Citiraj Krisss prvotno napisa Vidi poruku
Radio je bakteriološku analizu i imao je dvije bakterije za koje su rekli da ne utječu na plodnost
Njegova doktorica opće prakse mu je propisala antibiotike i prvo se povukla jedna bakterija, a sad na zadnjoj analizi je sve uredno, i ejakulat i urin... S tim da smo ponovne analize radili kako si i sama rekla na naše inzistiranje.
Na briseve je išao jednom prije par godina, dok još nismo niti razmišljali o trudnoći, jer je imao osip koji je na kraju bio alergijska reakcija, a brisevi svi ok...

Jeste vi nešto otkrili s pretragama, mislim uzrok lošeg sgrama?
Ma ništa za sad nismo otkrili,brisevi ok,bakteriološki ok,urolog ga je pregledao i rekao da je sve u redu,uglavnom isto ko i kod tebe sve prepisuju stresu i pušenju ali gledajući na realno onda nitko nebi dobio dijete.nakon 4. neuspijeha doktorica je spominjala da možda ne dolazi do implatacije ploda jer nam se ne poklapaju genetski kodovi što meni nije bilo baš najjasnije.kad sam je pitala da napravimo kariogram rekla je da ona nebi još jer on se inkako ne može promijeniti.sad još imam jednu zamrznutu blasticu koja je zapravo i loše kvalitete tako da ne očekujem ništa.morati ću viditi sa dr ima li smisla da me pošalje na laparoskopiju ili bilo što