Stranica 37 od 45 PrviPrvi ... 273536373839 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure čestitke na betama!!!!!!!!!!!
    Ema idi u prirodni nakon stimuliranog,jajnici su još pod utjecajem hormona,možda bude više folikula
    Znam da nije ovo forum za moje pitanje,ali ako bi mi netko mogao odgovoriti : progesteron na 21 dc mi je 35,9.Da li je to ok ili premalo?(referentne vrijednosti 5,3-86 nmol/L)

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj malenna88 prvotno napisa Vidi poruku
    Vojvodjanka i Lagunas cestita

Ja danas imala punkciju dobili 32 jajne stanice. Kod M nisu nasli nista. Imaju smrznutih spermija pa ce njih koristit. A za transfer neznaju jer imam blagi hiper, mada se ja super osjecam, jajnici me bole al od punkcije
    Wau malenna 32 js!!!!!
    Sretno dalje

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    Lagunas čestitke i od mene!

Samo nek bude i dalje čim više lijepih vijesti za svih nas skupa!!!!

Evo da i ja napišem par riječi o svom postupku- na punkciji jučer dobili smo 14 jajnih stanica, danas je oplođeno 10 stanica i rekao je biolog da čekamo subotu, tako da će transfer onda biti 5 dan!
    Vjerovatno će neke otpasti, ali možda bude bio i koji smrzlić.
    Sad samo treba to sve dočekat!
    A još imam i simptome blage hiperstimulacije pa je rekao biolog da ćemo još vidjeti kad ćemo vratiti...tako da je izgleda otvorena i opcija da se neće vraćati sad...
    laura33 saljem puno vibrica za oplodjenih 10 js i nek se nastave lijepo dijeliti~~~~~~~~~
    i za peti dan transfera ~~~~~~~~

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj dazler prvotno napisa Vidi poruku
    Cure čestitke na betama!!!!!!!!!!!
    Ema idi u prirodni nakon stimuliranog,jajnici su još pod utjecajem hormona,možda bude više folikula
    Znam da nije ovo forum za moje pitanje,ali ako bi mi netko mogao odgovoriti : progesteron na 21 dc mi je 35,9.Da li je to ok ili premalo?(referentne vrijednosti 5,3-86 nmol/L)
    dazler kako je meni moja ginica rekla da je oko 40 nmol ok.
    Pa tak da eto ja ti prenosim sto mi je receno. Iste ref.vrijednosti su bile i kod mene.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    laura33 saljem puno vibrica za oplodjenih 10 js i nek se nastave lijepo dijeliti~~~~~~~~~
    i za peti dan transfera ~~~~~~~~
    Hvala ti!

Rekao mi je biolg da će me nazvati večeras. tako da vidjet ćemo kako se djele, ali u svakom slučaju rekao je da čekamo subotu za transfer. Ali rekao je da to ovisi o mome stanju i da će doktor odlučiti hoće li biti transfera.

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala Sara

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Malenna koliko js stanica!!!!~~~~~~nek se lijepo oplode
    Laura33~~~~~~za transfer 5 dan i da bude koji smrzlic

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

17 oplodjeno sa smrznutim spermijima, u petak vadim nalaze da vide jel hiper ili ne, ako ne bude u nedjelju tranansfer

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

iva777 - hvala na dobrim željama!

malena88 - super rezultat! da bude nedjelju transfer!!!!

Što vadiš od nalaza?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ema1 žao mi je
    laura33 i malenna88 Koliko jajnih stanica! Sretno dalje, nek' se lijepo dijele i nek' bude smrzlića!
    TinkerBell, iva777 i tweety55 kako se osjećate? tweety55 ti sutra radiš test ili vadiš betu?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Mislim da nije rano!! Meni je uz odradjen taj dan kad sam radila betu znaci prosli ponedeljak i juce opet!! Bravo cestitam draga!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Vojvodjanka ovo se odnosilo na tvoje pitanje al ne znam sto je tu stavljeno!!! Lagunas - cestitke!! Ostalim curama zelim puno jajasaca i pozitivnih beta! Inace juce sam bila na uz i vide se prilicno dva lepa embrija! Sledeci ponedeljak idemo da cujemo srculenca! Sreca, sreca radost al kao da sve to nije stiglo jos do mozga!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Tigo prvotno napisa Vidi poruku
    Vojvodjanka ovo se odnosilo na tvoje pitanje al ne znam sto je tu stavljeno!!! Lagunas - cestitke!! Ostalim curama zelim puno jajasaca i pozitivnih beta! Inace juce sam bila na uz i vide se prilicno dva lepa embrija! Sledeci ponedeljak idemo da cujemo srculenca! Sreca, sreca radost al kao da sve to nije stiglo jos do mozga!

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kriss kakvo je kod tebe stanje jesi ponavljala test
    Ja idem dalje možda čak i prirodni ovaj ciklus čekam da dobijem m pa cu vidjeti.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Kriss kad je tebi vremeza betu?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nisam ponavljala test, strah me.. mislim da ću čekati betu u ponedjeljak ili možda ipak u subotu/nedjelju napraviti test.
    U ponedjeljak i jučer me trbuh bolio kao da ću dobiti mengu, a danas se skoro potpuno smirilo. Ono što me najviše baca u negativu je to što me grudi više skoro uopće ne bole, a vjerujem da me ne bi trebale prestati ako sam trudna. Svejedno se još nadam... Nemam nikakav iscjedak, ni smeđe ni crveno, samo ostaci utrića
    Mi nismo imali ništa za smrznuti
    Od 8 js opstale 2 blastice koje su i vraćene...
    Danas si prestala s utrićima? Vjerojatno će menga kroz par dana...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Tigo prvotno napisa Vidi poruku
    Kriss kad je tebi vremeza betu?
    12. dnt mi pada na nedjelju, pa idem u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

kriss samo hrabro i sve je to normalno od oscilacija bolova do oscilacija emocija!! Sad sam cituljila malo unazad i slazem se sa devojkama kad kazu da si malo prerano uradila test.Ja sam moj radila 11 dan nakon transfera!! tako da glavu gore i nista nije izgubljeno!! javljaj sta je bilo!! A sto se tice smrzavanja pa ni i nismo imali sva tri puta a izgleda ako Bog da da sve bude nadalje u redu ovaj treci je bio treca-sreca

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kriss nadam se da će ti biti velika beta
    Ja uvijek imam iste simptome i kad uspije i kad ne sve je to isto kao i PMS u prvoj t sam krvarila par dana. Jos nemogu vjerovati da smo prvo dijete dobili iz prvog postupka a za ovo već se spremam na 5-ti koju sreću smo imali.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Hvala Tigo! Tebi i tvojim puno sreće! Uživaj!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Kriss nadam se da će ti biti velika beta
    Ja uvijek imam iste simptome i kad uspije i kad ne sve je to isto kao i PMS u prvoj t sam krvarila par dana. Jos nemogu vjerovati da smo prvo dijete dobili iz prvog postupka a za ovo već se spremam na 5-ti koju sreću smo imali.
    Hvala ti! Nadam se da će ti u ovom sljedećem postupku sreća pokucati na vrata!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

laura33 neznam kakvi su nalazi samo rekli da trebam u laboratoriji izvadit krv i da dodjem na ultrazvuk. Upravo mi javili da odgadjau transfer zbog rizika od hipera, kazu bez obzira sto se dobro osjecam nezele da rizikuju jer 32 stanice je puno. E bas sam se razocarala. A sve sam Boga molila da nebude vise od 15 jajni stanica kad ono duplo

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj malenna88 prvotno napisa Vidi poruku
    laura33 neznam kakvi su nalazi samo rekli da trebam u laboratoriji izvadit krv i da dodjem na ultrazvuk. Upravo mi javili da odgadjau transfer zbog rizika od hipera, kazu bez obzira sto se dobro osjecam nezele da rizikuju jer 32 stanice je puno. E bas sam se razocarala. A sve sam Boga molila da nebude vise od 15 jajni stanica kad ono duplo
    Joj... žao mi je, a vjerujem ti da si razočarana!

Da, to je stvarno puno stanica. A ti nemaš baš nikakve simptome hipera, ono da s napuhnuta, bolovi u abdomenu, jajnicima?
    Ako i bez toga odgađaju transfer, onda će vrlo vjerovatno i kod mene biti tako er ja sam dosta burno reagirala odmah nakon štoperice.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam prije stoperice na 3 dana pocela da uzimam slano i pijem puno vode. Ovo mi je 3 postupak i prvi put nisam imala nikakvih bolova, cak me ni grudi nisu bolile, i oni opet odgadjaju. Neznam hocul uspjet u decembru da uradim transfer jer od 18 necec radit, sad se nadam da ce ih bit vise za smrznut.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Nadam se da ćeš stići, ma budeš, koliko ti traju ciklusi dana?

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Krisss prvotno napisa Vidi poruku
    ema1 žao mi je
    laura33 i malenna88 Koliko jajnih stanica! Sretno dalje, nek' se lijepo dijele i nek' bude smrzlića!
    TinkerBell, iva777 i tweety55 kako se osjećate? tweety55 ti sutra radiš test ili vadiš betu?
    Ja sutra radim test, od jucer se osjecam kao da cu dobiti, idem na wc svakih 5 min provjeravati jesam procurila.. I onda vidim da mi to curka utric pa se razveselim.. Nadam se da cu sutra vidjeti toliko cekani plus..

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Nisam ponavljala test, strah me.. mislim da ću čekati betu u ponedjeljak ili možda ipak u subotu/nedjelju napraviti test.
    U ponedjeljak i jučer me trbuh bolio kao da ću dobiti mengu, a danas se skoro potpuno smirilo. Ono što me najviše baca u negativu je to što me grudi više skoro uopće ne bole, a vjerujem da me ne bi trebale prestati ako sam trudna. Svejedno se još nadam... Nemam nikakav iscjedak, ni smeđe ni crveno, samo ostaci utrića
    Mi nismo imali ništa za smrznuti
    Od 8 js opstale 2 blastice koje su i vraćene...
    Danas si prestala s utrićima? Vjerojatno će menga kroz par dana...
    Drzim ti fige da bude test pozitivan, u potpunosti te razumijem kako ti je..

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ema1 žao mi je
    Jojj brojim vrijeme do bete , danas me uhvatilo bas,nestrpljivost i koliko god mi je dan ispunjen stalno razmisljam o simptomima, cicke su tako bolne u proslom postupku ni blizu , najvise sastrane a pogotovo bradavice koje su bas izrazene nemogu se taknut.sva sam se napuhala bolucka me stalno nesto dole...

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Iva777 drzim ti fige, od srca zelim da ti uspije.. Da uspije svima nama i da jedine suze koje cemo pustiti budu one radosnice

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tweety , slazem se !!! Za suze radosnice

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sutra radim test, od jucer se osjecam kao da cu dobiti, idem na wc svakih 5 min provjeravati jesam procurila.. I onda vidim da mi to curka utric pa se razveselim.. Nadam se da cu sutra vidjeti toliko cekani plus..
    Držim fige za sutra! Da bude plusetina Obavezno javi!

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tweety sretno sutra,
    Iva puno strpljenja, čekaj bar do 10 dnt joj znam kako vam je samo vam misli lete na zbivanja u trbuhu.
    Sretno

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Iva777 sve što si napisala zvuči jako obećavajuće! Brzo će doći beta! I vjerujem da će biti velika ko kuća!

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja cu ponovno u postupak u 2/16
    Di tad cu jos jednom obnovit sve nalaze hormone briseve papu i ostalo
    Sretno svima u postupcima i iščekivanju.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Krisss i ema1, cure puno vam hvala na lijepim zeljama tako me strah minusa, ali se trudim iz petnih zila razmisljat pozitivno.. Jedno pitanje samo, rekli su mi na vv da sutra napravim test i javim rezultat.. Jel ja bez obzira na rezultat vadim i betu ili je to samo ako se pokaze plusic?

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tweety ma bit će plus pa velika beta ,pa im onda javiš betu

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Krisss i ema1, cure puno vam hvala na lijepim zeljama tako me strah minusa, ali se trudim iz petnih zila razmisljat pozitivno.. Jedno pitanje samo, rekli su mi na vv da sutra napravim test i javim rezultat.. Jel ja bez obzira na rezultat vadim i betu ili je to samo ako se pokaze plusic?
    Tweety , mislim da je beta jedini pravi pokazatelj, tako da mislim da bi trebala napraviti betu bez obzira na test!drzim fige za test i za betu!!!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Iva777 sve što si napisala zvuči jako obećavajuće! Brzo će doći beta! I vjerujem da će biti velika ko kuća!
    Draga kriss , hvala na lijepim zeljama, doci ce moja beta vec jednom !i svima nama ce sreca pokucat na vrata
    Ako ne sad bude sljedeci , ugl.ne odustjemo jel tako?
    Do sad sam jako pozitivna , danas sam prvi dan nekako u bedu, trudim se sto vise ispuniti dan , evo sutra vec 7dpt
    Do utorka jos samo 5 dana .
    Mm me odlucio malo oraspoloziti i opustiti pa cemo za vikend malo do Opatije .... :cool::cool:

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Moram reci da mi puno znaci potpora svih na ovom forumu, stvarno daje snagu kad te stisne i kad te muci milijun pitanja..
    A sto se tice bete to idem negdje privatno vaditi ili?

Svima jos jednom sretno, nadam se hrpi dobrih vijesti i da preko zime sve postanemo trbusaste al ne od kolaca

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Na mobu sam , ne vidim ima li u potpisu podatak gdje si u postupku, ja trazim doktora uputnicu i vadim tamo gdje sam u postupku ali mozes i privatno naravno.
    Slazem se puno znaci potpora, jer jedna drugu zaista mozemo najbolje razumijeti, ma cure sjajne ste i hvala vam doooo nebaaaa!!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Na mobu sam , ne vidim ima li u potpisu podatak gdje si u postupku, ja trazim doktora uputnicu i vadim tamo gdje sam u postupku ali mozes i privatno naravno.
    Slazem se puno znaci potpora, jer jedna drugu zaista mozemo najbolje razumijeti, ma cure sjajne ste i hvala vam doooo nebaaaa!!
    Na Vuk Vrhovcu smo, onda trazim mog ginica uputnicu i na vv vadim betu ili?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako je, ja sam prvi postupak bila na vv tako sa sam tamo vadila , ujutro sam dosla oko 8h , nalaz je bio gotov oko 1h , dr me prozvala !

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je, ja sam prvi postupak bila na vv tako sa sam tamo vadila , ujutro sam dosla oko 8h , nalaz je bio gotov oko 1h , dr me prozvala !
    Hvala

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tweety??
    Čekamo plus!! Jesi već radila test

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Tweety??
    Čekamo plus!! Jesi već radila test
    Baš smo nestrpljive!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure predivne ste ali minus ko kuca.. zvala sam VV, rekli mi da prestanem s utricima i javim se 1.dc i opet sve ispocetka.. Kad mogu ocekivati vjesticetinu? E da, pitala sam sestru za vadenje bete i rekla da nema potrebe.. Jos joj kazem da mi je danas 23.dc i da mi se cini sve ovo jako rano ali me pitala da kad mi je dr rekla da radim test, ja kazem pa danas a ona na to ha da, onda nista, vise srece drugi put

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cure predivne ste ali minus ko kuca.. zvala sam VV, rekli mi da prestanem s utricima i javim se 1.dc i opet sve ispocetka.. Kad mogu ocekivati vjesticetinu? E da, pitala sam sestru za vadenje bete i rekla da nema potrebe.. Jos joj kazem da mi je danas 23.dc i da mi se cini sve ovo jako rano ali me pitala da kad mi je dr rekla da radim test, ja kazem pa danas a ona na to ha da, onda nista, vise srece drugi put
    Žao mi je draga! Baš sam nekako vjerovala da ćeš nas sve razveseliti dobrim vijestima!
    Ne znam za vađenje bete, meni su na Sv.Duhu odmah dali internu uputnicu, oni baš traže nalaz krvi.
    Meni je M kad sam išla na AIH došla par dana nakon što sam završila s utrićima.
    Šaljem ti veliki

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

tweety ja to jos nebi uzela zdravo za gotovo jer se nikad nezna kad je bila oplodnja kod inseminacije i kad je doslo do implantacije. Ja bih dala sansu jos dva dana i bar ponovila test.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Iskreno nisam jos cula do sad da preporucuju 12-ti dan od aih-a test. Vecinom se radi 14-ti ili 15-ti dan....pa tak da je moj savjet da ga ponovis. Drzim fige

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A joj tweety zao mi je a bas sam mislila da ćeš malo razveselit. Pričekaj jos malo pa ponovi test ja sam ih 3 radila da budem sigurna. Nemoj se puno bedirat jednom se mora dogoditi + nekima prije nekima kasnije. Samo puno strpljenja trebaš za sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •