Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj hvala, ma sestra me svu isprepadala, zovem danas da sam dobila, da me zapise za pregled preksutra, pita ona mene da zasto hocu na pregled.. Kazem joj da smo bili u postupku, da nije uspjelo i da hocemo odmah pokusati ponovo a ona meni da otkud mi da mozemo samo nastaviti kao tko mi je to rekao?!?
    Mogu si misliti koja sestra te isprepadala
    Oprosti, nisam registrirala da nisi bila na IVF postupku, nego inseminaciji.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu si misliti koja sestra te isprepadala
    Oprosti, nisam registrirala da nisi bila na IVF postupku, nego inseminaciji.
    Ma sve ok, znaci i ti si dozivjela tu divnu sestru..
    Zao mi je sto ni ti nemas dobre vijesti, koja je situacija sad kod vas, sto dalje?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma sve ok, znaci i ti si dozivjela tu divnu sestru..
    Zao mi je sto ni ti nemas dobre vijesti, koja je situacija sad kod vas, sto dalje?
    Mogu u prirodni postupak u 1. mj ili u stimulirani u 4. mj slijedeće godine.
    Ciklus prije postupka na koji se odlučim, idem na histeroskopiju da mi se odstrane polipi i napravi ranica na maternici, pa se možda embrij primi slijedeći ciklus.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu u prirodni postupak u 1. mj ili u stimulirani u 4. mj slijedeće godine.
    Ciklus prije postupka na koji se odlučim, idem na histeroskopiju da mi se odstrane polipi i napravi ranica na maternici, pa se možda embrij primi slijedeći ciklus.
    Drzim fige u svakom slucaju i nadam se da ce ti to vrijeme dok cekas postupak proci sto brze,

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drzim fige u svakom slucaju i nadam se da ce ti to vrijeme dok cekas postupak proci sto brze,
    Hvala draga, tebi isto sretno u slijedećem pokušaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •