Molim vas, može li mi itko reći da li je imao u postupku kombinaciju Puregona i Menopura i kako inače ide taj protokol, jel se daju lijekovi odmah u kombinaciji ili prvo ide jedan nekoliko dana, pa drugi? Ništa ne znam o Puregonu, to je jedini lijek koji do sada nisam koristila. Hvala unaprijed na odgovorima.
Ja nikad nisam u protokolu imala takve kombinacije, ali sam čula da se znaju događati.
Puregon ti je meni bio najbolji lijek od svih. A koristila sam još Menopure i Gonale. Super sam reagirala na njega, nije me boljelo ili peklo kod primjene. Uzimala sam ga u penu i to mi je bilo ful jednostavnije za razliku od onog mućkanja Menopura.
Jedini postupak u kojem sam koristila Puregon rezultirao je... Vidi potpis.![]()
Pčelica84, Puregon dobijes u ampulama koje stavljas u PuregonPen i na njemu namjestis svaki dan dozu koju ti dr. napise u protokol. pogledaj si na youtube video:
https://www.youtube.com/watch?v=dLE5ra84u4Y. Di si u postuku?
Grickavjestica, super za broj folikula. ~~~ za JS. Kad je punkcija?
Evo i drugog dijela videa:
https://www.youtube.com/watch?v=PcFr-CO_e-A
Joj, divne stehvala punooo...A da li se posebno može kupiti ovaj pen? pošto imam ampule, dobila ih, ali nemam taj pen.
To sad ne znam. Ako ideš u privatnu kliniku pitaj njih gdje da nabaviš sami pen, ali vjerujem da je skup. Meni su ga u bolnici dali u posebnoj kutijici, ali sam ha po završetku protokola, na dan aspiracije, morala vratiti.
Pčelica84, gdje si u postupku?
Hvala bubekica na info, nisam ni znala da ima i Puregon koji nije za Pen![]()
Mozda i nema, al znam da gonal ima pen i obicni...
Pa cisto da provjeri prije nego kupi pen da ne bi bilo![]()
Ti nama uvijek mislis na sve![]()
Na kraju 9 folikula bilo,u 10 imala punkciju u 11 vec doma isla spavala sam kao bebica,al sad boli nemogu hodat a sutra planiram na posao nezz kak cu radit ak bude ovako bolilo...sutra ujutro su me rekli nazvati da mi jave koliko embrija imamo
..javim se.i curke hvala na podrsci super ste
:
Posljednje uređivanje od Grickavjestica : 01.10.2015. at 18:00
Imamo 6 embrijau utorak transfer..drzite fige
![]()
Gričkaodlicno!!!!
Za Puregon postoje ampule koje same navlacimo i ampula posebne za Pen, tako da, ako nisi dobila Pen onda su to one koje moras sama navlaciti..
Ja koristila i jedno i drugo, naravno da je Pen jednostavniji
Pozzz... Eto danas smo bili na uzv ali ne zelimo otkriti spol...![]()
Super ljube555.bas mi je drago.cujemose
Prvi test negativan, 9 dnt 3-dnevnog, nekako sam znala,... Radila Gravignost mini i onaj osjetljiv sa E Baya...
Vatra, ponovi prekosutra.
Rano je. ~~~~~
Svim curama puno sreće ~~~~
Vatra ~~~~~~~~ da ipak bude sve kako treba! Inesz u sjećanju mi je da si ti imala malu vrijednosti bete?
Vatra, ne mora to ništa značiti. Meni je na 11dnt trodnevnog bio test pozitivan. I to crta tako svijetla da sam ju samo pod jakom rasvjetom mogla ugledati. Osjetljivost je bila mislim 25 al svejedno.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je još prerano.
Željkice, vidjela sam tvoju nisku betu.
Ja sam imala vrlo nisku početnu, slabo rastuću, padajuću betu... zapravo sve dok sam mjerila betu do (6+5 tt) beta je bila vrlo, vrlo niska za te tjedne trudnoće... Mi smo imali puno, puno sreće...Trudnoća je završila rođenjem djeteta
Vibram da sve bude u najboljem redu kod tebe ~~~~
Evoooooooooooooo naaaaaaaaaaaaaas sa + na Intim plusu na 8dnt....beta u utorak, a do tada smo na stand by..puse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betuu
zelimo_bebu čestitam!![]()
zelimo bebu toooo
Jel bio FET u prirodnom ciklusu ili sa estrofemom?
Moja beta danas 106 manja je Al se pravilno poduplala. U petak moram ponovit.
To željkice!
Joj samo da nastavi tako rasti, i više nego duplo!![]()
čestitam cure na plusićima, i dalje čvrsto držim palčeve za ogromne bete
željkiceza petak
Posljednje uređivanje od hrki : 05.10.2015. at 13:27
želimo_bebu![]()
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i jos jedna u nizu koja odbrojava sitno do bete. Curama cestitam na plusicima, a vama cekalicama drzim palceve![]()
Želimo bebu
Željkica za sretan ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Cestitam cure i nek beta bude sto veca![]()
...
Lunale i Grička ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!!!
Evo transfer obavljen,na kraju vracenja jedna blastica od dogovorenih 2 ali dr kaze blastice super kvalitete pa da se ne riskira s blizanackom trudnocom 4 blastice pohranjene ako zatreba a nadamo se da nece sad tek pocinje prava borba sa zivcima ... cure nadam se da cu biti vase srece i imati plusic i ogroomnu betu.
Gricka drzim palceve kao i svim ostalim cekalicama))
Cure danas mi je 8.dnt (5. dan vracene dvije blastice) i nisam izdrzala pa napravila test Clearblue digital koji je pokazao +. Ne znam jel prerano za veselje, cula sam da od lijekova moze biti lazano pozitivan? U petak sam dobila onu injekciju nakon transfera... Sta mislite? Sutra ujutro ga ponavljam a u petak vadim betu (ako ne dobijem stvari do tada).
I ovdje da napisem da je beta 0... Nista strasno, sta nisam vec znala.. Idemo dalje dok je volje odmah u novom ciklusu..
Svima ~~~~~~~~~~~~~ za plusice i velike bete!!!
Vatra86 zao mi je![]()
Vatra, zao mi je draga... Ali kako kazes, idemo dalje i bit ce!!!
11 dnt, beta 390....dupla se pravilno, vadila prije 2 dana - 150 je bila....no imala sam malo krvarenja, koje je na sreću sada stalo....ležim i mirujem i nadam se ovaj put boljem scenariju....puseeeeee
Zelimo bebu to su odlicne vijesti,cestitam vam od srca.jel moras jos ponavljat betu?