Stranica 39 od 45 PrviPrvi ... 293738394041 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Iva777
    Nadam se da će ipak biti plus

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

S_iva čestitam! To je prekrasno!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hvala draga..idemo dalje...
    tebi želim da bude sve u najboljem redu do samog termina!!
    čuvaj se!!
    Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,jako mi je žao zbog neg. testića,bete..
    Ako je jedna bitka izgubljena,nije rat. Glave gore i ajmo dalje!
    Bubice,

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

žao mi je draga,znam kako ti je,ali kao što sama kažeš u nove pobjede!!
    Nadam se da su ostale dvije cure koje su bile sa mnom i na punkciji i na transferu imale pozitivnu betu!!
    Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubica zao mi je . A sto se tiče testova ja ih uredno radim od 8dnt pa nadalje jednostavno mi to skrati vrijeme nekoga bi možda izludilo ali meni je to melem na ranu.
    Vidim da si i ti bila kod Skvorca dan prije mene na transferu.isto svi Testovi negativni betu neću ni vaditi.
    A sta je tu je idemo u nove pobjede.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

točno znam o čemu si pisala...ista stvar kao i kod mene..sve dane super pozitiva,nasmiješana,s blesavim smajlom po cijeli dan...a večer prije bete kao da me netko preokrenuo za 360 stupnjeva...
    Drži mi se i vibram za sutrašnju pozitivnu betu!!!!!
    Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga tweety , pozlatile ti se rijeci!!
    Evo sve dane sam bas pozitivna , al danas kao da se raspadam , pa place mi se cijeli dan , na svaku sitnicu i to onaj plac kao da se cijeli svijet srusio ..trebam hitno nestoo pozitivno!! )
    Cure moje srtno svima!! :fige

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

vibram one najpozitivnije vibre za danas!!!!!!
    Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti draga, na kraju nisam otisla.. Pricala sam s muzem i mislim da bi nas negativan nalaz dva dana zaredom totalno dotukao.. Pa smo odlucili pricekati ponedjeljak, ako ne dobijem m necu ponovo raditi test nego onda idem vaditi betu, bit ce mi 27.dc pa bi beta trebala jasno pokazati sto se dogada..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

čestitam od srca!!!!
    Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, samo da vam javim da sam rodila u petak svoje 10 godina čekanje djevočice!
    Cure su dobro, svaka ima po 2,5 kg.
    Ja se dobro oporavljam od svega.
    Svima želim ovu sreću što prije!!!

norma jeane avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

s-iva, čestitam od srca!!

evo da i ja prijavim + na testu! danas 14-ti dan od inseminacije po prvi put u životu sam vidjela kako izgleda pozitivan test, i moram priznati da sam još uvijek u šoku i ne vjerujem! radila sam u subotu 12-ti dan i bio je negativan, i mislim si idem ga jutros još reda radi odraditi, kad ono...iznenađenje! ali još sam skeptična dok ne vidim betu!!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Procurila sam jutros, umirem od bolova, tako da nisam ni isla vaditi betu.. Odmah sam nazvala VV, preksutra iza 10 trebam doci, na 3.dc na pregled.. Jel mogu ja vec ovaj mjesec pokusat ponovo ili moramo imat pauzu?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cure meni je beta 8,23 IU/L, a danas je 13 dan od transfera! Luda sam sad, razumijem da je povišeno, ali to je tako nisko, trebala bi biti veća!
    Idem pokušati dobiti nekog na sv.Duh
    Pliz pomozite ako imate kakav savjet!
    Posljednje uređivanje od Krisss : 16.11.2015. at 13:26

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Krisss prvotno napisa Vidi poruku
    Cure meni je beta 8,23 IU/L, a danas je 13 dan od transfera! Luda sam sad, razumijem da je povišeno, ali to je tako nisko, trebala bi biti veća!
    Ne brini, sve vise od 5 je trudnoca, razmisljaj pozitivno i javi se s dobrim vijestima

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Procurila sam jutros, umirem od bolova, tako da nisam ni isla vaditi betu.. Odmah sam nazvala VV, preksutra iza 10 trebam doci, na 3.dc na pregled.. Jel mogu ja vec ovaj mjesec pokusat ponovo ili moramo imat pauzu?
    Žao mi je draga ,mislim da ne možeš odmah, meni je doktorica rekla da mogu u prirodni za 3 mj, a u stimulirani tek za 6 mjeseci.
    Ali trebala bi svakako vaditi betu, bez obzira na krvarenje. Ja je nisam vadila i doktorica me tako izgrdila da mi je bilo neugodno.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozz,evo mene ponovno malo sam mozak stabila na off
    Prvo cestitam svima sa betama!!!bravo cure! I navijam zajedno sa cekalicama!
    Meni beta nazalost negativna...dalje me razumite...al idemo dalje u nove pobjede,sad nisam imala stimulaciju pa mogu brzo u novi postupak!! Borba i nema predaje!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Makar se radi o inseminaciji? Jesi li sigurna? Znam da kod IVF-a moras raditi pauze ali za aih nisam sigurna

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, samo da vam javim da sam rodila u petak svoje 10 godina čekanje djevočice!
    Čestitam od srca i tebi i mužu a malim princezama ogromna dobrodošlica.
    Uživaj sa malim curama.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Makar se radi o inseminaciji? Jesi li sigurna? Znam da kod IVF-a moras raditi pauze ali za aih nisam sigurna
    NinaDrv kad sam nazvala VV da javim da je test negativan, izricito sam pitala sestru jel trebam vaditi betu i rekla je da ne, pa sad razmisljam da je mozda drugacija procedura i da ovisi jel se radi o ivf ili aih..

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Tweety, za inseminaciju nije potrebna pauza!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj yagoda prvotno napisa Vidi poruku
    Tweety, za inseminaciju nije potrebna pauza!
    Joj hvala, ma sestra me svu isprepadala, zovem danas da sam dobila, da me zapise za pregled preksutra, pita ona mene da zasto hocu na pregled.. Kazem joj da smo bili u postupku, da nije uspjelo i da hocemo odmah pokusati ponovo a ona meni da otkud mi da mozemo samo nastaviti kao tko mi je to rekao?!?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Žao mi je tweety55 Držim fige za što raniji sljedeći postupak i naravno da bude uspješan!
    Meni su na sv. Duhu rekli da nastavim s terapijom i za tjedan dana ponovim betu, ako ne prokrvarim u međuvremenu... Sestra nije zvučala nimalo optimistično... tako da...
    A moja ginekologica kaže da je vjerojatno biokemijska i.. nemojte biti tužni pa to vam je tek prvi put, mladi ste, ovo je dobar znak...
    Skoro sam se rasplakala pred svima...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Joj hvala, ma sestra me svu isprepadala, zovem danas da sam dobila, da me zapise za pregled preksutra, pita ona mene da zasto hocu na pregled.. Kazem joj da smo bili u postupku, da nije uspjelo i da hocemo odmah pokusati ponovo a ona meni da otkud mi da mozemo samo nastaviti kao tko mi je to rekao?!?
    Mogu si misliti koja sestra te isprepadala
    Oprosti, nisam registrirala da nisi bila na IVF postupku, nego inseminaciji.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Žao mi je tweety55 Držim fige za što raniji sljedeći postupak i naravno da bude uspješan!
    Meni su na sv. Duhu rekli da nastavim s terapijom i za tjedan dana ponovim betu, ako ne prokrvarim u međuvremenu... Sestra nije zvučala nimalo optimistično... tako da...
    A moja ginekologica kaže da je vjerojatno biokemijska i.. nemojte biti tužni pa to vam je tek prvi put, mladi ste, ovo je dobar znak...
    Skoro sam se rasplakala pred svima...
    Ajoj, drzi se, zelim ti os srca da ti se mrvica izbori i da imas predivnu trudnocu, javljaj sto se dogada

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu si misliti koja sestra te isprepadala
    Oprosti, nisam registrirala da nisi bila na IVF postupku, nego inseminaciji.
    Ma sve ok, znaci i ti si dozivjela tu divnu sestru..
    Zao mi je sto ni ti nemas dobre vijesti, koja je situacija sad kod vas, sto dalje?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma sve ok, znaci i ti si dozivjela tu divnu sestru..
    Zao mi je sto ni ti nemas dobre vijesti, koja je situacija sad kod vas, sto dalje?
    Mogu u prirodni postupak u 1. mj ili u stimulirani u 4. mj slijedeće godine.
    Ciklus prije postupka na koji se odlučim, idem na histeroskopiju da mi se odstrane polipi i napravi ranica na maternici, pa se možda embrij primi slijedeći ciklus.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu u prirodni postupak u 1. mj ili u stimulirani u 4. mj slijedeće godine.
    Ciklus prije postupka na koji se odlučim, idem na histeroskopiju da mi se odstrane polipi i napravi ranica na maternici, pa se možda embrij primi slijedeći ciklus.
    Drzim fige u svakom slucaju i nadam se da ce ti to vrijeme dok cekas postupak proci sto brze,

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tweety zao mi je,samo nemoj odustajati i ja se osjecam kao da cu svaki tren , boli me trbuh i smjedji iscjedak je jos veci....
    Kriss drzim ti najvece fige da se beta poveca , je mala ali je iznad 5 !!!
    ~~~~~~saljem puno ~~~~~~~~~~
    Pliz pomozite ako imate kakav savjet!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj TinkerBell prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz,evo mene ponovno malo sam mozak stabila na off
    Prvo cestitam svima sa betama!!!bravo cure! I navijam zajedno sa cekalicama!
    Meni beta nazalost negativna...dalje me razumite...al idemo dalje u nove pobjede,sad nisam imala stimulaciju pa mogu brzo u novi postupak!! Borba i nema predaje!
    Zao mi je za negativni betu , ali bravo za stav!!!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku

točno znam o čemu si pisala...ista stvar kao i kod mene..sve dane super pozitiva,nasmiješana,s blesavim smajlom po cijeli dan...a večer prije bete kao da me netko preokrenuo za 360 stupnjeva...
    Drži mi se i vibram za sutrašnju pozitivnu betu!!!!!
    Bubica hvala!!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj norma jeane prvotno napisa Vidi poruku
    s-iva, čestitam od srca!!

evo da i ja prijavim + na testu! danas 14-ti dan od inseminacije po prvi put u životu sam vidjela kako izgleda pozitivan test, i moram priznati da sam još uvijek u šoku i ne vjerujem! radila sam u subotu 12-ti dan i bio je negativan, i mislim si idem ga jutros još reda radi odraditi, kad ono...iznenađenje! ali još sam skeptična dok ne vidim betu!!
    Jupiiii!!! Čestitam! Sretno!

norma jeane avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

hvala! evo još uvijek sam u šoku! jutros vadila betu- 287...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drzim fige u svakom slucaju i nadam se da ce ti to vrijeme dok cekas postupak proci sto brze,
    Hvala draga, tebi isto sretno u slijedećem pokušaju

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

S-iva, i ovdje čestike od srca, jako, jako si me razveselila...a sada napokon opušteno uživaj u svojim srećicama :hart:

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

S_iva, cestitam od srca!!!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kao i ocekivano , moja beta negativna.Cure hvala vam na svemu, puno ste mi pomogl savjetima i pozitivnom energijom.od srca zelim svima sto prije da vam se posreci...

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Iva, jako mi je žao...
    Odtugujte ovaj postupak i onda pripremite strategiju za novu borbu.
    Znam da ti nije lako.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Iva, jako mi je žao...
    Odtugujte ovaj postupak i onda pripremite strategiju za novu borbu.
    Znam da ti nije lako.
    Nekako sam vec odtugovala ,jos od negdje 7dpt imam osjecaj da je gotovo tako da sam se posteno isplakala i utuvila sam si u glavu da jednostavno je sve onako kako treba bit.Nije lako prihvatiti to , ali nije bilo sudjeno ovaj put. Mozda nece ni sljedeci, ali sam sigurna da ce jednom bit , danas sam odlucila bit jaka, sto prije se vratit u normalu ,psihicki i fizicki i u sljedeci postupak sa jos vise optimizma.Imam srecu sto je mm zaista u svim trenutcima bio bezrezervna podrska , odtugovli smo zajedno i blize smo nego ikad....zahvalna sam zbog toga.
    Sljedeci tjedan sam na konzultacijma, pa cu vidjeti hocemo li probati koji prirodnjak(ako uopce ima smisla s obzirom na los spermiogram) .do tad i do sljedeceg postupaka cu se vratiti poslu i svemu onome sto sam zanemarila tijekom postupka.
    Sretno vam lipe moje i ne odustajte !! Pusa

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Iva777 sta pametno reci kad sve znaš,skupi snage i uzmi vremena koliko ti treba za odmor i u nove pobjede jednom mora uspjeti.A sto se tiče prirodnjaka ja sam jednom uspjela iz prve ali je bio blighted ovum ali eto nikad se nezna.prirodnjake svejedno moraš ispucati pa uz par klomifena ili femara možda dobiješ koju stanicu vise.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Iva777

Jesu li vam radili ICSI ili klasičnu IVF oplodnju?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nekako sam vec odtugovala ,jos od negdje 7dpt imam osjecaj da je gotovo tako da sam se posteno isplakala i utuvila sam si u glavu da jednostavno je sve onako kako treba bit.Nije lako prihvatiti to , ali nije bilo sudjeno ovaj put. Mozda nece ni sljedeci, ali sam sigurna da ce jednom bit , danas sam odlucila bit jaka, sto prije se vratit u normalu ,psihicki i fizicki i u sljedeci postupak sa jos vise optimizma.Imam srecu sto je mm zaista u svim trenutcima bio bezrezervna podrska , odtugovli smo zajedno i blize smo nego ikad....zahvalna sam zbog toga.
    Sljedeci tjedan sam na konzultacijma, pa cu vidjeti hocemo li probati koji prirodnjak(ako uopce ima smisla s obzirom na los spermiogram) .do tad i do sljedeceg postupaka cu se vratiti poslu i svemu onome sto sam zanemarila tijekom postupka.
    Sretno vam lipe moje i ne odustajte !! Pusa
    Je ema, jednom bude, to nas sve i drzi zar ne? ☺ pa da nadam se u prirodjak, vidjet cemo sta ce doktorica reci u utorak, iako znam da se prirodnjaku bas ne treba puno nadat, ali idemo dalje probati sve sto se moze!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Iva777

Jesu li vam radili ICSI ili klasičnu IVF oplodnju?
    Inesz, klasicnu ivf, nisu mi spominjali mogucnost icsi.i to budem pitala u utorak , sad sam vec malo slobodnija po tom pitanju.ovaj put smo imali puno vise jajnih stanica (12)nego prosli(5)
    Ali eto opet nemamo nista smrzlica
    .

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cestitam

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Kao i ocekivano , moja beta negativna.Cure hvala vam na svemu, puno ste mi pomogl savjetima i pozitivnom energijom.od srca zelim svima sto prije da vam se posreci...
    iva777, jako mi je zao, znam kako se osjecas, drzi se i glavu gore, drugo nam ne preostaje

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cestitam norma jeane!! Neka bude skolska trudnoca!!!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ne čitam u ovom postupku redovito forum, ali škicnem pomalo. Svim curama koje imate "+" i velike bete, čestitam, želim vam školske trudnoće!

Iva777 - zao mi je zbog neuspješnog postupka.
    Poznati su mi svi ti osjećaji... nemam ti što pametno reć, osim da to sad odtuguješ, uzmeš si vrremena za kratku analizu postupka,ispitaš dr sve što treba, a nakon toga odmah priprema plana za sljedeći postupak. Nema više osvrtanja na ono što je bilo ili žaljenja za onim što se ne može promijeniti.
    Treba skupiti preostalu pozitivnu energiju i preusmjerit je na novi postupak.
    Želim ti sreću od srca!
    Svatko od nas će dočekati svoj plusić, prije ili kasnije!!!!
    To ja tako i sama sebi govorim, to mi je već mantra!

Ja se u ovom postupku uopće ne nerviram, gotovo da ne prepoznajem samu sebe. Test ću raditi u nedjelju (8dnt), al čisto zato što ponedjeljak moram na posao pa za svaki slučaj..
    Kako bude bude.
    Simptoma nemam gotovo nikakvih, simptomi hiperstimulacije su nestali, samo mi je lice koma, al to je od utrogestana sigurno, i ne mogu spavati, to me onako malo čudi, jer inače mi se od Utrogestana spavalo i po danu....

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Bok cure nova sam tu ....taman sam iza transfera 2 blastocista pa me zanima šta je pametnije , mirovati ili se normalno ponašati osim naravno teških fizičkih pokreta ?

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Mislim da je dobro vratiti se svakodnevnim aktivnostima i izbjegavati napore.
    Dobro je radi prokrvljenosti maternice-
    Doktori većinom kažu da uspjeh postupka ovisi u prvom redu o genetici zametka, a ne o tome mirovale mi ili ne. Naravno ako mirovanje nije ordinirano od strane lječnika.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I ja sam u ponedjeljak imala transfer 1 blastociste. Naoružala sam se knjigama, lagano počistim suđe i odjeću po kući, idem na posao normalno, ali ne radim ništa fizički naporno i ne dižem ništa teško..nekako sam u zen modu, ali stalno se pitam kad će se pojaviti neki simptomi

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

I ja sam taman 2 posta iznad napisala da nemam nikakve simptome i onda fino maloprije iznenađenje.
    Trag krvi na toalet papiru, onako ko žilica, u dva navrata, sad više nema ništa.
    Danas mi je tek 5 dan nakon transfera..
    E sad kreću svakakvi filmovi u glavi, mrzim to!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

bi to moglo biti impl.krvarenje?

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pa teoretski bi moglo.
    Al imam lose iskustvo iz proslog postupka kad sam iscjedak pocela imati 6 dnt i 10dnt beta je bila 0 pa se bojim da se ponavlja isto!
    Iako tad sam bila na Duphastonu 3X1, a sad sam na Utrogestanu 3x2...
    Nista, cekam ako se ponovi tokom dana zovem doktora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •