Mury čestitam od srca!![]()
Radi smanjenja Nacionalne liste čekanja HZZO ugovorio IVF/ICSI postupke s dvije privatne poliklinike
Udruga Roda od HZZO-a je primila informaciju o novougovorenim IVF/ICSI postupcima u privatnim poliklinikama koji se radi smanjenja lista čekanja u bolnicama trebaju provesti do 31. 12. 2015.:
Poliklinika Škvorc u Samoboru je ugovorila:
a) 100 postupaka IVF/ICSI u prirodnom ciklusu
b) 150 postupaka IVF/ICSI u blago stimuliranom ciklusu
c) 200 postupaka IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu
Poliklinika Betaplus u Zagrebu je ugovorila:
a) 10 postupaka IVF/ICSI u prirodnom ciklusu
b) 30 postupaka IVF/ICSI u blago stimuliranom ciklusu
c) 10 postupaka IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu
Natječajem za sklapanje ugovora o provođenju dijagnostičkih/terapijskih postupaka radi smanjenja Nacionalne liste čekanja od 03. lipnja 2015. godine bilo je predviđeno 900 IVF postupaka, a dodijeljeno je ukupno 500 postupaka.
Link na Odluku o izboru najpovoljnijih ponuditelja:
http://docdro.id/nYfvz8C
Ne bi se smjelo gledati tko je najpovoljniji već tko je najstručniji sa najboljim rezultatima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure, ne znam gdje bih pitala pa cu ovdje
Jel koja imala stimulaciju s gonalom i puregonom (ne istovremeno naravno)?
Ja sam dosada uvijek bila na gonalima,ali evo jucer mi dr.Skvorc dao puregon...kaze cisto da malo promijenimo i vidimo kako ce ici. S gonalima sam dobivala 8-12 js (kratki protokol), te jednom 20 js (dugi bingo protokol)
Zanima me, jeste li reagirali podjednako na te stimulacije ili je bilo razlike u br./kvaliteti js?
Hvala!
Ja sam bolje reagirala na Puregon, s njim sam dobila po 4 js a sa gonalom 1-2 js
Ja sam na gonal bijedno reagirala, 4js. Ali to je bila blaga stimulacija.
Puregon sam dobila u punoj stimulaciji, 16js. I dobro sam se osjećala jer me nije glava rasturala kao kad sam bila na Menopuru i Gonalu.
Mury, povirim nakon 100 godina i bas super vijest!!!!!
Cestitam, nek bude skolski!!!!
Evo i mene nakon dugo vremena i to sa lijepim vijestima!
Trudna sam nakon polustimuliranog postupka kod dr L., trenutno u 27. tjednu. Zatrudnila sam kad smo počeli razmišljati o Pragu, a za sad smo samo konzultacije obavili kod njih.
Trudnoća bas i ne prolazi glatko, zato sam od samog početka u Petrovoj, već skoro 5 mj. Puno straha i zivciranja, ali isplati se!
E da, skoro zaboravih najvažnije - cekamo 2 curice!!!
Curama sa pozitivnim betama cestitam (posebno Mury i Kiara 79), a svim tuznicama šaljem zagrljaj i ohrahrenje. Jer, mm i ja smo u ovoj borbi 9 godina, prošli smo vise od 20 postupaka, nekoliko pobačaja, i nikad nismo razmisljali o odustajanju, koliko god teško bilo.
Iva, čestitam!Sretno do kraja!
Posljednje uređivanje od Inesz : 27.08.2015. at 07:13
s_iva cestitam!!!!
bas si me razveselila!
zelim ti sto mirniju trudnocu do kraja i da sto duze ostanete 3u1!
brdo ~~~~~~~~ vam saljem!
Ajme s_iva pa cestitam!!!
Dugo nisam bila na forumu i sad vidim ove vijesti..
Prekrasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
s iva čestitam![]()
Hvala cure!
Ja sam još uvijek u strahu, i još uvijek ne vjerujem da se to nama događa
s-iva, cimerice moja, cestitam vam i ljubim te, sve se isplatilo, i pozdravi sestre
Ajme S-iva,koje prekrasne vijesti,i do sada si nam sutila,aaaa...ma jako si mi uljepsala dan!!! Vibram da sto duze ostanete 3u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!.
S_iva prelijepo!
Cestitam
Nas put isto ima sretan kraj, na pdf-u posvojenje.
![]()
Cestitam s_iva!!!! Jako me veseli tvoja trudnoca!
Vibrice do neba za tebe i tvoje curice![]()
S iva čestitam vam i želim svu sreću!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
S iva,aaa predivne vijesti !! čestitam od srca![]()
![]()
![]()
S-iva cestitam i neka vam je sretno do kraja!
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
pa bube - i ovdje čestitke![]()
a s-iva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do kraja u taj sretan ja osobno ne sumnjam.
s_iva čestitke i sretno, sretno u duplo do kraja!![]()
Evo i mene nakon dugo vremena.
Nisam dugo ulazila na forum malo sam se udaljila od svega i posvetila drugim stvarima.
Danas pocinjemo sa novim postupkom. Prosli put sam bila na gonalu a sad su mi dali menopur. Jel neka od vas koristila i kako ste se osjecali? Malo me je strah jer sa gonalom sam skroz lose prosla
s_iva, baš me ova vijest obradovala, sretno do kraja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malenna88 držimza ovaj postupak, sretno
malenna ja sam bila na Menopuru i nisam imala nuspojave, ok mi je bilo
Sretno!
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Hvala na podrsci![]()
Ovo je godina maratonki!!! S.iva cestitam i sretno sekicama!!!
Malena, i ja sam u oba stimulirana imala menopure, nisam ni osjetila, zelim i tebi isto!!
S-ivaa, Mury čestitam od srca <3
s_iva čestitam od srca.Jako mi je drago zbog i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve do kraju bude ok.
I prekrasno prekrasno dvije male cure.![]()
Cure trebam pomoć, da li možda netko zna kad se prof. Pavičić Baldani vraća sa bolovanja, bila sam osobno kod njih na šalteru u 7 mj., nedavno sam poslala upit mailom pa kažu da neznaju. Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvoj informaciji![]()
Greška...
Posljednje uređivanje od žužy : 01.09.2015. at 15:33
Cure koje ste prosle stimulaciju s gonalima i puregonima - jeste li imali drugacije vrijeme/duljinu stimulacije u postucima? Meni je u postupcima s gonalima punkcija uvijek bila 14. dan ciklusa, medutim s puregonima ide nesto brze - dr.predvida punkciju za 11., najkasnije 12.dan. Sto se tice brojnog stanja folikula i endometrija nema razlike kod mene (cca 10 folikula, end. uvijek dobar).
Meni je u ciklusu s Menopurima i Gonalima punkcija bila 14.dan, a s Puregonom 12.dan.
Kod mene je bila znatna razlika u reakciji jer sam u polustimuliranim postupcima s Gonalom jako slabo reagirala, Menopur je dao 4-6 folikula, ali sam s Puregonom bila u punoj stimulaciji i tu je bilo 20 folikula, 16js.
Endometrij je, pak, s Gonalom bio predivan, 12 na dan štoperice.
Posljednje uređivanje od Medeja : 02.09.2015. at 08:19
s iva hvala draga![]()