Stranica 40 od 45 PrviPrvi ... 303839404142 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Evo ja cu se javiti, danas bila aspiracija, 8 js, sad cekamo sto ce se dalje dogadati.. Blagi je hiper, tako da dosta boli, ne znam jel imate koji savjet osim puno tekucine sto sam procitala ovdje..

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Id20 - super rezultat, sretno dalje.

Što se tiče hipera ja sam bas mirovala, al ono doslovno od kreveta do kauča, wc-a ili stola. Kod hodanja me jako zatezalo prvih dana u jajnicima kasnije kad sam bila sva napuhana, oko ruba rebara i uz dijafragmu.
    Moraš unositi puno tekućine, možeš si uzeti i neki izotonički napitak i paziti jel redovno mokriš i jesti lagano nesto , jer kad još pun želudac, uz sve drugo, stvori pritisak u abdomenu onda je to užasno bolno.
    Posljednje uređivanje od laura33 : 18.11.2015. at 18:09

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

laura33, hvala ti!
    Trudim se da pijem sto vise tekucine, stalno kuham caj, to mi nekako najvise odgovara.. Probat cu mirovati sto vise, knjiga je kraj mene i zabavit cu se vec nekako!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja cu se javiti, danas bila aspiracija, 8 js, sad cekamo sto ce se dalje dogadati.. Blagi je hiper, tako da dosta boli, ne znam jel imate koji savjet osim puno tekucine sto sam procitala ovdje..
    Id20 lijepi broj stanica, neka se lijepo oplode i nek bude uspjesan transfer i ja sam imala blagi hiper, i dosta je boljelo, mirovala sam ali najvaznije je da slusas svoje tijelo.uz tekucinu naravno i laganija hrana je preporucljiva.
    Sretno i javljaj nam se.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    iva777, jako mi je zao, znam kako se osjecas, drzi se i glavu gore, drugo nam ne preostaje
    Nego sto nego glavu gore!
    Samo takav stav je put do uspjeha, svaki neuspjesan postupak je samo prepreka do cilja! Drz mi se :D

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne čitam u ovom postupku redovito forum, ali škicnem pomalo. Svim curama koje imate "+" i velike bete, čestitam, želim vam školske trudnoće!

Iva777 - zao mi je zbog neuspješnog postupka.
    Poznati su mi svi ti osjećaji... nemam ti što pametno reć, osim da to sad odtuguješ, uzmeš si vrremena za kratku analizu postupka,ispitaš dr sve što treba, a nakon toga odmah priprema plana za sljedeći postupak. Nema više osvrtanja na ono što je bilo ili žaljenja za onim što se ne može promijeniti.
    Treba skupiti preostalu pozitivnu energiju i preusmjerit je na novi postupak.
    Želim ti sreću od srca!
    Svatko od nas će dočekati svoj plusić, prije ili kasnije!!!!
    To ja tako i sama sebi govorim, to mi je već mantra!

Ja se u ovom postupku uopće ne nerviram, gotovo da ne prepoznajem samu sebe. Test ću raditi u nedjelju (8dnt), al čisto zato što ponedjeljak moram na posao pa za svaki slučaj..
    Kako bude bude.
    Simptoma nemam gotovo nikakvih, simptomi hiperstimulacije su nestali, samo mi je lice koma, al to je od utrogestana sigurno, i ne mogu spavati, to me onako malo čudi, jer inače mi se od Utrogestana spavalo i po danu....
    Laura33 : fige za + !!
    Joj i meni je lice koma bilo ovaj put, em pristavo em se perutalo, nevenova mast me spasila! I blagi tonik, tj micelarna vodica..
    A simptome sam imala apsolutno sve moguce, pa opet nista...sto je najgore jos uvijek ih imam, jos nisam dobila m, imam smeckasto krvarenje od 10 dpt( ova nedjelja) do sad...malo me i strah da ce kad stigne vjestica bit poprilicno bolna....uh...muke nase svagdasnje )
    Sretno ti od srca !!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam taman 2 posta iznad napisala da nemam nikakve simptome i onda fino maloprije iznenađenje.
    Trag krvi na toalet papiru, onako ko žilica, u dva navrata, sad više nema ništa.
    Danas mi je tek 5 dan nakon transfera..
    E sad kreću svakakvi filmovi u glavi, mrzim to!!!!
    Drzim fige da je implantacijsko
    Fali nam malo veselja tu , sve se neki minusi i nule zaredali.
    Samo pozitivno ! :D

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Nego sto nego glavu gore!
    Samo takav stav je put do uspjeha, svaki neuspjesan postupak je samo prepreka do cilja! Drz mi se :D
    Ja sam danas bila na VV, 3.dc, nadala se da cemo pokusat i ovaj mj, ali navodno ne mogu 2 postupka zaredom makar se radi o AIH, obzirom na blagdane iduci mj moram cekati 2 ciklusa, znaci nista do sijecnja

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam danas bila na VV, 3.dc, nadala se da cemo pokusat i ovaj mj, ali navodno ne mogu 2 postupka zaredom makar se radi o AIH, obzirom na blagdane iduci mj moram cekati 2 ciklusa, znaci nista do sijecnja
    Joj bas mi je zao sto im je takva praksa, ja sam u utorak na svetom duhu pa cemo vidjeti kakva je njihova praksa, hocu li moci bar u prirodnjak...mozda u 12 mj.
    Vidjet ces brzo ce 1 mjesec evo vec 11 na izmaku, 12 mj.je u znaku blagdana , a to uvijek brzo prodje .posveti se sebi , malo se oporavi, i eto vec sijecanj.☺

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Joj bas mi je zao sto im je takva praksa, ja sam u utorak na svetom duhu pa cemo vidjeti kakva je njihova praksa, hocu li moci bar u prirodnjak...mozda u 12 mj.
    Vidjet ces brzo ce 1 mjesec evo vec 11 na izmaku, 12 mj.je u znaku blagdana , a to uvijek brzo prodje .posveti se sebi , malo se oporavi, i eto vec sijecanj.☺
    Hvala ti draga i sretno! Javi kako je proslo

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Drzim fige da je implantacijsko
    Fali nam malo veselja tu , sve se neki minusi i nule zaredali.
    Samo pozitivno ! :D
    Hvala ti, nadam se najboljem!

Treba dočekati nedjelju i test, neću raditi prije iako me ovaj iscjedak muči, ali strpit ću se ipak.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sad me zvala biologinja, imamo 3 oplodene! Ja ne znam jesam li mozda nezahvalna, ali ocekivala sam bolji rezultat.. Znam da mi je i jedna prava dovoljna, ali trenutno sam bas potistena..

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sad me zvala biologinja, imamo 3 oplodene! Ja ne znam jesam li mozda nezahvalna, ali ocekivala sam bolji rezultat.. Znam da mi je i jedna prava dovoljna, ali trenutno sam bas potistena..
    Tako sam se i ja osjecala , od 12js , na kraju samo 2 oplodjene koje su vracene 3 dan.razumijem te, ali nazalost na to nemozemo utjecati.
    Samo hrabro id20, neka budu dobitni!!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Nemoj biti tužna,ko što kažeš, jedna prava je dovoljna, to nemoj zaboraviti, veći broj ti opet ne jamči uspjeh.

Držim da se nastave lijepo dijeliti.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sve je to meni jasno, prosli puta od 12 js isto 2 vracene, i to ne bas dobre, nisam nista ni ocekivala.. Drugi dan su bile dobile fragmente, tako da se bojim sto ce biti kad me sutra nazove..
    Nadam se da ce biti bolje.. Mene najvise zanima zasto njih toliko propada??!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Meni ti je isto od 12 stanica ostalo samo tri dobre blastociste, sve ostali zameci su bili fragmentirani, tj preostalih 7.
    aa sam isto razočarana krajnjim rezultatom, a ni doktor ni biolog nisu bili presretni, očekivali su više.
    Al ko što sam rekla i tebi, možda mi i ta jedna bude dovoljna.

Meni je biolog rekao da je to jednostavno tako, prirodna selekcija...
    Određeni stupanj fragmentacije se i tolerira, ne umanjuje sposobnost implantacije, mislim da je to do 10 % fragmentacije.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure moje meni od 11 stanica 5 se oplidilo naj naj kvalitetni blast pa opet nista sad jos imam 2 blast od ovi 5 ali nemam nade.tako da nema opet pravila.sretno svima

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure sretno!

Žao mi je radi loših rezultata postupaka. Tješimo same sebe, tješimo jedna drugu, često pišemo i jedan dobar embrij je dovoljan.
    Općenito govoreći, kad mlada i zdrava žena, kojoj partner nema dg azoospermije, prodje stimulirani postupak i ne dobije 4-5 dobrih blastica, slobodno se može reći da je postupak suboptimalno odrađen.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Cure sretno!
    Općenito govoreći, kad mlada i zdrava žena, kojoj partner nema dg azoospermije, prodje stimulirani postupak i ne dobije 4-5 dobrih blastica, slobodno se može reći da je postupak suboptimalno odrađen.
    Neznam, ja mislim da je moj doktor izvrsno odredio protokol stimulacije, da smo dobili puno stanica, 10/12 je bilo oplođeno, radio se klasičan IVF, sve su se djelile, ali samo tri su bile dobre blastice.
    Mislim da oni ne mogu utjecati na kvalitetu mojih jajnih stanica ili kvalitetu muževa spermiograma taj dan

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Slažem se s laurom.
    Ja sam imala 16js, neke su bile nezrele, ostalo ih je 12, 9 ih se oplodilo, a dvije su došle do blastica.
    Prije toga su dva embrija vraćena i jedan se primio.
    Moji su embriji svi bili loše kvalitete, počeli rano s fragmentacijama.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 19.11.2015. at 16:07

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ženska plodnost počinje opadati već prije 30- te.

Kad u reproduktivnom smislu govorimo o mladim ženama, općenito se misli na žene mlađe od 30 godina.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drage moje evo samo da javim... jučer sam prokrvarila tako da betu neću niti ponavljati... i sve sam to koliko toliko dobro prihvatila u nadi da ću što prije u novi postupak, a danas me na sv. Duhu naručili tek 4.1. na kontrolu Vjerojatno moram toliko čekati jer dr. Baumana više nema pa su me prebacili kod dr. Sirovec (ako sam dobro zapamtila)...
    Eto, moje strpljenje je definitivno na kušnji..., jer ako sam tek tad na kontroli tko zna kad ću ponovno u postupak osjećam se bezveze!!!
    Svima držim fige za puno kvalitetnih jajnih stanica, da ih se što više oplodi i da bude što više plusića i veselih vijesti!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Krisss prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo samo da javim... jučer sam prokrvarila tako da betu neću niti ponavljati... i sve sam to koliko toliko dobro prihvatila u nadi da ću što prije u novi postupak, a danas me na sv. Duhu naručili tek 4.1. na kontrolu Vjerojatno moram toliko čekati jer dr. Baumana više nema pa su me prebacili kod dr. Sirovec (ako sam dobro zapamtila)...
    Eto, moje strpljenje je definitivno na kušnji..., jer ako sam tek tad na kontroli tko zna kad ću ponovno u postupak osjećam se bezveze!!!
    Svima držim fige za puno kvalitetnih jajnih stanica, da ih se što više oplodi i da bude što više plusića i veselih vijesti!
    Drzi se, jako mi je zao.. Ja sam isto tako reagirala jucer kad sam isto saznala da nista do prvog mjeseca, uzas! Jos smo danas saznali da mm ima varikokelu, koji je sad to vrag?!? Uglavnom, mora na uzv pa cemo vidjet sto dalje.. Taman rijesis jedan problem i pojave se dva nova, za posasavit.....

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drzi se, jako mi je zao.. Ja sam isto tako reagirala jucer kad sam isto saznala da nista do prvog mjeseca, uzas! Jos smo danas saznali da mm ima varikokelu, koji je sad to vrag?!? Uglavnom, mora na uzv pa cemo vidjet sto dalje.. Taman rijesis jedan problem i pojave se dva nova, za posasavit.....
    Strpljenje, strpljenje.... Barem ćemo skupa odbrojavati do siječnja, a možda i dane do bete (ako me puste odmah barem na prirodni)
    Kako ste saznali za varikokelu? mm ima loš spermiogram, ali ne znamo zbog čega, tj. pretpostavljaju da je stres i pušenje, ali mu fertilup i prestanak pušenja nisu ništa pomogli, čak se nalaz pogoršao Nitko nam nije predložio neke dodatne pretrage

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Strpljenje, strpljenje.... Barem ćemo skupa odbrojavati do siječnja, a možda i dane do bete (ako me puste odmah barem na prirodni)
    Kako ste saznali za varikokelu? mm ima loš spermiogram, ali ne znamo zbog čega, tj. pretpostavljaju da je stres i pušenje, ali mu fertilup i prestanak pušenja nisu ništa pomogli, čak se nalaz pogoršao Nitko nam nije predložio neke dodatne pretrage
    Na dodatnim pretragama ćete morati sami inzistirati,mome suprugu iz postupka u postupak nalaz je bio sve gori,onda sam razgovarala sa svojim ginekologom zašto ga nitko nigdje ne šalje a stanje se samo pogoršava,otišao je u Vinogradsku kod urologa ali mu ni on nije rekao ništa pametno.kupili smo mu Profertil i od njega mu se sgram popravio sa 6% progresivnih na 21%,ali sad na zadnjem postupku stanje se opet pogoršalo,pali smo na 16% progresivnih spermija.je li ti suprug radio briseve i bakteriološku analizu ejakulata?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj antonija15 prvotno napisa Vidi poruku
    Na dodatnim pretragama ćete morati sami inzistirati,mome suprugu iz postupka u postupak nalaz je bio sve gori,onda sam razgovarala sa svojim ginekologom zašto ga nitko nigdje ne šalje a stanje se samo pogoršava,otišao je u Vinogradsku kod urologa ali mu ni on nije rekao ništa pametno.kupili smo mu Profertil i od njega mu se sgram popravio sa 6% progresivnih na 21%,ali sad na zadnjem postupku stanje se opet pogoršalo,pali smo na 16% progresivnih spermija.je li ti suprug radio briseve i bakteriološku analizu ejakulata?
    Radio je bakteriološku analizu i imao je dvije bakterije za koje su rekli da ne utječu na plodnost
    Njegova doktorica opće prakse mu je propisala antibiotike i prvo se povukla jedna bakterija, a sad na zadnjoj analizi je sve uredno, i ejakulat i urin... S tim da smo ponovne analize radili kako si i sama rekla na naše inzistiranje.
    Na briseve je išao jednom prije par godina, dok još nismo niti razmišljali o trudnoći, jer je imao osip koji je na kraju bio alergijska reakcija, a brisevi svi ok...

Jeste vi nešto otkrili s pretragama, mislim uzrok lošeg sgrama?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Cure, evo nam dopunjene liste tu na odbrojavanju.
    Ako ima grešaka, javite mi da ispravim i ako sam nekoga propustila upisati. Puno toga se dogodilo od prije ljeta

STUDENI 2014. (5)
    sara10, FET, Cito (nakon 5xIVF/ICSI, 2xFET)
    ivana.sky spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
    Sanjolina, Cito, FET (nakon 1xIVF)
    littlemouse1, 1.IVF
    Angely4you, PFC, FET (nakon 1xIVF) gemini

PROSINAC 2014. (4)
    Twinolina, Petrova, IVF, trudilica za treću bebu gemini
    vita22 spontana trudnoća
    malena19, VV, FET, trudilica za drugu bebu
    geta, IVF, Belgija trudilica za drugu bebu

SIJEČANJ 2015. (2)
    MallaPlava, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    vojvodjanka, FET, Norveška, (nakon 1xIVF)

VELJAČA 2015. (4)
    dunja12, IVF Centar, IVF (nakon1xIVF) gemini
    PinaColada, IVF
    manola, IVF
    Muma, spontana trudnoća

OŽUJAK 2015. (3)
    zelimo_bebu, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    eryngium, KBC Ri, IVF
    kudri, spontana trudnoća
    TRAVANJ 2015. (3)
    Žužy, IVF

Bananka, IVF

mona22, VV, IVF (nakon3xIVF, 2xFET, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
    SVIBANJ 2015. (4)
    Njuskalica, Poliklinika Škvorc, IVF;
    tinica8 , IVF prirodni;
    Medeja, IVF;
    plavo oko, IVF (nakon 7xIVF);
    LIPANJ 2015. (9)
    darmar, MB, IVF (nakon 6xklomifen, 5xIVF, 1xFET);
    maris1980, ICSI;
    ljube555, IVF (nakon 1xIVF);
    Leelooluna, IVF;
    sisak, IVF;
    orange80, IVF;
    orhideja, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
    zdravka82, VV, IVF (nakon 1xIVF, 2xFET);
    perlica55, IVF;
    KOLOVOZ 2015. (2)
    Mury, prirodna trudnoća;
    LadyB;
    RUJAN 2015. (2)
    zelimo_bebu; VV, FET (nakon 4xICSI);
    Lunale;
    LISTOPAD 2015. (4)
    Lagunas;
    Zima77;
    vojvodjanka, ICSI, (nakon 1xICSI, 3xFET);
    Tigo;
    STUDENI 2015. (1)
    norma jeane, IVF prirodni, (nakon 1xIVF prirodni);

BETOČEKALICE
    laura33
    Leon@
    tal
    suncokret19
    Paulina28

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
    Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Nikol2207
    11/2015:
    Paulina28
    id20, IVF
    laura33
    Leon@
    tal
    suncokret19

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, ajma, Ajvi, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Anci272, Angus, antesa, Antonella14, antony34 , arlena, artisan, baby14, Bananka, barkica, Bea, bebushkica, bernica, beti79, BigBlue, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubicazubica, Cannisa, carrie2812, cerepaha, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, Dalmašica, dalmatinka1983, Darkica, daxy, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, dunja12, edina, ELA28, Elena 85, emiro, Enrika, florjan, Frćka, fuksija, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gigii, grožđica, hedoniza, Helena5, HelloKitty, Hoću bebu/lolalita, hope, hrki , ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivancica_1982, Iva28, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, Joss, kameleon, kata.klik, keti10, kik@, kiki30, kikolina, kitty, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, lemmingsica, Leva, Lexus, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, maca2, Maybe baby, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica, Mala Maja, Mala28, malenna88, malena2, MAMI 2 , *mare*, marias, marincezg, Marlen, Marnie, marryy, Mary123, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, Medeja, meki, mendula71, mg1975, milivoj73, miny, Missixty, miuta821, mona22, mostarka86, my_heart, mura, Nellie, Nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Newbie, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, ninanina35, nina32, nina977, Ninchi_Zg, nirvana, nova21, njanja1, orhideja., osijek, pak, PapigaCapo, PetraP, philipa, Pika80, pingwin, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, Skura, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506, Strašna, sushi, s_iva, *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, TinaH, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, tulipan83, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, venera82, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zadnjivoz, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu, žužy, 1 zelja

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jao... slučajno postala usred editiranja

Biti će bolje drugi put...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Jao... slučajno postala usred editiranja

Biti će bolje drugi put...

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Evo da se i tu javim.Jucer je bila punkcija u prirodnom ciklusu IVF/ICSI.
    Imali smo 1 folikul,1 jajnu stanicu.
    Danas zvala lab i kaze oplodila se.
    .I stanica je xy ( taj dio nisam najbolje shvatila)????
    Sutra u 9h zovem da vidim dal se pravilno dijeli.
    Ako je sve ok za 2 dana je transfer.
    Eto pa vibrajte malo i za mene

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Isao je na pregled urologu i andrologu jer je cijelo vrijeme imao problema s mokrenjem, kao da je prehladio mjehur.. Nije pomogao ni uvin caj, ni prostamol uno, nista.. Sas je isto dobio preporuku da mora prestat pusiti i taj uzv pa cemo vidjeti sto dalje..

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Puno sreće ti želim snelly85! Javljaj kako napreduje! Neka bude jedan, ali vrijedan!

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala na dobrim zeljama
    I moj muz ima varicocelu grd.II.To je saznao na pregledu kod urologa zbog loseg sgrama.On bi to trebao ic operirat jer ima bolove.ali za sad smo odustali od operacije.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Radio je bakteriološku analizu i imao je dvije bakterije za koje su rekli da ne utječu na plodnost
    Njegova doktorica opće prakse mu je propisala antibiotike i prvo se povukla jedna bakterija, a sad na zadnjoj analizi je sve uredno, i ejakulat i urin... S tim da smo ponovne analize radili kako si i sama rekla na naše inzistiranje.
    Na briseve je išao jednom prije par godina, dok još nismo niti razmišljali o trudnoći, jer je imao osip koji je na kraju bio alergijska reakcija, a brisevi svi ok...

Jeste vi nešto otkrili s pretragama, mislim uzrok lošeg sgrama?
    Ma ništa za sad nismo otkrili,brisevi ok,bakteriološki ok,urolog ga je pregledao i rekao da je sve u redu,uglavnom isto ko i kod tebe sve prepisuju stresu i pušenju ali gledajući na realno onda nitko nebi dobio dijete.nakon 4. neuspijeha doktorica je spominjala da možda ne dolazi do implatacije ploda jer nam se ne poklapaju genetski kodovi što meni nije bilo baš najjasnije.kad sam je pitala da napravimo kariogram rekla je da ona nebi još jer on se inkako ne može promijeniti.sad još imam jednu zamrznutu blasticu koja je zapravo i loše kvalitete tako da ne očekujem ništa.morati ću viditi sa dr ima li smisla da me pošalje na laparoskopiju ili bilo što

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i tu javim.Jucer je bila punkcija u prirodnom ciklusu IVF/ICSI.
    Imali smo 1 folikul,1 jajnu stanicu.
    Danas zvala lab i kaze oplodila se.
    .I stanica je xy ( taj dio nisam najbolje shvatila)????
    Sutra u 9h zovem da vidim dal se pravilno dijeli.
    Ako je sve ok za 2 dana je transfer.
    Eto pa vibrajte malo i za mene
    Mislim da su ti reki da su koristili metodu ICSI,to ti znaći da su spermij sa mikroinekcijom stavili izravno u jajnu stanicu,tu metodu koriste kad su spermiji slabije pokretni

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ma znam ja da je bila metoda icsi.
    Ali emnriolog je rekao da je stanica xy.....to je bas razgovjetno rekao.
    Evo danas je mrva 2 stanicna i sutra u 9h je tranafer.
    Drzite fige curke

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Drzite fige curke
    Sretnooo

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Drzite fige curke
    Snelly85 sretno ! Drzim fige !

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala curke
    Joj ja se tak nadam da ce moj borac izdrzat
    Sretno svima nama koji stpljivo cekamo nasa cuda

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Snelly85 sretno ....misli pozitivno i budi opuštena
    Posljednje uređivanje od tal : 21.11.2015. at 13:52

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sanelly85 sretno

Evo i ja da prijavim imamo 5 smrznutih blastica/ICSI. U januaru planiramo transfer, jer ove godine nemoze zbog praznika

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Evo mene sa transfera.Vrlo dobar 4 stanicni embrij.
    Beta za 12 dana
    Drzite fige

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo mene sa transfera.Vrlo dobar 4 stanicni embrij.
    Beta za 12 dana
    Drzite fige
    Saljem puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~
    Jedna forumasica je svoj embrij nazvala krzljavcem jer embriolog nije puno nade polagao u njega. Al se njen krzljavac izborio i primio i zelim ti isto to. Zato vjeruj i nikada nemoj gubiti nadu. Sve su ti cure vec napisale da niti savrsen embrij ne znaci da ce doci do trudnoce

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Meni je biologica rekla da je pravilan cetverostanicni.
    Nije spominjala postotke i to mi je drago.
    Drzite fige

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozdrav curke, da vam se javim nakon više od pola godine. Nemojte odustajati i vi će te svi na kraju imati ovakav završetak, tj. novi početak . Mi smo uspjeli u našem postupku, a kako je to izgledalo pogledajte u videu koji smo napravili nakon što su naše dvije sreće došle na svijet:
    https://youtu.be/n0oZB3-D9NM

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Super cestitke suze mi teku neznam od srece ili od tuge.lijepo to je i moj san dva blizanci .nadamse da ce jednom se dogodit cuda.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Curke, i moje su se stanice podjelile, preko vikenda me biologinja nije zvala, a sutra je transfer (5.dan)! Valjda ce biti sve ok kad dodemo sutra tamo!
    Nego, ja sam kao u blagom hiperu, jajnici me ne bole tako jako kako mi je doktor najavljivao da bi moglo biti, cak sad me bole samo na dodir, samo sam jaaaako napuhana.. Jel se trebam zabrinuti ili je to ok, od hipera, od utrogestana??! Inace se skroz super osjecam, pijem puno tekucine, cesto moram pipi, samo taj trbuh napuhani.. Hvala vam..

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Dunja12, čestitam. Blizanci rodjeni u 40 tt. Bravo! Sretno!

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

id20,sretno i da mrvice sto prije dodu k tebi

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

dunja 12 prekrasan video
    Predivne male srecice
    Puno vam srece zelim