-
Istina je da me nitko nije preplašio ni dignuo paniku, sve ste rekle da tek u 6 tt može kucati srce i vidjeti se žum.vrećica. to što sam JA paničar,e to je druga priča. Nije mi jasno zašto trebam doći na kontrolu tek 9.9., ali ja sam odmah skovala u glavi plan da ću naravno otići ranije na uzv kod svog gina pa mi to ni nije bilo bitno. Doktoe je bio u žurbi,stalno je ponavljao da sam došla prerano ali i da sam trudna i da je trudnoća na pravom mjestu.to me umirilo i dalje nisam razmišljala ni ništa pitala.mislila sam da je to normalno. na to sam se i pripremila.
Znam da stres i neprestano razmišljanje o srčeku moje mrve neće donijeti ništa koristi,ali neznam kako da ne mislim na to. Mislim da to prolazi svaka žena,a mi mpovke intenzivnije.
Nema mi druge nego u ponedjeljak sjesti na telefon i pokušati se naručiti kod neke od privatnih gina koji imaju bolji uzv, ili na koncu bar kod soc.gina ako ovi neće imati slobodan termin. Pokušat ću se naručiti za srijedu ili četvrtak pa što bude bude.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma