super darmar
čestitam!
super darmar
čestitam!
Cure hvala vam na vibrama i cestitkam
S nekima cu i nazdraviti uzivo ako Bog da mury, rozalija,mostarka86.
Ja sam jos i nevjerici![]()
Suncokret bravo za punkciju, neka bude lijepi tulum u labu
Meni su u Mb rekli navecer jednu Estimu Ge koja ima 200mg progesterona ili 2 utrogestana od po 100 mg.
Sretnooo
Darmar, sve sam ti rekla...ja već danas nazdravljam, a kad dođem tebi je sok piti dok ću ja po žesti tući
![]()
Cestitke Darmar,bravo,bas mi je drago zbog tebe!!!![]()
Darmar cestitke!!!!!!!
Darmar koja lijepa vijest, čestitam ti! Neka je školski do kraja. Super beta
Suncokret ja bi nakon punkcije to popdne popila utriće x2, a navečer bi stavljala vaginalno i nadalje samo vaginalno 3x2 dnevno, tj. svako 8h po 2 utrića.
Darmar mila čestitam od srca.....ja sam znala da ćeš nam javiti radosnu vijest....![]()
Darmar- cestitke od srca na ovako prekrasnoj brojcici, nek ti je sretno i dalje, zelim ti sve najbolje i skolsku trudnocu do samog kraja!![]()
Ne mogu vjerovati da ovaj forum poskakuje toliko radi moje bete,mislila sam da to nikada necu docekati. Hvala vam svima od srca i hvala dragom Bogu![]()
hvala na odfovorima!!!
darmar još jednom čestitke od sveg srca!!!!!!!!
Čestitam.
Čovjeće, 11 godina čekanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Darmar cestitke od srca!!!!
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Darmar![]()
![]()
. cestitam
Hvala jos jedamput svima, za 14 dana idemo na ultrazvuk![]()
Svim čekalicama koje čega sretnoooooo
darmar <3 čestitammmm, nek je dosadno školski do kraja ~~~~~~~~~~~~
zvala sam lab.. od 3 jajne atanice 1 se pravilno i uspješno oplodila, dok su 2 oplodila po 2 spermija što značibda imaju višak kromosoma i kao takve se nesmiju vraćati.. doktor je odlučio da će u srijedu biti transfer...
Hoće li ta 1 do onda opstati??![]()
suncokret19 držim![]()
Suncokret19 sretno da ostane
Suncokret, sretno!
Ne mogu se oteti dojmu da ti je gadno sfusan postupak. Ako se dobro sjecam, mlada si, imas pcos, a rezultat je 1 oplodjena jajna stanica... Tko ti vodi postupak?
Bok svima....eto da se i ja pridruzim
Jucer bio Fet a sada slijedi cekanje![]()
Suncokret sretno, da se mrvica nastavi lijepo dijeliti ~~~~~~~~
slazem se bubekicom, ljuta sam na dr![]()
Hvala na podršci!!
Neznam,nemam iskustva da išta kažem.. a i u prošlom postupku je bila samo 1 stanica.. mislim da je prerano bila aapiracija..
Informiraj se i zauzmi za sebe. S pcos-om bi mladje pacijentice u stimuliranom postupku trebale dobivati preko 10 jajnih stanica. Na taj nacin znatno se povecava sansa za trudnocu jer biolog ima mogucnost izbora najboljeg embrija i smrzavanje preostalih za buduce pokusaje. Potrebno je oko 15 jajnih stanica za rodjenje zivog djeteta, prema svjetskim istrazivanjima.
Znas li koliko je folikula punktirano? Kolika je bila vrijednost estradiola na dan stoperice?
Tu sam ako trebas informacije, samo na taj nacin mozemo se boriti protiv slamperaja koji je dogadja u hrvatskom mpo lijecenju.
Suncokret, držim fige za ovu jednu stanicu da se lijepo dijeli i primi.
Čudim se, kao i ostale cure, rezultatima stimulacije kod tebe.
I sama imam PCOS i u stimuliranom postupku imala sam 20 folikula, a estradiol je bio preko 18000.
Izvukli su 16 js, 12 zrelih, 10 se oplodilo.
Vratili su dvije, a samo su dvije došle do blastica i njih smo zamrznuli.
Nisu niti moji rezultati izvrsni jer kombinacija muževih i mojih gena daje jako slabu kvalitetu embrija koji vrlo brzo propadaju.
Ali evo, sada nam je uspjelo i jučer smo ušli u 10. tjedan.![]()
Cure u paniki sam pomagajte... 7dnt dvje blastice ja prije pola sata dobijem neki rozi iscjedak.... Ni smedi ni crveni nego rozi i na papiru rozi....?? 26dc.... Dal to meenga ili sta bi to moglo biti, ne valjda da ni ovaj put ne uspijelo
imamo i jednu smrznutu blasticu pa nam možda i to vrate ako se ova ne razvije..
Ako sad ne uspije, definitivno idemo u neku privatnu kliniku..
neznam koliko folikula je bilo, rekli au mi samo za 3js. Osjetila sam ja više uboda, ali neznam koliko.. estradiol nisam vadila na dan aapiracije.. vrijednost u srijedu je bila 800i nešto ali je nekakva čudna mjerna jedinica, mislim da treba množiti s dva.
Javit ću ti se privatnom porukom s piranjima koje imam 1
hvala ti!
Ljube, pogledaj moje postove, ja sam 7dnt (početak 6. mjeseca) isto imala ružičasti iscjedak i mislila da je menga.
Gin mi je povećao dozu Duphastona i krvarenje je nestalo za dva dana.
U ponedjeljak vadi betu ako želiš biti sigurna.
Držim fige da je, kao i kod mene, implantacijsko krvarenje.
Ljube ja sam cula od sestre u P. da netreba panicariti ako imamo roskasti iscjedak da on moze biti od utrogestana. Ja sam jednom imala par krvavih kapljica poslije implatacije oko 6-7 dnt
Jooj cini se da stalo.....bkoliko god sam isla na wc kao da vise nema.... Nadam se da nece ujutro doci bas me menga...
Medeja ali u pin.mi je tek 9dnt neznam bas za bettu
Ljube555 vjerujem da je to znak implatacije ~~~~~~~~
Mozes ti uraditi betu 9dpt,blastice su vracene![]()
Cure,ja vas pratim cijelo vrijeme..i čitam..al nisam pisala,ne znam zasto..
Ovo mi je bio prvi ivf..izvadeno 7 js..samo 5 zrelo..3 oplodene..od toga samo jedna ostala..blastocista vracena 5.dan..danas mi je 10.dnt..jucer sam radila test,negativan je..danas imam par crvenih kapi..odmah sam pomislila da je gotovo..sad kad vas opet citam ne znam da li da nastavim s utricima i estrofemom ili da prekinem sa svime? U utorak sam trebala vaditi betu..pliz help..
Fuksija, nemoj prekidati terapiju prije bete, bez obzira na test.
Mozes slobodno vaditi betu prije utorka.
Drzim fige!
Terapija se ne smije prekidati na svoju ruku.
Ne prije vađenja bete.
Ljube, s obzirom da su blastice u pitanje možaš vaditi betu u ponedjeljak, bez problema.
Čak bi i test mogao pokazati rezultat, ali je beta pouzdanija.
Cure cini se da nema vise... To kaj jucer bilo to je to... Nadam se da visse nece biti
Ljube super, ~~~~~~~~~, to je bilo implatacijsko 100%![]()
Bok Svima
Jako dugo vas citam,pa evo da se i ja pridruzim klubu trudilica.
U 4 mjesecu ove godne je bio prvi stimulirani ivf,beta je bila.Uzasno lose sam reagirala na terapiju i doktor je rekao da cemo probati u prirodnom ciklusu.Muz ima super nalaze ja imam malu endometriozu.
Prirodnim ciklusom smo dobili 1 folikul ,oplodnjom smo dobili osmostanicni embrij i to je vraceno.Danas je 10 dan ciklusa aja ne da nemam apsolutno nikakvih simptoma ,koliko sam u proslom ciklusu umirala od bolova tako u u ovom ne osjecam nista.
Betu vadim u cetvrtak i koliko pokusavam biti optimist nekak mi se ne cini da nis od toga.
Drzim fige svim trudilicama.
Meni je isto stalo..samo to jucer malo..ali jucer je bio 10.dnt i mislim da je to kasno za implantacijsko..doktor mi se javio mailom, da nastavim dalje s lijekovima ali da utrice pijem umjesto da stavljam..joj,grozim se toga..mrzim piti tablete (to mi je gore od injekcija) a pogotovo ovakve kuglice tj kugle
Da li je moguće da mi je to zapravo menga ali zbog utrica je takva jadna?
Ljube, super da ti je prestalo.. Kad bi nam objema bilo implantacijsko, drzim fige..meni je isto jucer bio 26.dc ali transfer mi je bio ranije...
Ugl ja sutra isto vadim betu pa cemo vidjeti..Koliko se ceka na nalaz? Planiram ici u Petrovu..
[QUOTE=fuksija;2788167]Meni je isto stalo..samo to jucer malo..ali jucer je bio 10.dnt i mislim da je to kasno za implantacijsko..doktor mi se javio mailom, da nastavim dalje s lijekovima ali da utrice pijem umjesto da stavljam..joj,grozim se toga..mrzim piti tablete (to mi je gore od injekcija) a pogotovo ovakve kuglice tj kugle
Da li je moguće da mi je to zapravo menga ali zbog utrica je takva jadna?
Ljube, super da ti je prestalo.. Kad bi nam objema bilo implantacijsko, drzim fige..meni je isto jucer bio 26.dc ali transfer mi je bio ranije...
Ugl ja sutra isto vadim betu pa cemo vidjeti..Koliko se ceka na nalaz? Planiram ici u Petrovu..[/Q
Ja inaci betu trebam vaditi 17.7 ... Punkcijz sam imala 14dc a transfer 2blastice peti dan... Jucer bio 7dnt 26dc.... Nadam se da je to bila implantacija.... Simptoma nemam nista nula bodova