]()
darmar bravo za stanice ! i super za spermiće!!
nisam shvatila, kad onda znate za dalje, 24/6?
Joj, darmar, kakav roller coaster emocija ste morali proći...da dođete do transfera!
eryngium, katjuša
katjuša rekli su da dođemo 26.6. u 13 sati, jedino ako se ne oplodi dovoljno j.s. onda vjerovatno 24.6., ali ako ne zovnu stoji 26.6. , nadamo se ....
ti ćeš 24.6. u bolnicu i znat ćeš tada šta dalje???
Sretno svima! Da se sto prije prebacimo na neke druge straniceNama,u subotu bio transfer dvije blastice,sad opet cekanje...Drugo o zivotu (ne racunajuci inseminacije),prvi put je bio 7-stanicni,zavrsilo betom 8,5.Sad se nadamo boljem ishodu...
Darmar da, u srijedu idem vidjeti ako ce biti transfer ili cemo petak cekati.. Sretno tebi i da ne dolazis prije 26.
Leelooluna ~~~~~~~~~~ sretno!
Posljednje uređivanje od Katjuša : 22.06.2015. at 23:37
katjuša da obadvije imamo transfer blastica 26.6.~~~~~~~~~
leelooluna ~~~~~~~~~~~da čekanje do bete prođe u što ljepšem raspoloženju i da ga troznamenkasta beta okruni![]()
Katjusa i Darmar zelim vam prekrasne blastice!
Katjusa ja sam ti isto svoje dobila u Ri...![]()
Svim curama sretno!!!
Leelooluna-ti si ona cura koja je jedina imala transfer u subotu u ri?
Još jednom ću ti poželjeti sreću!!!!!!!
mene čeka fet u pon.-nikako da nabildamo taj endo,danas 17 dc a samo 7,5mm (14 dc bio 5mm,mislila sam da će se podebljat uz 3xestrofema..sutra počinjem s duphićima 3x1)
....
Da Bubicezubice to sam ja!Ti si mi pozeljela srecu na izlazu?A ja onako smotana rekla samo hvala,bila sam sva smusena od razmisljanja 1 ili 2...Prof.me isprepadala s et 2,ali sva sreca na transferu mi bio onaj divan dr pa smo ipak ostvarili svoju zelju.Eto mi sad prilika-zelim ti srecu i da sve ispadne super ovaj put!!!! Mi smo isto ostavili 2 smrzlica u Ri![]()
Hvala ti!!!
I da,to sam bila ja..a ne zna se tko je više bio smušen...ja koja sam istrčala onako poluobučena/zakopčana van iz ordinacije,pa zovi mog mpo,pa vrati se unutra da dr.-ovi zovu jedan drugog...svašta nešto
...Mene je prof. isto došla glave,zato sam i ja zahvalna divnom dr.i na svemu učinjenom ovih dana !!!
Kad je tako-ovaj transfer ti mora biti uspješan!!!!!!!!!!
Vibram iz svih vibri!!!
Darmar, Katjuša - da čim prije dobijete svoje blastice na čuvanje na narednih devet mjeseci! Sretno cure i ~~~~~~~~~~~~ da nastavite niz plusića na ovim temama ovdje!!!
![]()
Posljednje uređivanje od laura33 : 23.06.2015. at 17:54
ja danas radila drugu betu, 890,18dnt tj 20dno,baš se ne dupla pravilno,računajuć prije 4 dana je beta bila 279, ostaje čekanje do uzv,koji je 1.7.,u sri..držte figice da nas samo malo cima i da bude sve u redu..
hvala vam drage moje na vibricama
javim sutra novosti
Leelooluna vjerojatno smo se i vidjele prošli tjedan jer sam kampirala dolje 4 dana zaredom
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ jako za endo da se podeblja i za ponedjeljakImaš dotad još koji pregled? Nisam sigurna kako ide kod fet-a..
plavo oko lako meni sad to reći ali probaj ne brinuti, čini se da beta raste i to lijepo. Puno pozitivnih misli ti šaljemBudi pozitivna i čekamo 1.7. s tobom
![]()
Posljednje uređivanje od Katjuša : 23.06.2015. at 19:07
to ti je ok beta...evo ti jedan link pa si možeš provjerit da budeš mirnija
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
darmar i katjuša fige za transfer