Pozdrav svima!! Ja nisam jako,jako dugo pisala!! Sretno svima u postupcima..
Moj zadnji postupak je bio 2012,to mi je bila 10 stimulacija (+prirodnjaci,klomifenski)i moj 5stanicni zmaj sad ima 2,5 godine!!! Prije toga je zbilja bilo svasta,ab,biokemijske trudnoce,ostanak bez transfera,"savrsenih blastica",cak sam bila onaj sreckovic sa duplom trudnocom jednom u maternici a drugom u jajovodu!! 2010 radila amh i da je bio 2!! U tom trenutku sam samoj sebi rekla pa ti neces uspjet!! Toliko sam tulila da mi se baka digla u tramvaju!! Al me je dr.Radoncic utjesio,da dok imam antralaca i 32 godine tad,da imam sansu!! Trudnoca mi je bila teska i stresna,mirovanje,tokoliza, usla u japankama u bolnicu izasla u cizmama sa bebicom!! I nakon svega smo se dogovorili bez obzira na zelju za drugim djetetom da ne bumo isli vise u postupke!! I zamislite ja ostala prirodno trudna,sad smo 16tj.uz sve jedan jajovod,ovulaciju na jajniku bez jajovoda,muz OAT,amh 2 bio prije 5 godina..godine i godine muke!! Ma nekako ne vjerujem samoj sebi jos da bu mi zmaj dobio bracu ili seku!! Dug nam je put jos i sve me strah veselju!! Al eto bas sam vam ukratko htjela ispricat i podjelit sa vama..Jer neplodnost boli i ostane ispod koze i kad dobijes dijete,ja nikad necu moc tu tugu zaboravit kroz koju sam prosla u zelji za djetetom!!
Sretno svima