Stranica 34 od 45 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Drage moje, meni je divno jutro svanulo. Pojavio mi se plusić na testu (druga linija tanka, ali vrlo vidljiva). Danas je 8.dan od transfera, 10.dan od punkcije. Beta tek u sredu, tako da pokušavam ne radovati se prerano, ali ne ide

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Super vojvodjanka! Uživaj u tom osjećaju! Za sve loše ćemo kad bude stvarno loše. Dotada budi sretna. I ja sam sretna

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Vojvodjanka cestitam na drugoj crtici
    Lagunas jel' i ti to imas neke lijepe vijesti?

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj vojvodjanka prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, meni je divno jutro svanulo. Pojavio mi se plusić na testu (druga linija tanka, ali vrlo vidljiva). Danas je 8.dan od transfera, 10.dan od punkcije. Beta tek u sredu, tako da pokušavam ne radovati se prerano, ali ne ide
    super draga!
    Crtica je sigurno savršena za taj dpo,sretno dalje!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Čestitam sretno dalje!

norma jeane avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

pozdrav! pratim vas već dugo ali tek sad se priključujem. Trenutno sam u drugom prirodnom IVF (samo Klomifen) i od 10-ak folikula koje smo pratili samo se jedan pokazao kao vodeći i narastao dovoljno za štopericu. bila sam jako razočarana jer sam zadnji put na manjoj terapiji imala puno bolji rezultat. znam da su i ovak šanse male...a s tim jednim skoro pa nikakve. jučer sam cijeli dan imala grčeve, i navečer primila štopericu, a danas više ništa ne osjetim. i to me straši jer se sad bojim da nije puknuo. da li je tko imao takvo iskustvo da se dan prije punkcije nije ništa osjetilo a ipak je bio drugi dan folikul tu? prošli put sam i nakon štoperice imala dosta jake grčeve

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Odlučila sam da budem sretna bez obzira. Kao što napisah, za suze imam vremena i poslije. Utorak je moj dan. Do tada ću se ponašati da je to to.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ajde da i ja javim! Juce nisam mogla vise izdrzati i kupila sam test!! za ne poverovati dve crtice i muz i ja smo plakali kao deca!! Sutra mi je normalno da vadim betu pa cu videti sta kaze nalaz krvi!!!

Vojvodjanka-samo napred i super za dve crticeee

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tigo,čestitam!

Lagunas,evo još malko ~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Vojvodjanka, Tigo - cestitke na *+*, prekrasno je procitati takve vjesti na ovim stranicama!!!!
    Posljednje uređivanje od laura33 : 01.11.2015. at 20:20

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vojvodjanka i Tigo - super za plusice ! Cure cestitam od srca !! ☺ ❤

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Joj, koliko plusića!!!
    Neka se mišeki stisnu kod vas i betice neka budu ogromne.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Hvala, cure! Držim fige kako svojoj tako i svim ostalim mrvicama!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Čestitam na plusićima!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cekalice moje! Beta je danas 730!! Prosto ne mogu da verujem da je to to, posto sam pitala danas ginekologa jel sam sad zvanicno tridna? Na cega mi je on odgovorio kod vas se nikad ne zna! Tako da sam ja drage moje betu oplakala! Sledecu kontrolu mi je zakazao za sledeci ponedeljak! Svima vama koje cekate ove nedelje betu neka bude do neba! Ljubac od Tigo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tigo,beta je savršena
    Sad laganini dalje.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Hvala , trudicu se koliko mi to budu nervi i okolna situacija dozvoljavali!! Ali mene muce jos neke stvari , prva je zasto mi nisu zakazali vadjenje bete za dva dana kao i svima vama koliko vidim vec za nedelju dana? Druga stvar je ta sto me jos uvek boli stomak !! Hvala i ljubim mnogo!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Hvala mila zuzy! Van sebe sam u svakom smislu

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo, samo da potvrdim što smo već znali. Beta 0.4.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, samo da potvrdim što smo već znali. Beta 0.4.
    Zao mi je tanatana

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tigo,to si vadila betu u mpo klinici ili te tvoj gin poslao?
    I moj ex ginić je imal tu praxu da vadim betu s razmakom od po tjedan dana.
    Dok sam išla po mpo dr,vadila sam ju svaki drugi.
    A bolovi su normalni,bit će još svakakvih boluckanja,stezanja,rastezanja,mučnina...

tanatana,jako mi je žao..drži se.

norma jeane avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

da prijavim...nakon 10-ak potencijalnih folikula samo jedan se pokazao kao vodeći a ostali se prestali razvijati ,na kraju sam se prestrašila pred kraj i ipak odlučila za inseminaciju da ne riskiram sa tim samo jednim folikulom. tako da ne polažem puno nade u ovaj ciklus...

tanatana...baš mi je jako žao

tigo-čestitam i probaj se opustiti ...biti će sve uredu

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Hej cure drage,
    Danas sam umirala jedno 10tak puta...sinoć dok sam čekala da zaspim, dok sam se vozila prema bolnici, dok sam čekala u redu, dok sam čekala nalaz....
    Broj koji mi je izbacio more suza, od olakšanja je 399.2
    Tek dolazim k sebi i osjećam se tako lagano.. Sad hrabro naprijed!
    Nakon 11 godina braka prve sretne vijesti

Tanatana budi i ti hrabra jer sunce mora svanuti, kad tad! Naše bebe neće da dođu kad to mi želimo, već kad one to odluče.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Lagunas prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure drage,
    Danas sam umirala jedno 10tak puta...sinoć dok sam čekala da zaspim, dok sam se vozila prema bolnici, dok sam čekala u redu, dok sam čekala nalaz....
    Broj koji mi je izbacio more suza, od olakšanja je 399.2
    Tek dolazim k sebi i osjećam se tako lagano.. Sad hrabro naprijed!
    Nakon 11 godina braka prve sretne vijesti

Tanatana budi i ti hrabra jer sunce mora svanuti, kad tad! Naše bebe neće da dođu kad to mi želimo, već kad one to odluče.
    Lagunas prekrasno jako sam sretna zbog tebe!! Ovakve vijesti zaista ulijevaju nadu svima nama!! Cestitam

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tigo i Lagunas cestitke od srca!!!
    Neka bude skolski do kraja!!

Vojodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu

Norma jeane kako je prosla punkcija?
    Nadam se da je js jedna ali vrijedna

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cestitam curke.na dobrim betama,moja beta je8040 uzv je u subotu svima zelimo dosadnu i skolsku trudnocu

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Divno, Lagunas! Celo jutro čekam vesti od tebe! Ja sam danas ponovila test, sad je druga jednako tamna kao i kontrolna, pa to uzimam za dobar znak. Betu vadim sutra ujutru i dobiću rezultat popodne. Ono što me sad brine je kako da nađem način da je ponovim da bih videla rast. Ovde to nije praksa, bolnica u koju sam išla na VTO smatra da je to nepotrebno, a moj izabrani lekar odbija da mi da uput za laboratoriju. Jedina mogućnost mi je da odem u privatnu bolnicu, platim sat kod ginekologa i nadam se da će mi on dati uput.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma veselite se svojim betama i pustite tuđe glupe komentare...budite vesele da bemboliniji odmah osjete kako je mama vesela.... svima od jedne takve

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

čestitke svima na + !!!

tanatana, žao mi je!

Vojvodjanka, a zašto bi vadila betu opet? Ne možeš ništa promjeniti i da se dupla i da se ne dupla... ja sam ju samo jednom izvadila i sad čekam prvi pregled. Tako svejedno dal me razočaranje čeka sada, ili za tjedan dana, ili za mjesec-dva... Dapače, čestim vađenjem bete si samo nabijaš dodatni stres - dal se dovoljno povećala, i slično.
    Trudna jesi, a dalje je sve lutrija.. uživaj dok traje, a držim fige da traje 9 mj.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Leon@ prvotno napisa Vidi poruku

Vojvodjanka, a zašto bi vadila betu opet? Ne možeš ništa promjeniti i da se dupla i da se ne dupla... ja sam ju samo jednom izvadila i sad čekam prvi pregled. Tako svejedno dal me razočaranje čeka sada, ili za tjedan dana, ili za mjesec-dva... Dapače, čestim vađenjem bete si samo nabijaš dodatni stres - dal se dovoljno povećala, i slično.
    Trudna jesi, a dalje je sve lutrija.. uživaj dok traje, a držim fige da traje 9 mj.
    Ne želim da pogrevam nadu ako se u startu vidi da od toga nema ništa. Tako mi je npr. prošli put kad sam zatrudnela beta bila 63 i sestra iz bolnice koja mi je javila je rekla da nema potrebe za ponavljanjem i da samo u 7.-8.nedelji odem kod ginekologa da bi video da li ima srčane akcije i da li je blizanacka trudnoća. Ali ja control-freak kakva jesam ipak sam proverila jer sam dolazila u naše krajeve pa sam mogla to u privatnoj laboratoriji bez uputa (što je ovde nemoguće). Bila je 20 pet dana posle prvog rezultata, posle tri dana je pala na 1, dakle ništa. I onda sam dobila zeleno svetlo da prekinem sa progesteronom i prokrvarila. A zamišljam situaciju da nisam to uradila! Išla bih okolo još mesec dana uverena da sam trudna i onda bih na tom UZ-U umesto da čujem srce koje kuca, čula da ploda nema. Mislim da bi mi to bilo mnogo gore nego ovako. A da ne spominjem to što bih se nepotrebno punila progesteronom od kog imam ne baš prijatne sporedne efekte. Eto, zato mislim da bi me dokaz o finom dupliranju bete bar malo umirio.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vojvodjanka,baš sam te htjela pitati dal postoji opcija da u privatnom labu izvadiš betu za dva dana.
    Ja skroz podržavam kontroliranje bete i pračenje rasta,prvenstveno zbog svoje povijesti. Tak da razmem i tebe da želiš.
    da odma sad u startu brojka bude odlična i da smisliš nešto za dalje.

Lagunas,jako sam sretna zbog tebe!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    vojvodjanka,baš sam te htjela pitati dal postoji opcija da u privatnom labu izvadiš betu za dva dana.
    Ja skroz podržavam kontroliranje bete i pračenje rasta,prvenstveno zbog svoje povijesti. Tak da razmem i tebe da želiš.
    da odma sad u startu brojka bude odlična i da smisliš nešto za dalje.

Lagunas,jako sam sretna zbog tebe!
    Ma nema, nešto skroz meni nerazumljivo. Bukvalno nijednu analizu ne možeš uraditi na svoju ruku. Ovde je čak predviđeno i da se na prvi UZ ide u 18. nedelji trudnoće, doduše to se bar može uraditi privatno o svom trošku, a kad je VTO u pitanju ide se u 7-8.nedelji i to je jedina poseta ginekologu u trudnoći, ostale kontrole se obavljaju kod babice ili lekara opšte prakse. Tako je kako je i sad samo ostaje tražiti "rupe" u sistemu. ☺.
    I ja se nadam da će beta sutra biti takva da će me sama po sebi umiriti.
    Hvala mnogo za podršku, znate i same koliko znači! ❤

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Hvala na čestitkama! !
    Vojvodjanka, i ja se nadam da će to biti brojka od koje ćeš pasti na guzicu! Iako već sumnjam upravo na takav scenarij pošto kažeš da je test tako taman. Držim da je tako pa da ne trebaš, bar odmah, drugo vađenje. Iako mi je nevjerojatno čitati da ne rade priv lab bez uputnice...

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Hvala na čestitkama! !
    Vojvodjanka, i ja se nadam da će to biti brojka od koje ćeš pasti na guzicu! Iako već sumnjam upravo na takav scenarij pošto kažeš da je test tako taman. Držim da je tako pa da ne trebaš, bar odmah, drugo vađenje. Iako mi je nevjerojatno čitati da ne rade priv lab bez uputnice...
    Eto, smatraju da bi onda svako mogao da se "igra doktora" i radi analize bez potrebe.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vojvodjanka sretno na stotu!!!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Vojvodjanka,mislim na tebe danas!!
    Lagunas-BRAVOOOOOO!!
    Tanana ,nemoj se predavati,odboluj kao sto dolikuje i napred u nove pobede
    Posljednje uređivanje od Tigo : 04.11.2015. at 10:34

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Vojvodjanka, ma ja ZNAM da ćeš nam danas javiti super brojku! Vidjet ćeš

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Cure, hvala za pozitivnu energiju koju mi šaljete! Počinjem da upada u paniku i ludilo jer me stomak boli, a danas se pojavilo i malo svetlobraon obojenog ostatka vaginalete (znam da će svi reći da je to normalno za ranu trudnoću, ali isto tako znam da ćete me razumeti zašto panicim ). Od jutros pokušavam da izračunam koliku betu mogu da očekujem, tj.kod koje cifre bi trebalo da se zabrinem. I ne uspevam da izračunam

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vojvodjanka,koji ti je dan posle oplodnje?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ne znam gde mi nestade ostatak posta. Danas mi je 14 dpo, a prvi Clearblue test (osetljiv na 25mIU/mL) sam imala na 11 dpo. Pa sam ja računala da bi danas trebalo da bude između 50 i 100 ako se pravilno dupla. Opet, znam da je koncentracija u krvi veća nego u urinu. Ma skroz sam se sludela sa tim brojevima!

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lagunas čestitam- baš mi je drago.
    Vojvodjanka također i tebi !

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Beta 74. Ne mogu da kažem da mi je otklonila brige, iako sestra s kojom sam razgovarala kaže da nema razloga da brinem sa takvim rezultatom. Uspela sam dobiti uput za još jednu proveru bete sledećeg utorka.

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Vojvodjanka Čestitam! !! Sad malo odahni, molim te. Ja sam 15dpo imala broj od 77. Miimamo rružnu naviku da se uspoređujemo sa drugima i pri tome zaboravljamo koliko je svaka osoba priča za sebe.
    Ti jesi trudna i uživaj koliko možeš. Ja se svaki dan molim i molit ću se i za ovu mrvu. Ljubim i grlim!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vojvodjanka Čestitam! !! Sad malo odahni, molim te. Ja sam 15dpo imala broj od 77. Miimamo rružnu naviku da se uspoređujemo sa drugima i pri tome zaboravljamo koliko je svaka osoba priča za sebe.
    Ti jesi trudna i uživaj koliko možeš. Ja se svaki dan molim i molit ću se i za ovu mrvu. Ljubim i grlim!
    U pravu si, a internet me izludi. Moraću da se smirim malo i uživam u činjenici da sam trudna ☺. To opet tako nestvarno zvuči!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma to je to! Čestitam na betici,sad neka fino raste da možeš malko odahnuti

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Znam draga, meni je nesrvarno i danas...nekome tko se dugo bori sa neplodnosti i usput ima ružna iskustva sa testovima, betama i sl još je teže vjerovati. To je već ubjedivanje samog sebe, cijeli dan, da je sve u redu i da će biti sve u redu. Sad samo hrabro, polako i molim, osmjeh na lice!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cestitan vojvodjanka sad uzivaj trudnice!!bravo !!! )))))

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas 3dan vracene 2 lijepe mrvice - 2 osmerostsnicna! Nazalost nema smrzlica jer je suprugov spermiogram ovaj put bio los pa nisu ni mogli oploditi ( od 12js 6 je bilio zrelo) beta 17.11. Preporuka doktorice - strogo mirovanje- lagani je hiper

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Iva777 Sretno od srca! !!!

Da li ste čule za ovu tvrdnju?? Imamo li kakvih dokaza ?

10. hCG nivoi su veći kod žena koje nose ženski fetus u odnosu na žene koje nose muški fetus, pa je moguće da test na trudnoću postane pozitivan kasnije kod žena koje nose muški fetus.

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •