Ljube lezi odmara i samo do wc a , i ne brini se ,ja sam tako krvarila do 20tt i nakraju bio zaključak da mi pucaju kapilari od težine i naglog razvlačenje i to ništa ne utice na trudnoću , samo bez sikiracije i leži i ne ustaj
Ljube lezi odmara i samo do wc a , i ne brini se ,ja sam tako krvarila do 20tt i nakraju bio zaključak da mi pucaju kapilari od težine i naglog razvlačenje i to ništa ne utice na trudnoću , samo bez sikiracije i leži i ne ustaj
Suncokret, užasno je to što ti se događa, ali mi je jako drago što si otišla u bolnicu.
Tko zna koliko si se još mogla doma patiti, a vjerujem da će ti u bolnici pomoći.
I meni je nevjerojatno kako se to razvilo zbog jedne js, ali događa se.
Držim fige da se brzo oporaviš!
Ljube, beta raste i sve je u redu. U skladu je s tjednima i to je okej.
Previše razmišljaš. Opusti se, odmaraj, možda tim živciranjem samo doprinosiš pogoršenju.
Ništa, ali baš ništa ne rješavaš živciranjem i to ti nikako ne pomaže!
Učinila si sve što si mogla, vadila betu, bila na uzv, više ništa ne možeš.
Suncokret izdrži! Sigurno je da nije lako, pogotovo pri ovim vrućinama ležati u bolnici ali sad si u sigurnim rukama i blizu da mogu na vrijeme reagirati. Ako si već morala završiti u bolnici onda se nadam da je razlogjedna mrva, zbog koje ćeš zaboraviti na sve muke!
Ljube, mogu samo zamisliti kroz što prolaziš. Žao mi je ali poslušaj cure jer stres nikome ništa dobrog ne donese!
Mi ti šaljemo puno pozitive!
ne kuzim ja ovu por.draga????
bila sam ja na hitne jucer i kaze doktor da mogucnost da smesteno na takvom mjestu da tesko viditi, a moj ginic ima ultr.jos otkad sam prvog malog rodila.... na hitnoj rekli ako nesto ne bi bilo uredu po bete bi vidjelo se mislim u veze ploda i gv, a krvarenje iz rodnice i to kao zna biti normalno posto jako osjetljiva
sva areća što sam slušala instinkt i vas i otišla u bolnicu.. tu sam im na oku i pod kontrolom.. nadam se da će sve ispasti kako treba..
hvala vam!!
suncokret19, drzi se, sve ce biti ok...
ljube555 da krvarenje stane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sutra idem na prvi uzv, sutra mi je 5+5.. simptoma nemam nikakvih, samo ponekad mali pritisak kao pred menstruaciju.. super se osjecam, samo sam se danas uplasila sto nemam simptoma i strah me sta ce biti sutra..
ma bit ce sve ok draga, ja tek idem na ultrazvuk iduci cetvrtak i bit 6 tt i nesto sitno... ja sam jucer bila kod svog ginica kao da jucer bilo ravno 5tt ali ne vidio nista ni GV, i sada sam i ja jako strahu... beta dupla se i lijepo raste a nista ne vidio ginic.... ja imam dosta bolni grudi i cesto mokrim zna biti tu i tamo po koji grc ali brzo prode.... i dosta sam gladna...
Suncokret19, drži se!
~~~~
Ovo je već drugi put da su te u Petrovoj doveli u stanje hiperstimulacije, zar ne?
Prvi put su bili planirali ciljane odnose, ali su prešli na ivf jer si imala puno folikula, na kraju hiper i samo jednu blasticu za odgođeni, smrznuti transfer.
Sada opet teški hiper i samo jedna transferirana blastica.
Ma, bravo za ekipu iz Petrove! Sramota je da ste ovako po drugi put pogriješili i tako loše vodili postupak ove mlade žene. Dva postupka, dvije hiperstimulacije i ukupno 2 blastociste. Ma, divan referentni centar za mpo!!!
Draga Suncokret, nadam se da te ne boli jako i da će ti se stanje brzo popraviti. Želim ti da sve ovo završi lijepom i sretnom trudnoćom.
cure pitala sam preko e.mail doktora Radoncica u veze iscjedka i zbog cega ne vidi se GV, rekao mi je da je jako velika mogucnost da jako los uzv a trudnoca jako mala... eto sada sve u bozje ruke prepustam pa kako bude....
Jooj jedva cekam taj uzv iduci tjedan a i strahu sam dosta.... Ako moj ginic nista ne vidio sa ravnih 5tt kaj me bude docekalo iduci tjedan.....
ljube naravno da te strah, ali imaš betu koja lijepo raste, to što tvoj gin nije vidio sa 5tt može imati uporište u puno drugih stvari, kako su ti i cure i dr. Radončić rekli.
Probaj se smiriti, mazi bušu i nemaš što nego čekati.. Neku zanimaciju si probaj naći.. Brzo će proći tih tjedan dana i biti će sve ok![]()
Hvala draga .. . vjerujem da bude sve ok i mrvica nece odustati
Hej!! hvala svima na dobrim željama i vibracijama!! Tu sam u bolnici, mirujem i pokušavam čim više ležati. Ima dvije super cimerice, sestre su jako ljubazne i tako.. nekako ide..
Noć je bila užasna,nisam oka sklopila, pišala svakih 15 min i imala poslije bolove, ali sam ih nekako izdržala. Primila sam injekciju ketonala ali to mi je smirilo samo 1 napadaj boli, dalje je boljelo isto. Po danu je dobro, nema baš nekih bolova. Nalazi su dobri, dobila sam injekciju protiv zgrušnjavanja krvi, dalje mogu samo mirovati.
Tražit ću navečer tabletu za spavanje pa šta bude. Rekao je doktor da moram spavati i da imam pravo tražiti nešto protiv bolova, ne trebam to trpjeti.
Koliko se ostaje u bolnici? Ako imate kakvo iskustvo.
Suncokret, tako mi je drago da ti je malo bolje! Hrabrica si ti
Ostanak će ovisiti o tome kakvi budu nalazi i ako se bar 2 dana budeš osjećala dobro, pustit će te. Moja prijateljica je prvi put ostala jedno 6 dana. Ali drugi put se vratila kroz par dana i ostala malo duže, ali to je druga priča o kojoj neću sada jer ti ćeš biti dobro!
Cure, ja sam danas obavila prvi uzv, gestacijska vrecica promjera 16mm i srceko!doktorica kaze da je sve uredu, dobila terapiju za dalje. Jajnici uredni, jedino 2 ciste na lijevom ostale kao posljedica stimulacije.. Presretna sam, zelim vam da sto prije dozivite ovu srecu..
Bravo zdravka!!!
Koliko si sada trudna?
Jel ti rekla koliko ti je plod velik?
Ja sam jučer bila na uzv 10+3 (po zm), a po uzv 10+6 i rekao mi gin da smo veliki 4cm od glave do guze. Mlatim i rukama i nogama, rukice držim pred ličekom, sramežljiv sam, imam nosić, sve je tu.![]()
ne shvacam gdje onda moja mrvica skriva se ako njej nema na 5tt ravnih...... o boze koje muke prozivljavam misli ce da gdje moja mrva mala....
Ljube poslala sam ti pp al i ovdje ću napisati kod mene se vidjelo tek sa 6,5 tt isto malo krvari pa stane al tad je vidio dva i evo ih sad spavaju .
I da bio je neki stariji uz
evo i mene s prvog uzv, trudni smo 6+5tt, imamo srculence i veliki smo 7,8 mm
kaže dr.savršeno, idemo dalje uz Božiju pomoć.
Ljube555, pokušaj se smiriti, bit će dobro vidjet ćeš...
Darmar, pa to je već prava mala bebica!
Drago mi je da je sve u redu!
Jooj cure, danas smo prosli bez krvarenja...nadam se da vise ne biti
dobar dan svima![]()
![]()
, bas sporo idu dane.....
12 dnt beta 158,9!!!!!
i idem doma![]()
![]()
suncokret,čestitam od srca! Bolje nije moglo
darmar,prekrasno,sretno dalje!![]()
Suncokret, divne vijesti!!!
Zaista turbulentan početak trudnoće, ali sada će sve biti u redu!!!
Čestitam!