hvala cure
orange80 ~~~~~~~~~~~~za transfer
alma i laura33 ~~~~~~~~~~~~~~~za betu
katjuša i darmar sretno s bockanjem i nek bude uspješno do kraja
iva 777 ~~~~~~~~~~~~~za lijepu brojčicu
ljube555 da li je pao testić
hvala cure
orange80 ~~~~~~~~~~~~za transfer
alma i laura33 ~~~~~~~~~~~~~~~za betu
katjuša i darmar sretno s bockanjem i nek bude uspješno do kraja
iva 777 ~~~~~~~~~~~~~za lijepu brojčicu
ljube555 da li je pao testić
I ja saljem vibrice svim curama u postupku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Ajde ti sutra pisni testic. Ako i bude negativan, to ne mora nista znaciti.
Cure hvala na dobrim zeljama , ali kao sto sam vec znala moja beta je 0...znam to od negativnog testa od ponedjeljka i nekako sam prezalila ovaj postupak i idem dalje !
Dr j. kaze da tek mogu ponovno u 10 mj ...bez puno objasnjenja ni odgovora na moja pitanja( zasto , zbog ceka....) ni na prirodnjak ni nista .....bila je valjda u guzvi doslovno sam bila 1 minutu kod nje.vidjet cu da li cu ostati na vv ili cu potrazit svoju srecu negdje drugdje....
Svi curama u postupku , cekalicama saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~
iva 777
cure evo mene sa transfera sa dobrim vijestima.
naš zametak je morula![]()
biologica je rekla da se razvija i brže nego je predviđeno za 3. dan,
i da takvi obično rezultiraju sa T.
dr. ga je fino smjestio u moju "prostranu" maternicu i sada čekamo 24.6.
dakle sve pohvale poliklinici Škvorc, jako smo zadovoljni doktorom, osobljem,
prostorom, a konačno i rezultatom (da li će doći do T ili ne sad doista ne ovisi o njima)
![]()
Posljednje uređivanje od orange80 : 12.06.2015. at 12:20
orange super super!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prelijepu betu!
iva zao mi je zbog 0... bojim se da nigdje neces doci na red prije 10mj, pogotovo obzirom da skoro krecu godisnji.
Dan cure
Iva777, jako mi je žao zbog negativne bete
Odtuguj malo, pa hrabro idite naprijed, nema nam druge
Orange, držim fige za +
Ne znam ništa o brzom rastu zametka, al važno da bude lijepa beta
Sretno svima
Iva777zao mi je, prvo se odmori, napuni baterije pa onda ponovo hrabro u novi postupak
Posljednje uređivanje od orange80 : 12.06.2015. at 12:35
evo da vam javim 11dnt dvodnevni 4stanicni... test pokazao -![]()
![]()
![]()
Iva i ljube zao mi je
Ljube ti ipak ponovi test za dva dana s prvim jutarnjim.
orange brave za morulicu~~~~~~~~~~~~za lijepu betu
iva žao mi je, vidim da već razmišljaš o novom postupku, i kao što cure kažu odmori sada, odtuguj i na jesen u nove pobjede
ljube ipak ti pričekaj što beta kaže, sretno
iz prve ruke znam barem 2 privatne klinike koje je sad ne bi uzele do jeseni.
privatnici baš i idu na kolektivne odmore, jer obično radi jedan dr. koji si uzme cca 6 tjedana u komadu a s njim skupa i
njegovo osoblje.
ali vrijedi pokušati pronaći, naravno, ako netko privatno radi 7/8 mj. - super!
Iva777 - zao mi je. Al znas i sama da je jesen uskoro to i da ces zacas biti u novom ostupku.
Treba ipak i malo odmorit, oporavit i tijelo i dusu i onda punih baterije krenut u sve ovo ispocetka.
Ipak ce nam kroz ljeto to biti lakse izdrzati, lakse se nalo opustiti i vrijeme ce brzo proci.
Ljube- mislim da si testic mozda ipak prerano tadila, to su ipak bile dvodnevne mrvice, a vidim ti u potpisu da je beta trebala biti 16.o6, nemoj jos sve otpisati, pricekaj ti betu ipak ili ponovi sutra preksutra sa nekim osjetljivim testom.
Nije to jos gotovo!
Orange- prekrasne vijesti, super, neka samo nastavi u tome smjeru. Sretno i dalje.
Alma_itd- sretno i tebi, neka rezultira najboljim ishodom nakon svega,nakon ovoga sto sam procitala, tj o postupku sa tvojim zamecima, ostala sam sokirana.
Nevjerovatno je sto u tim klinikama rade. Nadam se ipak da ces iz ovog postupka ipak izaci sa ostvarenom trudnocom.
Cure hvala Vam puno na savjetima .ja sam vec poslala upite u nekoliko klinika pa cemo vidjeti.ovaj mjesec ionako vise ne stignem jer sam taman poslije vadjenja bete dobila! Ko tempirano!
Pokusat cu ako ce me tko primiti u 7 mjesecu ....znam da brzo dodje jesen ali ako do tad obavim jos jedan postupak super .super se osjecam , psihicki i fizicki!! I spremna sam u potpunosti.
Sretno drage moje !!!
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
I drzavne i privatne pa cemo vidjeti.voljela bi da mi je doktorica objasnila zasto se mora radit tolika pauza ( razumijem da je guzva )a nije napravljen nikakav pregled nakon neuspjelog postupka , mozda me mogla ugurat bar u prirodnjak ....sad opet moram sama istrazivati razne znanstvene radove ....nezzz
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Iva, nazovi Vinogradsku. Mislim da ce te tamo primiti bez problema.
hvala vam cure na vibricama, pikanje ide ok, sutra je pregled pa ćemo vidjeti ako ima pomaka i kako se razvijaju folikuli
maris, vibram jako ~~~~~~~~~ kad ti piškiš?
iva777 jako mi je žao..vidim da si već ubacila u petu brzinu, i ako si spremna, nadam se da ćeš stići u postupak prije jeseni
orange80 pa to su super vijesti! sad čekamo betu s tobom
ljube žao mi je za minusali ipak čekamo još betu, i ako bude koji test u međuvremenu..
sara79 u kojoj si ti fazi?
Katjuša sretno sutra, nek bude finih folikula
Gdje si u postupku???
Vjerojatno ću testić piškiti u četvrtak, juče sam primila HCG, pa se nadam da neće biti lažno pozitivan.
Ostale čekalice ima li simptomića???
Ovo čekanje izluđuje, sinoć me tak zabolio trbuh, da sam mislila, da će glupa menga... Sada isto nešto kuha, ne boli jako al nije ugodno.
Samo vam kukam![]()
ja sam ti u Rijeci
Sam ti kukaj i nadam se da su ovo sve simptomi![]()
iva777 žao mi je
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
ljube555 žao mi je za test ~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi
maris1980 ~~~~~~~~~~~~~~ za test
svim čekalicam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god im treba
Mona22 cestitaaaaam))
Ja u utorak idem na prvi ultrazvuk vidjet ❤
Hvalaa![]()
tinica ~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko junačko
bila sam danas na uzv (6dc), i imam tekućinu u maternici.. Nije mi rečeno puno više od toga, već da ćemo vidjeti sa sljedećim uzv, dotad nastavljam sa pikanjem.
Ono što sam čitala o tome uglavnom nije dobro.. Nekima da je vitamin E pomogao.. Ima koja od vas kakvih iskustava?
Da, baš tekućina.. Kod mene je 6dc stvarno rano, i tek menga prolazi, ali opet stimulacija je u pitanju i to prva pa ne znam što bi mislila.. Vidjeti ćemo, u svakom slučaju javim što će biti u utorak.
Hvala vam sara & eryngiummalo ste me primirile
Jer sve što sam vidjela je upućivalo na loše..
Udahni, izdahni i pričekaj idući utz. Sad imaš premalo informacija da se kreneš zabrinjavati a ne možeš ništa promijeniti. Znam da je lakše to reći a puno teže napraviti jer govorim iz iskustva. Kad sam si tako posložila stvari u glavi lakše mi je bilo.
Katjusa, ne vjerujem da bi ti dr. rekla da nastavis sa pikanjem ukoliko bi to bilo nesto ozbiljno sto moze ugroziti postupak.
probaj se opustiti
Od juce se pridruzujem cekalicama,test je 25.6! Vracen je 9 stanicni treci dan,sto je jedino iole dobro u ovom postupku! 15 dana stimulacije sa 300 Puregona,150 Merionala,1Orgalutran i Lovenox dobili smo samo tri jajne stanice od kojih je jedna bila prazna,jedna se prestala razvijat i eto jedna je vracena,endometrij je na dan funkcije bio katastrofa 5,8 mm,tako da sam dobila neku spricu koja jios kod nas u Austriji nije ni dozvoljena,morali smo obadvoje podpisat kako je to nasa zelja i nasa ideja,al je pomogla 8,8 mm! Samo sto u zivotu nisam imala tolike bolove i grceve kao nakon budjenja iz narkoze,uzas nisam mogla ustat jer mi se cinilo kako mi neko maternicu na dva dijela klida! sve u svemu sve je bilo deprimirajuce! Krvarenje u sred stimulacije je pokaz loseg endometra! smijem li ja nakon transfera piti vrkutu dalje? Zadnji mi je postupak bio prije godine pa se i nesjecam vise![]()
njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu!
na tvom mjestu ne bih uzimala nikakve fitoterapeutske pripravke u ivf ciklusu, ni prije, ni poslije transfera.
Cure, pomoć please!!
Idem na fet, međutima nakon doze estrofena 3X2mg od 1dc, endometrij mi je 10dc 7mm, danas bila na mjerenju i dalje 7mm. Da li se nekome desilo nešto slično?
Unaprijed hvala..