Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vel pa 10 dnt blastica bi po meni test trebao biti pozitivan, svakako vadi betu 14 dnt jer u mpo je sve moguce.. Sve te simptome koje imas mogu biti od utrogestana, pa i temperatra.

Biserko pa zuto tijelo u prirodnim ciklusima proizvodi dovoljno progesterona nego onaj osteceni nakon punkcije, ali kao sto su vec rekli imas jos vremena za uvesti ga.

Grickavjestica 7 folikula je ok brojka, ali to ti ovisi o tvom reproduktivnom stanju. Hormonima, godinama, vrsti protokola, vrsti stimulacije.. Mozes nam napisati malo detaljnije te informacije.. Ugl.. Nek folikuli budu puni kvalitetnih js i nek bude dobitan..

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Grickavjestica 7 folikula je ok brojka, ali to ti ovisi o tvom reproduktivnom stanju. Hormonima, godinama, vrsti protokola, vrsti stimulacije.. Mozes nam napisati malo detaljnije te informacije.. Ugl.. Nek folikuli budu puni kvalitetnih js i nek bude dobitan..[/QUOTE]

Stimulacija bila 7 dana puregon 125 neceg i zadnja 3 dana orgalutran po 1 injekcija.
    29 godina hormoni uredni nezz kak da ih opisem ugl.kod nas je problem muz(usporeni decki). I danas sam dala zadnje 3 injekcije (mislim da je to stoperica) ovitrelle 250mcg i decapeptyl 2 injekcije.
    Posljednje uređivanje od Grickavjestica : 30.09.2015. at 00:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •