Lagunas,nosim dečeca a poz. test sam imala od 9. dpo.![]()
Lagunas,nosim dečeca a poz. test sam imala od 9. dpo.![]()
Čestitam na plusićima i lijepim betama!
Meni je test bio jedva pozitivan na 11dno. Al ono, jedva! Uz dobru rasvjetu i pravilno pogođen kut se nazirala druga crtica. I pišulinac je.
Pozdrav svima,evo i mene nakon kraćeg izbivanja, mi smo sada 21+4 tt,i imamo u pupi jednog razigranog dječačića
čestitam svima s pozitivnim betama, bravo cure, mislite samo pozitivno, Lagunas tebi posebno čestitam jer sam i ja betu pozitivnu prvi put vidjela nakon 11 g.
tužnicama veliki zagrljaj i ne odustajte, neka vam moj potpis bude vjetar u leđa da idete do cilja,
čekalicama mnogo strpljenja i svima sretnooooo~~~~~~~~~
Znači ta tvrdnja može lako pasti u vodua mm bi tako jako volio curicu
ma samo da su zdrava djeca. I lijepa na mamu! Hehe. Malo maštam sad..
Darmar hvala. I isto godište smo. Tvoj potpis je kudikamo duži itteži od moje borbe. Samo zamišljam koliko je snage i hrabrosti bilo potrebno za svaki pad da bi u sebi rekla da nema predaje...Kao i kod Žuzi. Cure vi zaslužujete svu sreću!
Lagunas, svaki pad, svaka suza bili su vrijedni ovog lupkanja po čitav dan, ne mogu ni zamisliti kako će tek biti kada konačno naš dječačič dođe na svijet
sretnooo svima i nema odustajanja !!!
Pomoc po javio mi se smedi iscjedak malo sam u panici
Darmar![]()
![]()
Pozdrav svima. Ja ponovo u postupku, sutra cu znati kad je punkcija. Treca sreca ..
cure, sretno svima!~~~~~~
molim vas, pratite malo i ovu temu:
http://forum.roda.hr/threads/88605-%...83#post2818783
Molim te,objasni mi ovo. Počela mi je ići takva krv, a bila sam pročitala baš to što kažeš,da je to stara krv. Sad, netko kaže da kod implatacije ne može biti takva krv, pa otkud to? I kako da ništa na znači? Kad sam to vidjela sve lađe su mi potonule,jer ,kao ,to nije dobro...
Stvarno ne znam, i nemam koga pitati??
Spomenula sam doktoru ,i on je odmah odmahnuo rukom u stilu "ništa od trudnoće",a opet tu čitam da je puno žena krvarilo... U mojem slučaju ni nije bilo ništa,ali zanima me za ubuduće?
Pa smedje znaci da nije frisko krvarenje, da se ono dogodilo ranije, a sada izlazi oksidirana krv
Kako mislis odmahnuo rukom da od trudnoce nista?
U dvije trudnoce sam oooobilno visekratno krvarila svijetlocrvenu krv (u jednoj je zapravo bila cijela menstruacija) i jos nakon toga smedje tjednima
Ovo smedje su hematomi pomalo curkali i cistili se
Iz te dvije trudnoce sam u terminu rodila dvije zdrave, lijepe i bistre djevojcice
Tako da ne kuzim to odmahivanje rukom
Da, cesto krvarenje i zavrsi losim ishodom, ali ne i obavezno tako
Ma, kod mene je vec gotovo sve za ovaj put, i da, mpo doktor.
Cim sam spomenula krv...,a javila sam se odmah cim je to krenulo.
Kazem-ne znam, a vidim ovdje,odn citam da puno zena krvari pa na kraju bude ipak uspjesno. Ali, primijetila bih i sama razliku izmedu implatacijske i te smede krvi. Svaki put do sad mi je krenula takva tamnosmeda krv, i pritom mi se odmah svijet srusio. Pa me sad i zanima ,u slucaju trudnoce je li ikom dogodila takva krv?
Ja sam tu krv primjetila 8.dan, a bas je onako jako krenulo 13-14 dan.
Uopce nisam pametna za ubuduce?
cure, i ja imam pitanje.. pila sam yasmin (da ne bi nagađali kad će početi ciklus jer se to nikada ne zna) prošli mjesec, u ponedjeljak zadnja tableta.. jučer kao počelo neko krvarenje, ali sve je to ništa, i danas se tako nastavlja, uopće nije prava menstruacija.. trebam početi s hormonima, ne znam uopće što bi uzela kao prvi dan??! pričekat ću još do popodne, možda krene, ako ne, ne znam, morat ću zvati liječnika.. u utorak sam bila na uzv, dobila puregon i sad čekam.. i prošli postupak sam pila, ali nije mi bilo ovako.. što vi mislite? jel koja ima iskustva? koji dan bi trebala doći mjesečnica nakon zadnje tablete??
To ti je individualno.
Ja sam dobila mengu 4 dan nakon zadnje tablete, a isto je dva dana prije bio prisutan spotting samo. Tak da prvi dan sam racunala bas pojavu prave menstruacije.
I tek tad sam zapocela sa hormonima.
Meni je na protololu stimulacije pisalo da se menstruacija nakon prekida tableta moze ocekivati izmedju 5-7 dana najcesce, ali i koji dan ranije ili kasnije te da je sve to ocekivano i normalno!
U svakom slucaju, konzultiraj i svog doktora!
laura33, hvala puno!! luda sam više.. svakako ću ga nazvati jer uopće ne znam kako postupati.. meni je rekao doktor 2.,3. ili 4. dan od zadnje tablete..
Ej mile moje cekalice i docekalice!! Imam jedno pitanje,postoje li izricite naredbe sta bi trebalo da radimo a sta ne u prvom tromesecju! Meni je npr lekar rekao da treba normalno da se ponasam a onda na drugoj strani cujem da zena nije cucala tri meseca niti je ama bas nista radila! ZBUNJENA SAM!
A čuj Tigo...savjeta sa strane uvijek bude. Slušaj doktora,ako se ti osječaš dobro,ponašaj se normalno. Nemoj jedino vuč teške stvari. Najbitnije,slušaj svoje tijelo...kad se umoriš,odmori. Radi onako kako ti paše.
Hvala Zuzy,ma znas i sama kako je kad slusas svakakva iskustva! Meni je npr danas stvarno dosadilo da budem besposlen pop pa sam resila da pokosim travu,stim sto nisam ja tu kosilicu nosila nek sam je samo gurala i onda mi se javila griza savesti!! To je za poludeti kako mi sada mozak radi i vaga (da li uraditi ili ne) ali ne mogu stvarno da budem besposlena,koliko sam ovo prizeljkivala da se izlezavam i sve to ,sad mi sa druge strane dojadilo! Nikako da te pitam Zuzy posto sam relativno nova ovde,dokle si ti dogurala? I jos jednom hvala na predusretljivosti![]()
Zaokupiraj se nečime,ako voliš gledaj neke filmove,serije,čitaj...pospremi neke ladice,papire za koje nikak najti vremena i sl. Ono,dani tako brže idu,dok se okupiraš nečim. Ja sam dosta čitala, i sad čitam..nisam neki muvi tip.
Evo,sutra ravno 30. tt.![]()
Tigi, doktori uvijek kažu umjereno mirovanje.
To podrazumijeva lagane šetnje, činiti sve što i inače, ali izbjegavati nošenje teških stvari.
Znači, ako si planirala premjestiti ormar iz spavaće u dnevnu, odustani od toga.![]()
Posljednje uređivanje od Medeja : 06.11.2015. at 16:24
Žužy, lijepa okrugla brojka!
Darmar, drago mi je da je sve u redu. Pitala sam se gdje si. Neka se tako lijepo i nastavi!
Ja idem na carski u petak i tad ću biti punih 38 tjedana. Ako se nešto ne pokrene ranije.
Jedva ih čekam vidjeti!!!
Pozdrav drage moje zenice! Evo mene opet u postupkudanas je 5dan nakon FET-a, tri mrve!!
Pokusavan se smirit ali me vata lagana nervozica...![]()
Sretno curke svima.ja cekam m da krenem terapiju za fet
Žene, meni su sve lađe potonule
Ne znam zašto mi nije prikazalo ceo post, opet. U svakom slučaju, stigli su mi papiri iz klinike, između ostalog uput za UZ na kojem piše moj rezultat bete na 14 dpo - 44. Izgleda da sam ja sestru pogrešno razumela kad je rekla 74. I sad sam ljuta kako je uopšte rekla da je za taj dan posle oplodnja to cifra nad kojom se ne treba brinuti! U utorak radim betu opet, ali uz ove blage bolove koje imam sve vreme, nemam više nade da će me rezultat obradovati.
s_iva,ajme još samo tjedan dana! Jesi izgurala sve ove mjesece mirovanja![]()
Sretno,uskoro si mama!
vojvodjanka,beta nije prevelika za taj dpo no znaš da sama brojka ne govori puno..bitan je rast.da u utorak bude velika i da skine svu sumnju! A bolovi su skroz normalni za ranu trudnoču. Drži se
Svima u postupcima,sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Znam da brojka ne govori mnogo, ali mene deprimira to što je test 11 dpo već pokazao drugu crtu, znači da je tad već koncentracija u urinu bila veća od 25. Po toj mojoj logici ona je u krvi trebalo tad da bude još veća (ne znam koliki je taj odnos koncentracije u urinu i krvi, ali recimo i da je tad bilo samo 25 i u krvi, kako onda 14 dpo samo 44 ako raste normalno). Uf, baš sam se zapetljala u svemu ovome.
Nemora značit,mislim čak ak je test osjetljivosti 25,da dok imaš onak svijetlu crticu da beta nije još ni blizu 25. Tek dok je skroz pozitivan da je to to. Imala sam svakojačkih crtica...koje kad sam preračunavala po nekom rastu bete,kad sam ga pišnula moglo je biti bete od 10-tak u urinu.
Zbilja te ovo preračunavanje samo može umoriti...pokušaj ne misliti o tome. Iz kože nemreš van,možeš jedino čekati...kaj znam da je najgore. Začas bude utorak.![]()
Ajme S_iva jako sam sretna zbog tebe da si tako daleko dogurala i to s blizancima, jedva cekam da nam javis kako se grlis i mazis sa svojim srecicama
![]()
Bok cure,
evo jos malo i srijeda je tu..konacno! Meni ce biti 12.dan nakon aih, dr. napisala da dotad koristim utrogestan i napravim test i obavezno javim rezultat.. nadam se da necu procuriti u meduvremenu..
Posljednje uređivanje od amazonka : 09.11.2015. at 14:36
Tinkerbell sretno za mrvice~~~~
Vojvodjanka ~~~~~za utorak za lijepu brojku
Cure danas 2dt jajnici me jako probadaju od popodne malo lijevo malo desno,ma svugdje temperaturu laganu imam jos od punjcije.
Osjecaj je najblizi onom kao da cu dobiti mengu... jos je i prerano za implantaciju???!!! Naravno (.)(.) Od utrica bujaju i bujaju i jako bolne .
Kod mene je 12 dan pt, smeđi iscjedak koji se pojavio jučer nije više samo iscjedak već prelazi u lagano krvarenje, praćeno povremeno jačim bolovima, zasad je još smeđe ali ide prema svjetlijem. Mislim da ću sutra prokrvariti pošteno.
Jutro! Jucer me tako jako bolilo u predjelu maternice,mukica me uhvatila i mantalo mi se da sam morala prilec...a sad ne osjecam vise nista...![]()
Uvik me utjesu vasi postovi kad vidim na kraju da beta iznenadi!
NinaDrv, Vojvodjanka drzim fige za finu brojku bete![]()
Vojvodjanka samo pozitivno i ne barataj brojkama i ostalim ciframa!! Ljubim i jedva cekam lepe vesti u utorak!
Cure, hvala vam do neba za vibre, razumevanje i podršku! Znate već koliko znači jer u najbližoj okolini je ne možemo dobiti, kod mene su komentari da se previše opterećujem.
Teši me to što još uvek imam simptome (mučnina) i što nema krvarenja, to mi daje nadu da hcg-a ipak ima u telu ☺.
Čestitam plusićima, a svima ostalima želim puuuno sreće! Meni je danas 10 dno i 5 dnt i luda sam već!Betu vadim tek 16.... Kad bi bilo pametno napraviti test?
![]()
Hvala Vojvodjanka! Mislim da ću napraviti test u utorak pa što bude!
O i novu temu imamo...
Cure koje ste u procesu ovog ekanja želim vam od srca sreću da vam razveseli ili plusic ili troznamenkasta beta! <3
Nadam se da ću vam se naredni tjedan i ja pridružiti!!!
Sutra imam punkciju, jedva čekam da to prodje. Osjećam se u najmanju ruku čudno, posljednih dana mi je mučno, uopće ne smijem jesti jer odma povraćam, jajnike osjećam na svakom pokretu, po stepenicama osobito. Trbuh napuhnut, moram zaleći na kauč dok sjedim - sve se meni čini da ću ja razvit nekakvu hiperstimulacija.
Za štopericu sam dobila 7500 iu Pregnyla....
Nadam se ipak da će bit blaga i da će to proći samo od sebe.
Posljednje uređivanje od laura33 : 08.11.2015. at 23:05
Draga laura33, sretno! Sad citam tvoj potpis, kod 4.mj si napisala 2025malo si pozurila
nadam se da ces dotad imat bar dvoje djecice kako oko tebe trce.. Drzi se i javi kako je proslo
![]()