Hvala Bogu prolazi!!! Mislim da ga više nemam il je čisto blagi..konačno noću spavam iakobse budim svaka 2 sata na wc za svaki slučaj.. preporodila sam ae u odnosu na vrijeme kad je boljelo svakih 20 minuta.. sad da još sutra sve bude kako treba!!![]()
Sutra je 6+4tt i mislim da po vašim komentarima i poguglanome neke stvari jednostavno moraju biti vidljive. Žumanjčana obavezno, a čak i plod i srčeko, ne???
Podsjetili ste me na stovanog profesora koji je znao reci da ce prije zatrudinit one koje nista ne znaju
Jel tako i kad se ide drugim doktorima za npr upale? Dobije se antibiotik, a da se ne zna za sta?
Cure, ja se ispričavam na upadu ali pokušavam pročitati svoj nalaz spolnih hormona i niš mi nije jasno...pa sam došla upitati vas koje ste radile ove pretrage.
Može li mi neka dobra duša tu ili u inbox pojasniti da li je kakva frka kada su povišeni prolaktin i DHEAS? (ostalo je sve u referentnim intervalima, i čekam još nalaz progesterona vađenog 22.dc)
Prolaktin- 605 (referentni interval 71-566)
DHEAS- 12.7 (referentni interval 0.5-10.6)
jeeeeeeee plod i žumanjčana i srčeko ma sve je tu
Nebrem pisati od uzbuđenja!!!! sreća do neba!!!! hvala svima!!!! dok stignem doma napišem detalje![]()
Povišen prolaktin zna ometati ovulaciju.
Povišen DHEAS može pokazivati na pojačanu sintezu androgenih hormona u kori nadbubrežnih žlijezda, ali isto tako može biti povišen kod povećane tjelesne aktivnosti.
Jesi li usput vadila i hormone štitnjače? Možda da se posavjetuješ s endokrinologom ili nekim mpo koji se bavi i endokrinom?
suncokret19![]()
Hvala svima na čestitkama!!
Plod je velik 4,2mm malo je manji ali je doktor rekao da je sve u najboljem redu. srce lijepo kuca!! hiper se smirio,sve je u redu. Imam cistu na jajniku veliku oko 5mm ali ona može biti posljedica stimulacije i za sad ne radi nikakve probleme.
I moja je šljivica bila sitna, na 5+5 bila je samo 3mm.
U tako ranoj trudnoći to uopće nije važno.
Drago mi je da je sad sve u redu i što si ti tako sretna.
Ma lako za milimetre, bitno da srčeko kuca, sve se ostalo lijepo vidi i da se hiper smiruje. Cista će ti se smanjiti kako trudnoća bude napredovala jer progesteron koji dobivamo kao dodatnu terapiju pomaže u nestanku cisti po jajnicima tako da će ti to sve biti ok. Uvjerena sam.![]()
suncokret čestitam! i neka to ova "briga" oko uzv i dr. u Petrovoj budu jedina briga u ovoj trudnoći![]()
Suncokret, čestitke, i neka je sretno do kraja!!!!!!!!!
A sada vam moram javiti, moram vam svima koje čekate, gubite nadu dati vjetar u leđa...dakle, moj Fran ima 7 mjeseci ( ankon svega spontana trudnoća, i ja jutros dan ankon kašnjenja M opet ugledah + ( još jedna spontana truenoća)...sva sam u šoku i nevjerici...što reći nego Bog je velik i čini čuda velika!!!!!!!
Ajme Mury! Naježila sam se.... i zasuzila
![]()
Čestitam! Jako sam sretna zbog tebe,zbog vas!
Muuuuurrrrryyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
stiže braco ili seka! Čestitam!!!
Ajme mury...aaaa zaista je velik i čini velika djela..3puta sam čitala. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitammmm <3
Ajme mury koja prelijepa vijest!!!!!
Presretna sam![]()
Mury, čestitam!!!!!![]()
Hvala svima! I zelim na ovoj temi sto vise ovakvih iznenadjdnja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, sta reci, sad je sve na mjestu, jel da? Ljubim jako
Ajme kako nas taj život voza...
Mury, predivna i inspirirajuća priča.
Želim ti predivnu drugu trudnoću!
Mury!!!
Ostadoh šokirana!!!
Želim ti puno puno sreće i mirnu trudnoću.
suncokret - čestitam od srca na srčeku - računala sam nekako po tvojoj punkciji - transferu da si danas 6+5, jučer si bila 6+4 i mislim da je tebi i beta u početku bila nešto čak bih rekla "manja", mislim da to se ide svojim tijekom za sada i polagano do sljedećeg uzv, nažalost u IVF postupcima pozitivan test, pa beta, pa uzv predstavljaju tek stepenice u nizu teškog puta do rođenja živorođenog djeteta. SRETNO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ali s ovim što je Medeja napisala se ne bih nikako mogla složiti , da mjere u tako ranoj trudnoći nisu uopće važno..... mislim da jeste važno ali da u mjerenju zna doći do grešaka, nisu svi baš dobri stručnjaci na uzv. ali su mjere itekako bitne - posebno u početku trudnoće. I 3 mm na 5+5 uopće nije malo - dapače medeja.
I sad Mury - naša - ajme - prekrasna vijest. I ovdje čestitam, radujem se jako i evo još jedan forumski dokaz da je period od 2 godine nakon rođenja djeteta itekako izgledan za sljedeću trudnoću plus ...... kako kaže naša Pino: tijelo se žene u trudnoći kao "resetira" - nakon godina neuspjeha - evo Mury s resetiranim tijelom i novom trudnoćom.
Sretno moja Mury do kraja![]()
Kadauna![]()
Mury![]()
Mury, došla sam ovdje samo zbog tebe da ti od <3 čestitam!!!!
uljepšala si mi godišnji odmor![]()
Muryyyyy čestitaaaam! O Bože koja predivna vijest! F. dobiva bracu ili seku!!! Jeeeeeeeee![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 12.08.2015. at 18:51
Cure moje,hvala vam svima od srca, svima vama zelim ostvrenje ovoga sna![]()
dugo me nije bilo,nakon sto godina se ulogiram i vidim nesto sto mi je srce razaglilo mury , veeeeeee! Svima koje su trudne dosadne trudnoce, a svima koji su u cekanju bete ili cekaju postupak da sve ostanete sto prije trudne! pusa od mene i njurgicke!
Mury čestitma ti od srca!!Predivno je čitati ovakve priče i sigurno je vjetar u leđa
Neka ti je uredna i školska![]()
Murry cestitke id srca prekrasne vijesti!!!![]()
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Pitala bih vas jer naravno da tuka nisam pitala doktora: što je sa spolnim odnosima? smijemo li se ili ne? ja ae osjećam dobro,bolova od hipera više nema, doktor je na uzv rekao da je sve u redu.
Radije ne.
Meni je gin zabranio odnose i još nisam dobila zeleno svjetlo, a u 14. sam tjednu.
Možda da se suzdržite prva tri mjeseca?
Na sljedećem pregledu pitaj gina.
I kod mene je sve u redu, ali eto, malo se treba strpiti.
Nije nikakav problem suzdržati se, a posebno i hoćemo do idućeg pregleda. Al eto, tko pita-ne skita![]()
U pravo vrijeme škicnula odbrojavanjeMury čestitke od srca, itekako ste zaslužili ovoliku sreću
Želim mirnu i sretnu trudnoću do kraja!!!!!
Svima u postupku puno sreće želim!!!