jel ta moja beta u redu? nemam referentne vrijednosti, na otpusnom pismu piše brojka, a nekako me strah guglati po netu da ne pročitam kakve gluposti. Znam da je duplanje bitno, znači da bi u srijedu trebala biti oko 300 i nešto, ne?
jel ta moja beta u redu? nemam referentne vrijednosti, na otpusnom pismu piše brojka, a nekako me strah guglati po netu da ne pročitam kakve gluposti. Znam da je duplanje bitno, znači da bi u srijedu trebala biti oko 300 i nešto, ne?
Ne zamaraj se brojkicama, suncokret, sve je to u redu.
Za 12dnt je ovo u redu beta.
Da, trebala bi biti oko 300 u srijedu. Držim fige!
suncokret![]()
Ajme suncokret, kakve divne vijesti!
Čestitam!!!![]()
![]()
Hvala svima na čestitkama, savjetima i pomoći koju ste mi dale na ovom našem putovanju ma kako god ono završilo. Eto nakon svih problema i prepreka koje smo doživjeli do ove pozitivne bete, mislim da je ovo stvarno naša nagrada![]()
suncokret pa prekrasne vijesti kod tebe!! čestitam draga![]()
Posljednje uređivanje od Katjuša : 27.07.2015. at 18:59
Ajme Suncokret, pa ja tek sad vidim da si nagrađena predivnom brojkom! Od srca ti želim da od sada pa na dalje bude sve u savršenom redu!!!!!
Hvala svima!!!![]()
![]()
jooj jedva cekam taj uzv da vise smirim se .... nadam se najboljemu.....
nemoj uopce pitati imam takvog glupog ginica to je strasno.... jos sam i u pon.isla vaditi pa sam njemu nosila nalaz... koja vec 13799 bila.... pa sam i ja njemu rekla da ako neznate svoj posao nemojte raditi.... nisam mu dala ni da me pregleda nego u cetvrtak idem u zagreb na uzv ....
Znači, 7 si puta vadila betu?
...
Prvi put da sam vidjela da je netko toliko puta vadio betu.
Darmar, super to ide~~~~~~~~~~~~~~ za dalje po p.s.-u
Suncokret, čestitam! Brzo doma i uživajte!
Ljube555, mislim da si beta-rekorderkaČekamo UZV! Konačno!
Stela10, na drugoj temi sam ubrala tvoj AMH (8,2). Ne znam kakve su ti druge vrijednosti, ali imamo identičan AMH. S 35 god sam dobila 14 js, 12 MII. Pa samo da te malo utješim da to i nije tako strašno....
Sretno svima!
ljube555 sretno sutra![]()
Ljube555 gdje ides na uzv, na VV?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude uredu!!
danas beta 371!!!!![]()
Sretno draga za sutra
BigBlue ako ti nije problem poslati mi na pp gdje si bila u postupku i kakvu stimulaciju si koristila. Bila bi ti jako zahvalna
Posljednje uređivanje od stela10 : 29.07.2015. at 23:44
Ljube kako je bilo na uzv??
Dok ljube dođe natrag doma u vž iz zg. Potrajat će izvještaj.
hej cure, hvala na brige.... eto kod nas ovako 6+2, uredna GV sa srcenom akcijom i veliki smo 6mm....![]()
![]()
DOKTORICA KAZE SVE U NAJBOLJEM REDU...
Posljednje uređivanje od ljube555 : 30.07.2015. at 13:31
suncokret,bravo za beticu! Kak se ti osječaš?
ljube,čestitam na srčeku
Ma jesi vidla kolko brige a sve super!
Bravo, ljube! Lijepa velika bebica! Čestitam! Sada uživaj u čarima trudnoće!
ljube555![]()
Ljube![]()
![]()
Ljube čestitam!![]()
Suuuper draga Ljube!!!)))
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Ljube čestitamo
Cure, puno puno zahvaljujem svima na brige , podrske i razumevanju..... Sretno svima![]()
![]()
![]()
Ljube, cestitam![]()
Ako mi sad u 9.mj.ne uspije, selim na vv.
Ljube super!!!
Cestitam jos jednom![]()
moram ovo pitati iako znam da ču ispasti glupa: u kojem sam tjednu trudnoće ako je zadnja menstruacija bila 27.6.?
surfam po netu i negdje mi piše 4 a negdje 5 tjedana. U 6 tjednu moram na uzv, kad bi onda to bilo?
http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
Još si danas u 5.tjednu, a od sutra si u 6.tjednu.
Kada budeš pred kraj 6.tjedna (5+5 ili 5+6) otiđi na uzv.
Izračuni tjedana trudnoće je kao s godinama.
Navršiš 30 godina što znači da si ušla u 31. godinu.
Tako je i s tjednima trudnoće.
ljube i suncokret čestitam!!!
želim vam najdosadnije trudnoće![]()
Hvala na lijepim željama definitivno mi trebaju
ovaj hiper me još muči, još boli.. baš sam ovu noć mislila kako je to prva noć bez bolova a kad ono opet takav napadaj boli da sam morala popiti tabletu jer nisam mogla izdržati.. pa do kad će to trajati??? već sam psihički jadna, stvarno mirujem i pazim da sr u noći budim pišat, ali nekad mi se mjehur napuni brže a nekad mogu i duže izdržat bez pišanja...
Fakat sam jadna i tužna jer bih stvarno htjela da to prestane!!!! Ne čini mi se normalno da to tako dugo traje!!
Jutro cure, meni dane prolaze super bez ikakvih simptooma osim bolnih grudi zbog kojih nemogu ni spavati.... Sve ostalo u najboljen redu
u četvrtak idrm na uzv kod mpo doktora. Onda će mi biti 5+5tt. Što mogu očekivati da se vidi? samo gvrećica? za srčeko je još rano?
Bitno mi je i da mi ovaj hiper prekontrolira jer još imam bolove nakon pišanja.. najčešće samo jedanput u noći i to mi nije teško izdržati, ali eto zanima me kakvo je stanje i njegovo mišljenje o cijeloj toj sutuaciji.
Meni se na 5+5 sve vidjelo, čak i srčeko.
Cure su mi govorile da se možda neće vidjeti, ali ipak je.
Bitno je da oni vide da se bebica dobro smjestila i da je sve u redu.
Ako ne bude srčeko vidljivo, naručit će te za tjedsn dana opet na uzv. Sve ovisi o tome kada je došlo do implantacije.
Držim fige!
Pozdrav svima
Nakon velike srece sto smo nakon dugih 10 godina uspjeli ostvariti trudnocu,nasa sreca nije dugo trajala.
Beta se ispocetka nije duplala kako treba i 30 dan je tek bila 2200 i svi su sumnjali na vanmaternicnu ali nitko nije bio sto posto siguran.U pon sam primljena na sv.duh i u utorak su napravili kiretazu da vide da li je bio plod u maternici jer ga na uzv nitko nije vidio.
S obzirom da je beta jucer naglo pala pustili su me doma uy objasnjenje da se plod nije dobro razvijao.
Uzv su mi radili svaki drugi dan tri doktora i nitko mi nije mogao reci da li van maternice ili u maternici,meni to jos uvijek nije jasno i luda sam zbog toga,ali dobro,zivot ide dalje moram skupit snage ya novi postupak a razmisljam o poliklinici Skvorc ima li od vas netko iskustva sa njima.
Sretno svim trudnicama i trudilicama
ivana1810 drzi se draga![]()