Tweety zao mi je , slazem se sa curama ja bi ponovila test za koji dan ! Drz se !!!
Tweety zao mi je , slazem se sa curama ja bi ponovila test za koji dan ! Drz se !!!
Tweety ponovi test!! Drzim palceve!
za sretnice
za nas tužnice..
ß 1,4 na 14dnt, ...imala sam blijede + na raznim testićima(imala sam ih doma,da ne mislite da sam luda pa sam ih kupovala)...nije od brevactida(kojeg sam si dala 4dnt) sve do jutros kad sam vadila krv.
Nakon jako loše reakcije od početka stimulacije,do skorog prekida postupka,mislila sam da do transfera neće ni doći,ali moj malac se uspio izborit do 8 staničnog,a za daljnji razvoj ipak je trebalo imati više ,puno više drugačijih okolnosti-imala sam 5/6 dnt niska probadanja,cijeli dan,bolne bradavice i grudi do pred dva dana,napuhnutost maternice,wc školjka mi je bila najbolja prijateljica eto već 4d,i imala sam 11-13dnt roskastu malu točkicu jednom na dan-nju sam imala i u prošloj t.;(da ne spominjemo osjećaj kao da ću svaki čas procurit)...
ali moja mrva je odlučila kako je odlučila...ne odustajem,sad samo mala pauza i odmak od svega.
Vibre,najpozitivnije za sve vas!!!!!!!
Tweety ja bi nastavila sa terapijom i otisla vadit betu. Mislim da je definitivno pre rano da bi test vec nesto pokazao, pa tek je 24 dc. To je svakako prerano. Mozda je o bila 16 dc a to ne mozes znati. Nastavi sa terapijom i pocekaj jos dva tri dana pa vadi betu. Bubicazubica zao mi je zbog neg bete saljem veliki zagrljaj.
Cure drage, hvala vam svima na toplim rijecima i pokusaju utjehe, nazalost mislim da ni ponovljeni test nece pokazat plus.. Naime i meni se cini da je danas bilo rano radit test, ali tako je sama dr napisala na otpusnom pismu, jos sam je pitala i rekla je da je to u redu.. Zadnja m mi je bila 21.10., 23.10. na 3.dc sam dosla na pregled, rekla mi da pijem klomifen 5 dana po 2 kom i bila sam 28. na 8.dc na prvoj folikulometriji pa opet sutradan 9.dc vidjeli 1 folikul 18 mm i rekli mi da navecer u 22 dodem na stopericu.. Tako da sam u postupak isla vec 11.dc.. Iako mi se to cinilo prerano.. I rekli mi da uzimam utrice do 12.11., napravim test i javim rezultat.. Dalje sve znate.. Po reakciji sestre danas na tel stvarno imam dojam da se nemam cemu nadati, pogotovo sto mi je rekla da obavezno prestanem s terapijom![]()
Drage moje,jako mi je žao zbog neg. testića,bete..![]()
Ako je jedna bitka izgubljena,nije rat. Glave gore i ajmo dalje!
Bubice,![]()
tweety draga nemora znaciti da je se taj 11 dc odmah dogodila oplodnja na to mislim i nemora znaciti da je taj dan prsnuo folikul i na to mislim i zato sam napisala da se kod aih-a nezna kad je se dogodila oplodnja. Zato treba jos dan dva dati sansu svemu.
Sve je ispravno napravljeno...9 dc si dobila stopericu u 22 h i 11 dc ujutro ti je radjen aih sto ispada 34-36 h nakon stop i sve je to korektno.
Jedino sto se al to mislim, netvrdim sto posto da samo privatnici dan kasnije poslije aih-a narucuju na jos jedan uz da se vidi jel prsnuo taj folikul ili folikuli.
Jos cu jednom spomenuti forumasicu mona22 koja je na 14 ili 15 dno imala minus na testu a njoj su vracena 2-dvodnevna embrija i da je se taj minus pretvoriu u plus![]()
A ti si imala aih i sve se sporije odvija....
Ja ti od sveg srca zelim da bude plus![]()
Sara hvala ti, upravo razmisljam da nazovem neki priv laboratorij i odem izvadit betu na svoju ruku.. Jer sad cu izludit cekajuci svaki dan da dode m, pogotovo ono kad znas da trebas dobit pa trcis svaki tren vidjet jesi li procurila.. U svakom slucaju hvala ti na dobrim savjetima![]()
Bubica zao mi je . A sto se tiče testova ja ih uredno radim od 8dnt pa nadalje jednostavno mi to skrati vrijeme nekoga bi možda izludilo ali meni je to melem na ranu.
Vidim da si i ti bila kod Skvorca dan prije mene na transferu.isto svi Testovi negativni betu neću ni vaditi.
A sta je tu je idemo u nove pobjede.
Krisss kako si ti???
Jesi ponavljala test ili cekas betu???
Tweety , drzim fige !!!
Cure , nisam napravila danas test jer sam se probudila oko 5 , na toalet, pa ponovno zaspala,pa sad neznan da li da radim jer nije 1 jutarnja. A danas mj je 8dpt .sta kazete?
Nisam ponavljala test, strah me! Sa suprugom sam dogovorila da on ide po nalaze jer mi je lakše kad mi on kaže na čemu smo... Kad radim test i sama vidim tu jednu glupu kontrolnu crtu osjećam se kao da mi netko probode srce i ne mogu pobjeći! Tako da... mislim da ću uživati još do ponedjeljka u mogućnosti trudnoće![]()
Od srijede me više ne boli niti trbuh, a bolio me od transfera pa na dalje... s tim da je u ponedjeljak i utorak boljelo najjače... najbolji opis je "osjećam se kao da sam imala mengu koja je prošla i sad sam u onoj prvoj fazi ciklusa..." hahahahh!
Iva777 mislim da je bolje možda onda sutra ujutro, ali ja ti nisam neka iskusna po tom pitanju..., a i sama nisam izdržala kao što znaš![]()
Hvala!![]()
krisss znam kako ti je...ja sam nakon prvog transfera svaki dan do bete radila test, čak i to jutro, jer sam htjela unaprijed biti spremna na negativan ishod koji sam osjećala...lakše mi se nosi doma sa tim, nego tamo u čekaonici se rascmoljiti...ali ništa nije izgubljeno, kao što cure kažu, beta je tek jedini realni pokazatelj
tweety, sretno sa betom!!
ja sam danas 11 dan od inseminacije, i razmišljam si da sutra radim test, ali me nekako strah da je još prerano...iako sam ovaj postupak od početka prekrižila s obzirom kako je loše proteklo sve skupa i uspjela sam se skroz do sada suzdržavati, ali danas me ulovila kriza da bi ipak napravila test...
Hvala ti draga, na kraju nisam otisla.. Pricala sam s muzem i mislim da bi nas negativan nalaz dva dana zaredom totalno dotukao.. Pa smo odlucili pricekati ponedjeljak, ako ne dobijem m necu ponovo raditi test nego onda idem vaditi betu, bit ce mi 27.dc pa bi beta trebala jasno pokazati sto se dogada..
[QUOTE=norma jeane;2821157]krisss znam kako ti je...ja sam nakon prvog transfera svaki dan do bete radila test, čak i to jutro, jer sam htjela unaprijed biti spremna na negativan ishod koji sam osjećala...lakše mi se nosi doma sa tim, nego tamo u čekaonici se rascmoljiti...ali ništa nije izgubljeno, kao što cure kažu, beta je tek jedini realni pokazatelj
tweety, sretno sa betom!!
Hvala timoj ti je savjet da jos malo pricekas, kad su ti rekli da radis test?
Ja sam ga napravila 12.dan od aih i bio je negativan i sad me muci jesam li ga radila prerano, tj.nadam se jos uvijek da je mozda ipak uspjelo, drzim fige u svakom slucaju![]()
![]()
Javi rezultatnadam se dobrim vijestima
Iva777 drzim fige za sutra, nadam se da ces nas razveseliti, mislim da je krajnje vrijeme da se pocnu prikazivat kakvi plusici, dosta nam je svima minusa..
Ja sam taj plac odradila jucer, mislila sam da cu puknuti.. Znas kad kazu da nekome srce pukne od tuge, uvijek sam mislila da je to nemoguce ali eto, bas se tako osjecam.. I sad dok ti pisem suze cure jedna za drugom i ne mogu ne razmisljati zasto sve mora biti tako tesko, sve mi toliko zelimo nase bebice i tesko mi je shvatiti zasto nam se bar malo ne posreci..
Sve smo u istom sosu, samo zelimo taj jedan jedini plus koji nam toliko znaci..
Cure navijam za sve vas, koliko za mene toliko i za svaku od vas jer znam koliko svaki minus boli, kao da mi netko trga dio mene svaki put kad ga ugledam..
Drzite se i jedan veliki zagrljaj svima![]()
Posljednje uređivanje od tweety55 : 13.11.2015. at 22:48
Iva777 i tweety55 držim fige da bude pozitivno!!! Potpuno suosjećam s vama!![]()
Mislim da nista od ovog puta, danas mi krenulo nekakvo brljavljenje smeckasto, tako da nemam vise nade.idemo dalje!
Iva777 drzi se, kako ste meni govorile, mozda je bilo prerano, ne gubi nadu.. Dok skroz ne procuris imas se cemu nadatija razmisljam kad ce mi doc m, sva sam napuhnuta, mogla bi svaki tren.. Sutra mi je 27.dc, jos uvijek se nadam da mozda ipak nece doci iako svako malo imam osjecaj da sam procurila, sta ta psiha radi, uzas jedan..
Iva, i ja sam procurila ali beta bila poz. I curilo mi od 5do 9tt svaki dan po malo... Nemoj gubiti nadu...
Iva777 nadam se da si test napravila prerano i da će beta u utorak pokazati drugačije! Isto želim i tebi tweety55 sutra, a i sebi
Ovo sam pročitala ovdje na forumu onaj dan kad je meni test pokazao minus pa dijelim s vama jer još ima nade...
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
norma jeane hvala ti na lijepim riječima... jesi radila test?
Meni je u petak navečer bilo malo rozog na papiru nakon odlaska na wc, u sub ujutro jedna mala smeđa točkica na ulošku. Nakon toga ništa... I dalje me ništa me ne boli i nemam nikakav osjećaj... jedino sam danas popodne dok sam hodala osjetila nešto, kao neku kuglicu ili neku težinu na desnoj strani...
Sutra ujutro vadim betu pa ću sve saznati...
Samo da vam kazem da sam uz vas i nadam se pozitivnim vestima! Svi ti bolovi kvazi bolovi plac histerija su sasvim normalni za nas nase stanje i Hormone! Ljubim vas devojcice moje i javljajte vesti!
Cure, samo da vam javim da sam rodila u petak svoje 10 godina čekanje djevočice!
Cure su dobro, svaka ima po 2,5 kg.
Ja se dobro oporavljam od svega.
Svima želim ovu sreću što prije!!!
s_iva,
čestitam! Sretno djevojčicama i cijeloj obitelji!![]()