Miuta draga, zao mi je...
Ljube za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miuta draga, zao mi je...
Ljube za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok svima
Ja danas radila betu i iynosi 180.Nakon dugih 10 godina neplodnosti,isprobavanja svega i svacega ivf u prirodnom ciklusu je uplalio.
Pozydrav svima i sretno !!!!![]()
Čestitam i mirno do kraja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala vam svima i zelim svima sto prije pozitivnu beticu.
ivana1810 čestitam
miuta821 žao mi je
ljubeza duplanje
Posljednje uređivanje od mona22 : 17.07.2015. at 08:35
Koliko je novih trudnica!Cure sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~ a tuznicama veliki zagrljaj,i neka i njihovo vrijeme brzo dodje ~~~~~~~~~~~~~~~
završila u noći na hitnoj. Ponovila se ista priča kao i jučer. Nesnosni bolovi nakon pišanja.. ujutro sam bila kod svog ginekologa i rekao mi je da imam hiperstimulaciju pa mjehur nema baš mjesta.. kako spavam on se napuni i onda zato boli tako nakon pišanja.. moram mirovati i u ponedjeljak kontrola..
Nemam nade da nam ovo bude uspješan postupak![]()
![]()
ivana1810, čestitam od srca i sretno dalje!
ljube,za duplanje!
suncokret,čuvaj se,miruj i sve bude dobro! Sretno!
Petrova me više neće vidjeti!! pa taman da ne imala dijete ili pala na prosjački štap kod privatnika.. i još ih zvala,poslala mail molila nek daju nekome od doktora nalaze da kaže što da učinim a oni ništa!!!! nema pridjeva koji bi ih opisao!! A i fakat imam sreće, prvo alergija pa hitna, pa kvar na autu točno ispred petrove,popravak od nekoliko tisuća kuna jer nismo imali drugog izbora, a sad još i ovo!! a tako smo lijepo već gladili bušu i svađali se kojeg bi spola beba mogla biti.. zašto se nam to događa?? pa što sam toliko skrivila dragom Bogu???
oprostite, ali morala sam ovo izbaciti iz sebe...
draga, samo izbaci, nitko ti to ovdje nece zamjeriti.
drz se.![]()
Suncokret19 draga zao mi je i meni jako tesko zbog moj neuspijeh i isto se svasta pitam.ali to je to moramo dalije.
Bravo ljube,super duplanje, čestitam i sretno do kraja![]()
Odlicno duplanje!
Jesi javila na vv?
cure jednostavno priznaju betu koja bila sluzbena samo.... a to danas.... i bas mi je 18dan nakon pukciji
Posljednje uređivanje od ljube555 : 17.07.2015. at 19:51
Evo da se i ja javim...nakon 3 godine pauze,čekamo betu 30.7.
Držim fige svim curama
Ljube..super...bas mi je drago..nije mi jasno zasto ne priznaju prvu betu al dobro..
Suncokret..ja sam se toliko razocarala u petrovu..tamo sam rodila prvo dijete prije 12 god koje je sad dijete s teskocama...da vise nikad tamo ne bi otisla..i ti mi samo to potvrdujes..
ne priznaju jer vode svoju statistiku - 18 i 20 dan od punkcije gledaju betu, radi usporedbe.
Ljube, trebala bi biti oko 1500.
Inna sretno sretno!!!
koje testove za trudnoću kupujete?
kupi gravignost mini, 15-ak kuna
Prijavljujem se i ja na ovu temu. Danas je 4dnt, 5d blast. Napuhnut trbuh pripisujem stimulaciji i utricima. Jučer i danas u nekim trenucima grčenje i bol kao pred M. Grudi bolne i osjetljive ali to traje još od početka bockanja. Mokre gaćice, nema miris? -ovo mi je novo.
I ja sam odustala od skupih testova, evaporacijska crta skoro svaki put, isto kupujem Gravidnost mini i do sad su bili najiskreniji..
Sa sam vidjela da je na drugoj temi "nakon transfera" trebala ići moja poruka. Isprike!
Bila sam danas na kontroli kod ginekologa.. hiperatimulacija nije ni gora al nije ni bolje. Samo mirovanje i pokušati izdržati nekako te bolove..
Rekao je da se sluznica maternice lijepo zadebljava.. znači ima nade![]()
![]()
Bravo ljube!!!~~~~~~~~~ za dalje
suncokret, sretno s hiperom!
Lagunas,!
Bravo, ljube, školska beta!
Kada ideš na prvi uzv?
Posljednje uređivanje od Medeja : 20.07.2015. at 13:24
Lagunas, sretno! Meni se svidjaju ti tvoji "nesimptomi"
Suncokret lezi i uzivaj, vrijeme vani i nije za drugo.
Ljube super beta!!!
Ljube, prekrasne brojke! Neka se sve sada nastavi školski!
Bubekica, hvala!