12 jajnih stanica se zakonski smije oploditi..Tako da ne kužim odakle doktoru pravo da svojevoljno odluči oploditi nekome manji broj stanica obzirom da je općepoznato da jajne stanice jako loše podnose odmrzavanje i da u velikom broju slučajeva propadaju prilikom odmrzavanja...Ja na to ne bih pristala...To su moje stanice i moji potencijalni embriji i imam puno pravo dok sam u zakonskom okviru odlučiti što ću i kako ću..i po zakonu sigurno nitko ne može donirati tvoj embrio bez tvog pristanka..jer šta bi to značilo da tvoja djeca praktički hodaju svijetom,a ti ni nemaš pojma o tome...Meni to nema smisla...Ne da mi se sad čitat zakon,ali sam skoro sigurna da par nakon 5 godina odlučuje hoće li embrije nastaviti čuvati, donirati ili uništiti...doktor koji bi meni prodao priču o prevelikom broju embrija ne bi bio moj doktor više...pogotovo obzirom da sam ja osobno od 11 zrelih jajnih stanica na 5.dan imala samo 2 visokokvalitetne blastociste i da nakon tog postupka imam u frižideru ravno 0 embrija...a šta bi tek bilo da je neki pametnjaković procijenio da je 11 stanica previše za oplođivanje pa mi već par komada u startu bacio u vjetar...