Da idem kod Škvorca,bila sam u 12 mj.kod njega na stimulaciji preko HZZO-a,(dok sam čekala da dođem na red u Ri,taj postupak(u ri) mi je trebao biti zadnji koji sam mogla iskoristiti)...Bila je uspješna stimulacija,doktor prezadovoljan,i ja skupa s njime,cijelokupno osoblje me je oduševilo,od pristupa do brige,i samog kraja.Više o tome sam pisala na temi privatne poliklinike.
Nisam čekala duže od tri dana-mail ujutro,navečer poziv od dr,i za dva dana na pregled i dogovor.
Lijekove sam dobila tamo,platila sam dodatno samo anesteziju jer je bilo 10 folikula
Od nalaza sam imala sve potrebno,jedino sam sad za fet morala raditi nove briseve i štitnjaču,ustvari napravila sam kompletne nove pretrage,jer će mi ionako trebati sad za mjesec dana
Nadam se da sam ti pomogla,a i maca 2 ti je također detaljnije objasnila.Ja sam zadovoljna.

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
Bubicazubica,a gdje ti ides? Kod Škvorca?
Baš me zanima tvoje mišljenje..i tvoje maca 2..kako ste zadovoljne? Što je potrebno za tamo? Samo uputnica? Što se plaća a što ne? Da li je kao kod drugih privatnika da dobiješ lijekove koje trebaš a ne koje imaju trenutno (kao po bolnicama)?Koliko brzo se može krenuti u postupak? Ja sam se baš nešto razmišljala o njima...radi financija..ali čitam po netu da nemaju baš nekih rezultata..