Hvala vam cure.. Bit ce bolje sigurno drugi put..
I vibram ZB da ipak bude sve u najboljem redu..![]()
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta god treba
Hvala vam cure.. Bit ce bolje sigurno drugi put..
I vibram ZB da ipak bude sve u najboljem redu..![]()
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta god treba
Svim curama s pozitivnim betama čestitam!Ima vas puno i baš mi je drago.
Ostalimaza slijedeći put.
Ja se jučer piknula sa elonvom i sad čekam 6.d.c. folikulometriju da vidimo da li će biti folikula.
Tanatana bit ce ih sigurno samo pozitivno misli.drzimo fige![]()
Cure pomoc, beta danas 11dnt je 96.8
Kakav je to nalaz za 11.dan, jel to nisko ili ok? Dajte neki odgovor brzo, tresem se![]()
Lunale trenasfer blastica il
Ili trodnevnih? Mozda da za 4 dana opet izvadis betu.. Iako po meni, s obzirom da znam dosta cura sa niskom betom da je na kraju bilo sve ok, beta zvuci dobro
Hvala cure, opet strepnja znaciVadim je u ponedjeljak opet. Vracene su mi dvije blastociste 5. dan od punkcije...
puno lijepi vijesti.
Čestitam cure redom a zeljkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje i za uzv. Tko će ti radiit uzv?
Posljednje uređivanje od Kadauna : 09.10.2015. at 22:19
Željkice sretno, čekam tvoj uzv u čet!!
Želimo bebu čestitam od srca!
Sretno svima koji su u postupku!
Evo mene opetZnaci beta ovako:
11.dnt, petak, 96.8
14.dnt, ponedjeljak, 360.7
15.dnt, utorak-danas, 519.6
Zvala sam ginekologa, kaze da je sve super i da bi beta po pravilima danas trebala bit 380 (dupla se svako 2 dana) pa da nemam brige. Prvi UZV mi je 26.10.
Željkice čekamo četvrtaaaaak![]()
Super lunale.to je idlicna vijest.cestitam
Lunale bravo čestitam od srca!!!!!!!
Evo ja sam danas morala otić na uzv jer sam jutros imala lagano smeđarenje, i ugl nije dobro morala sam ponovit betu ( sad čekam nalaz pa ću se čut s dr da vidimo šta dalje)
Zuzy hvala ti , beta je 555 , trebam prestati s utrogestanima i ako do petka ne prokrvarim da se javim pa ću imati kiretazu, uf!
Zeljkica bas mi je zao.
Zeljkice, jako mi je zao!
Evo da i ja javim da kod mene opet negativna beta.
zao mi je cure...
Zeljkice, drzi se
Željkice...bemu žao mi je, prošla sma to i drži se..
Lunale ...bravo....fino se dupla....
Ja bila na UZV u ponedjeljak, vidi se GV od 0,43 cm..idući tjedan na UZV da vidimo srce...puse
Da se odjavim, prije nego što sam i počela. Zadnji stimulirani i, da probam i to, jedna nova razina razočaranja. Dobila sam 3js (najmanje dosad uz najjaču stimulaciju), za transfer nema ništa. Još jedan prirodnjak, a moram početi i igrati loto za eventualno nešto privatno.
Tuga i jad.
O cure...
željkice, jako mi je žao...baš sam žalosna da je tako završilo.
Ajvi,kaj reči...sve znaš
Grlim te najjače.
Bananka,žao mi je zbog bete
Baš grozne vijesti tu danas...
Ja guram 6.dnt,trudim se ne tražiti izmišljene simptome kao u prethodnim postupcima,sad samo da je dočekati betu
Izdrzi jos dva-tri dana pa napravi test.
Ja nisam imala nikakvih simptoma.na kraju sve super ispalo.drzi se![]()
žužy
Nadam se da će krenut samo od sebe da ne moram na kiretažu smeđarenje se pojačalo pa se nadam da hoće! Koliko sad moram pauzirat?Smrzlića više nemam znači sve ispočetka.
Željkice, Ajvi, Bananko, držite s ecure
..betočekalicama želim neka poprave ovu ružnu statistiku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Željkica, krenut ce samo od sebe, meni je trebalo puna dva tjedna da krene samo od sebe a beta je bila upola manja od tvoje.
Radje cekaj da samo krene, ona nije potrebna neka pauza a kod kiretaze je.
zao mi je sto je tako ispalo, drzi se
Danas mi je sve stalo , sutra ću nazvat dr da vidim Šta kaže.
Joj Željkice, stvarno igra živaca...drži se! I želim ti uspjeh što prije!
Evo da i tu javim losu vijest ,vec 3 dana krvarim nisam ni docekala betu,ovaj put nist ali idemo dalje. Sutra na doktoricino inzistiranje vadim betu pa cemo sljedeci termin odmah zakazati.nema gubljenja vremena.. zeljkice,bananko,ajvi![]()
Ja bi najradije sama sebi lupila glavom od zid,danas mi je 8.dnt blastociste i budući da mi je jučer navećer i jutros pojavila se smeđa mrlja na dnevnom ulošku danas sam napravila test(ali ne sa prvim jutarnjim urinom) i test je negativan.sad sam van sebe i uvjeravam sama sebe da sam rano napravila test
Nalaz krvi pozitivan na trudnocu...nezz kolika beta samo su mi tel rekli da je pozitino.ali ja uvjerena bila da je gotovo. I dalje krvarim od jucer i lagane grceve imam u donjem dijelu trbuha. Pitala sam sta mogu uciniti ako se nastavi preko vikenda kaze nista,sam nek nastavim uzimati utrice,jos sam u soku moja dusica se bori a ja nisam vjerovala u pon opet idem betu vadit i molim Boga da sve dobro prode i ova krv stane...
Ma ja ne krvarim nego mi se samo 7. i 8. dan pojavila smeđa mrlja na ulošku i to vrlo mala a izgleda kao stara krv,najviše me strah da je to menga ali da ne može probiti zbog utrića,što je tu je neka bude kako mora,Grickavjestica želim ti sreću od srca i neka se mrvica izbori
Obavljen transfer beta 30.10 svim curkama vibram za velike bete
Malo prije mi je biologica javila da se jajna stanica oplodila i podjelila i transfer je sutra.
Još ne mogu vjerovati i bojim se veseliti, ali idem rađe slati pozitivne vibracije svom embrijiću![]()
Tanatanai zima77 sad samo pozitiva ~~~~~~ da sve bude super i ~~~~~~za veliku betu.
Svim curama mnooogo strpljenja želim!
Ja se takođe prijavljujem. Sutra mi je punkcija, UZ od juče je prilično obećavajući, nadam se da će ovog puta biti više sreće.
Odrađen embriotransfer i sad čekam.
Za embrio su mi rekli da se super razvio, rana morula. Ako sam u subotu ujutro imala punkciju, a embrio je vraćen danas ujutro onda je to 3. dan?
Cao svima! Nova sam ovde ali vec stara u vestackoj oplodnji! Ovo nam je treci put i mogu vam reci da sam se jako uprpala u odnosu na predhodna dva puta! Juce mi je bio transfer i juce sam naravno prelezala iako mi je doktor rekao samo da se klonim teskih fizickih aktivnosti. Danas sam vec imala osecaj kao da sam se ucrvljala a bol u ledjima mi je bio ne snosljiv pa tako da sam u dogovoru sa muzem resila malo da cirkulise po kuci( skuvam rucak, stavim ves da se pere..)upravo sam se vratila u krevet i kontam da me sad grize savest!! Misli mi se krecu od teske pozitive do najgorih crnjaka i nesto sam u strahu sto u toku prve dva pokusaja nisam bila!! Bilo kakva podrska i komentar bi mi znacio jer minuti su mi kao vecnost!! Cmok
Tigo nemoj se toliko sekirati. I tako ne možeš učiniti ništa u ovom trenu. Mislim da je ivf isto kao i loto. Odrađeno je sve a sad je stvar sreće da se primi. Držim fige!!!
Tanatana danas ti je 3. dan nakon ovulacije i nulti nakon tranferaSretno
Hvala draga, svakako je lakse kad imas sa kim da podelis ovo! Ne kazem da me porodica i suprug ne podrzavaju ali nekako imam osecaj kao da me ne razumeju! Ako se slucajno ponovi moj post to znaci da nisam bas neki haker i ne snalazim se dobro na forumima, al za sve postoji prvi put!! Cmok i hvala
već su ti rekli, danas si treći dan nakon punkcije, nulti od transfera ali pročitaj si ovo:
http://www.fertstert.org/article/S00...430-0/fulltext
ja ti držim fige za ovu jednu jedinu jajnu stanicu koju si dobila - i koja je razvila već sad u ranu morulu treći dan!!!!
Hvala cure![]()
Moja punkcija je prošla, za razliku od prošlog puta, prilično bolno. U trenutku kad smo izašli pronašli su 5 jajnih ćelija, dosta manje nego prošli put, ali nadam se da su dobrog kvaliteta. Sutra će mi javiti kako je protekla oplodnja.
vojvodjanka,sretno! Neka se što više njih lijepo oplodi
Betočekalice,sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala, žužy! Dugo me nije bilo na forumu, pa sam preskočila tvoju sretnu vest! Čestitam ti od srca! Ja sam jutros dobila poziv iz laboratorije, od pet jajnih ćelija je četiri bilo zrelo, a dve su se oplodile. Znam da ne treba biti nezahvalan, znam i da je bitan kvalitet, a ne kvantitet, ali sam se malo uplašila s obzirom na to da je prošli put bilo 13, 8 zrelih, 6 se bilo oplodilo, 5 završilo smrznuto i svi su preživeli odmrzavanje. Sad, stimulacija je bila drugačija (Fostimon), ovog puta sam primala Menopur, ne znam da li je to razlog za manji broj, ali se isto tako nadam da je bolji kvalitet. Ustvari, da li uopšte mogu reći da je prošli put kvalitet bio loš s obzirom na to da su svi preživljavali odmrzavanje?
Posljednje uređivanje od vojvodjanka : 22.10.2015. at 10:26
Od danas sam čekalica! Jedan četvorostanicni su mi ubacili, jedan zamrzli. Betu proveravam 4.11.