Stranica 41 od 45 PrviPrvi ... 313940414243 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zanima me od cura koje su imale transfer blastocista i ostale trudne, dali ste imale sve implatacijsko krvarenje ? Ustvari dali neka uopče nema nikakav simptom implatacije a ostala trudna ?
    Posljednje uređivanje od tal : 22.11.2015. at 14:49

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me od cura koje su imale transfer blastocista i ostale trudne, dali ste imale sve implatacijsko krvarenje ? Ustvari dali neka uopče nema nikakav simptom implatacije a ostala trudna ?
    ja sam nakon transfera dvije blastice ostala trudna - blizanci - bez ikakvih simptoma samo 10 dpo ili 5. dan nakon transfera pozitivan test i beta pozitivna. I u prvoj trudnoći - 12 dpo pozitivan test - bez ikakvih simptoma - ništa osim grudi (a to je od utrogestana vrlo lako moguće - i bez trudnoće).

sretno tal - jesu li ti rekli kakvi su ti embriji/kakve su ti blastice?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala Kadauna ....rekli su mi he jedna blastocista dobra a jedna manje dobra . Ovo mi je drugi postupak ...u prvom isto bile dvi blastociste dobre ali 8 dan procurila ....sad sam peti dan nakon transfera pa me već kopka oče li uspit . A i godine su mi upitne . Volila bi da mi je kao kod tebe iznenađenje bez simptoma .

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Posto mi je transfer sutra u pola10, a ujutro pijem terapiju za stitnjacu (eutyrox), i utrogestan, smijem ja to sve piti prije transfera?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    Posto mi je transfer sutra u pola10, a ujutro pijem terapiju za stitnjacu (eutyrox), i utrogestan, smijem ja to sve piti prije transfera?
    Sve normalno uzmi prije transfera. Svu terapiju koju uzimas u to doba dana popij. Normalno smijes jesti i piti. I doci punog mjehura na transfer ako ti nisu drugacije rekli.
    Sretno

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Tako sam i mislila.. Utrogestan sam uzimala i prosli puta, tada nisam pila terapiju za stitnjacu, pa nisam ni sama sigurna, iako tu nema sto smetati!! Hvala.. Sve cu popiti ujutro, i s Bozjom pomoci!!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    Id20 potpisujem cure, normalno uzmi svoju terapiju, jedino su meni rekli da utrice popijem to jutro na dan transfera, sad neznam jel to ovisi o klinici?
    Drzim fige za transfer i da nam javis za 10-14 dana lijepe vijesti! Sretno

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dunja prekrasan video , hvala sto si ga podijelila sa nama , uzivajte!

Snelly85 i tal vibram na najjace ~~~~~~~~~~i drzim fige za betu~~~~~

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala na figama.....
    Nadam se xa ce nas sve iznenadit velike bete pred Bozic

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nisam u toku ali zelim da vas sto vise bude sa velikim betama i trbusasto!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Samo veliki pozdrav svim hrabricama,tužnicama,i onim sretnicama
    ...tal-ja sam imala imp.s dvije blastice 4dnt i 10dnt(kad sam mislila da je gotovo)..imala sam i u prirodnoj t.,a i nakon ovog tr.(11dnt)-izgleda da ja to imam u svakoj

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure,ako je et 4 stanicnog 3 dan,kad bi se mogla ocekivat implantacija?
    Koliko odprilike dana nakon et?
    Jel problem ako mi se jos cicke nisu ni napuhale niti bole iako pijem duphaston vec 3 dana?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

evco kopiram post , vise cura je objavilo sljedece :
    Što se nakon transfera događa u maternici?

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:

1 dpt...zametak raste i razvija se

2 dpt...zametak se razvija u blastocistu

3 dpt...blastocista se izliježe iz omota

4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice

5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu

6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice

7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa

8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv

9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija

10 dpt... još više HCG-a se luči

11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz

urina

Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:

0 dpt...zametak je u stadiju blastociste

1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota

2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice

3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu

4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice

5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa

6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv

7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija

8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija

9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz

urina

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala Iva na odgovoru,ali ja mislim da u mom slucaju to ne vrijedi.
    Pretpostavljam da ovaj protokol embrija starog 3 dana vrijedi u slucaju kad se vraca 8 stanicni,jer jedino tako u 2 dana moze doc do blastice?!
    mozda grijesim al cisto sumnjam da ce moj 4 stanicno vec sutra bit blastica

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ako ne za dva dana onda za tri - to je neki očekivan razvoj, isto tako je snelly očekivano da treći dan bude 8-stanični, ali možda malo kasni, možda nije prošlo 3x24 sata nego manje i da su ti transfer napravili samo par sati kasnije, možda bi te već dočekao 8-stanični embrij....

stoga - ja simptome nisam imala.... napisala već negdje ranije, čekaj do 10. dana nakon punkcije ili 11. dana nakon punkcije (ne transfera) i napravi neki najosjetljiviji test.

sretno!

Snelly85, ti si 85. godište? sad ću potražiti neku tablicu vjerojatnosti uspjeha u tim godinama sa samo 1 jajnom stanicom, čekaj!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

http://humrep.oxfordjournals.org/con...expansion.html

evo ga..... ipak je vjerojatnost s jednom jajnom stanicom doći do živorođenog djeteta čak 7-8% SRETNO!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    http://humrep.oxfordjournals.org/con...expansion.html

evo ga..... ipak je vjerojatnost s jednom jajnom stanicom doći do živorođenog djeteta čak 7-8% SRETNO!
    Kadauna , bas si se potrudila , svaka cast.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel problem ako mi se jos cicke nisu ni napuhale niti bole iako pijem duphaston vec 3 dana?
    Nije problem,niti pravilo...nekome se cice napuhnu,nekog bole,nekog ne..nekome se ni malo ne promjene unatoč visokoj dozi progesterona. Sve je individualno
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma nisam, da forumašice baš hoće čitati - imale bi što na ovom forumu, ali na moju žalost - iskreno - na forumu u međuvremenu prevladava hopsanje, bodrenje, i ono "svi ćemo uspjeti....." mood.... nekad je ovo mjesto bilo mjesto s izvrsnim i vrlo korisnim informacija, još ih ima, ali je publika promijenila.....

evo ti link na tu studiju - na preko 400.000 ciklusa - povezanost broja dobivenih jajnih stanica s živorođenom djecom iz tog postupka, sukladno tome je potrebno 10-15 jajnih stanica za najveću uspješnost, najidealnije 15-20 jajnih stanica (u tom rasponu nema značajnog rasta uspješnosti više).
    http://humrep.oxfordjournals.org/con...ep.der106.full

Toliko o tome da naši liječnici sad pričaju priču o 2-3 jajne stanice ili 3-5j.s. koje su dovoljne (dr. Alebić - za kojeg u međuvremenu stvarno se bojim da generalno ima problem s IVF-om i sa zamrznutim zamecima, iako ne znam kako u međuvremenu radi kod Podobnika!? jel opet ide na blage stimulacije, na mali broj j.s. i na izbjegavanje zamrzavanja embrija). Drugi liječnici kažu da im je dosta 6-8 j.s. .... je možda kod nekog mlađeg para bez ozbiljnijih dijagnoza, možda tu stvarno je dovoljno imati 5 j.s. i od toga 2 blastice.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 23.11.2015. at 13:40

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ma nisam, da forumašice baš hoće čitati - imale bi što na ovom forumu, ali na moju žalost - iskreno - na forumu u međuvremenu prevladava hopsanje, bodrenje, i ono "svi ćemo uspjeti....." mood.... nekad je ovo mjesto bilo mjesto s izvrsnim i vrlo korisnim informacija, još ih ima, ali je publika promijenila.....

evo ti link na tu studiju - na preko 400.000 ciklusa - povezanost broja dobivenih jajnih stanica s živorođenom djecom iz tog postupka, sukladno tome je potrebno 10-15 jajnih stanica za najveću uspješnost, najidealnije 15-20 jajnih stanica (u tom rasponu nema značajnog rasta uspješnosti više).
    http://humrep.oxfordjournals.org/con...ep.der106.full

Toliko o tome da naši liječnici sad pričaju priču o 2-3 jajne stanice ili 3-5j.s. koje su dovoljne (dr. Alebić - za kojeg u međuvremenu stvarno se bojim da generalno ima problem s IVF-om i sa zamrznutim zamecima, iako ne znam kako u međuvremenu radi kod Podobnika!? jel opet ide na blage stimulacije, na mali broj j.s. i na izbjegavanje zamrzavanja embrija). Drugi liječnici kažu da im je dosta 6-8 j.s. .... je možda kod nekog mlađeg para bez ozbiljnijih dijagnoza, možda tu stvarno je dovoljno imati 5 j.s. i od toga 2 blastice.
    Ja sam relativno nova na forumu , od prosle godine sam tu i redovno istrazujem sve ono sto mi je interesantno i smatram poucnim , provitala sam sve stranice od pocetka do kraja, i stare i nove teme nastojim biti sto informiranija , te isto tako volim dati podrsku curama , i meni je to puno znacilo kada sam tek krenula.sad ipak nastojim biti sto realnija te prihvacam svaki postupak kao korak naprijed.
    Slazem se ima jako puno stranih i nasih publikacija sa korisnim informacijama.
    Hvala jos jednom na linku.

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Kadauna,puno hvala

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Kadauna, stvarno super linkovi.. Iva777, stadiji razvoja su mi super,to sam nedavno bila procitala i super mi je to..
    Meni su danas vracene dvije blastociste, i jedna je zamrznuta! Posto sam u hiperu, doktor se cak dvoumio vratiti ili ne, ali ja se dobro osjecam, pa je ipak vratio.. Sad strogo mirovanje i cekati betu

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Evo mene od dr.....od 27.11 pa do bete na bolovanju....
    A ja se nadam i iducih 9.mj

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Snelly85, sretno!! Ja sam na bolovanju od punkcije, nisam bila sposobna ici raditi, a ni sada do bete sigurno ne idem.. Nadam se da ce i tebi, a i meni, samo produziti bolovanje

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hahahaha ja sam to napisala sefici,da se ne vracam 27. i da se nadam da se necu vratit iducih 9 mj
    Koliko si ti imala stanica na punkciji?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Tako smo se doktor i ja kao "oprostili" danas, do nekog 3D ultrazvuka! ovaj puta smo imali 8 js, od toga su 3 dosle do stadija blastociste, ostale su propale, sto nezrele, sto se nisu oplodile..

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

svu srecu ti zelim
    makar je mene sad uhvatila takva neka tuga i nemir.
    Pokusavam pozitivno ali sad mi nekak nejde.
    Stalno mi se po glavi mota da sam bez veze otvarala bolovanje kad nista od ovoga
    Pomozite cure,kak da se toga rijesim.....

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Dobar dan, drage žene.
    Nova sam na forumu iako vas pratim i čitam dugo i svakodnevno. Htjela bih s vama podijeliti moju priču da ohrabrim sve koje su u ovoj bitci a posebno one u "najboljim godinama" . Ja imam 38 god i ove sam godine postala majka. Muž nema nikakvih teškoća, ja imam endometriozu koja je već jednom i laparaskopski rješavana. U braku smo 10 godina. Nakon neuspjelih kućnih aktivnosti imali smo 2 neuspješna AIHa. Nakon toga prvi IVF: 6 folikula su dala 5 js, dobili smo 2 blastice koje su mi vraćene i bingo trudna. Na prvom UZV obe su opstale. U 9 tt missed ab. Isplakala i reklaBože kad si dao 1 put, daj mi opet da zatrudnim. Tad sam imala 34 godine. Sljedeći Ivf 5 folikula i 3 js, veaćen 8st treći dan. U tom postupku sam otpočetka bila sumnjičava i nisam betu ni dočekala. Lani, dakle s punih 37 god 3.ivf 6 folikula i 6 js. Dobili 3 Blastice, zbog spontanog iz 1.postupka odlučuju se vratiti 1 a 2 smo zamrznuli. 14 dan beta oko 800. Na utrogestanu do kraja trudnoće mada je više manje bilo sve ok sto se same trudnoće tice. Čari trudnoće su već druga priča. Muž i ja svakako planiramo još 1 dijete i godine me ne opterećuju. Zato cure moje, ne dajte se. Borite se. Ja i nisam prošla ne znam što u svemu tome ali nešto ipak jesam. Punkcije su mi bile pod narkozom jer sam se na prvoj umalo onesvijestila. Porod je bio mila majka prema punkciji. Samo pogled na našeg sina je dovoljan da znam da se svaki trud i svaka suza isplatila. Uvijek sam vjerovala da ćemo uspjeti i uspjeli smo. Pratim vas i držim svima fige!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Probaj se smiriti, uvijek postoje oscilacije u nasim osjecajima.. Ali borci su borci.. Uzmi knjigu ili nesto sto te smiruje i vjeruj.. Cuvajte se

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj dunja12 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke, da vam se javim nakon više od pola godine. Nemojte odustajati i vi će te svi na kraju imati ovakav završetak, tj. novi početak . Mi smo uspjeli u našem postupku, a kako je to izgledalo pogledajte u videu koji smo napravili nakon što su naše dvije sreće došle na svijet:
    https://youtu.be/n0oZB3-D9NM
    Čestitala sam već , puno sreće djeci i roditeljima.

Moram se osvrnuti, ovaj put je trudnoća bila uredna, bebe rodjene u terminu... Ali moglo je ispasti i puno lošije i za mamu i bebe jer je Lučinger direktno kršio zakon vraćajući 25 godišnjoj ženi u 2. Ivf-u 3 blastociste. Isto je napravio i u prvom Ivf-u. Mlada žena, bez teškog muškog faktora (azoospermije), 1. i 2. pokušaj pa odmah transfer 3 blastociste...

Kad dodje do pobačaja blizanaca ili trojkica u npr.20 tt ili do poroda u npr. 27 tt...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zahvalila bih našoj tanatani što je preuzela listu ......

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, evo nam dopunjene liste tu na odbrojavanju.
    Ako ima grešaka, javite mi da ispravim i ako sam nekoga propustila upisati. Puno toga se dogodilo od prije ljeta
    STUDENI 2014. (5)
    sara10, FET, Cito (nakon 5xIVF/ICSI, 2xFET)
    ivana.sky spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
    Sanjolina, Cito, FET (nakon 1xIVF)
    littlemouse1, 1.IVF
    Angely4you, PFC, FET (nakon 1xIVF) gemini

PROSINAC 2014. (4)
    Twinolina, Petrova, IVF, trudilica za treću bebu gemini
    vita22 spontana trudnoća
    malena19, VV, FET, trudilica za drugu bebu
    geta, IVF, Belgija trudilica za drugu bebu

SIJEČANJ 2015. (2)
    MallaPlava, VV, IVF (nakon 1xIVF)
    vojvodjanka, FET, Norveška, (nakon 1xIVF)

VELJAČA 2015. (4)
    dunja12, IVF Centar, IVF (nakon1xIVF) gemini
    PinaColada, IVF
    manola, IVF
    Muma, spontana trudnoća

OŽUJAK 2015. (3)
    zelimo_bebu, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
    eryngium, KBC Ri, IVF
    kudri, spontana trudnoća
    TRAVANJ 2015. (3)
    Žužy, IVF

Bananka, IVF
    mona22, VV, IVF (nakon3xIVF, 2xFET, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
    SVIBANJ 2015. (4)
    Njuskalica, Poliklinika Škvorc, IVF;
    tinica8 , IVF prirodni;
    Medeja, IVF;
    plavo oko, IVF (nakon 7xIVF);
    LIPANJ 2015. (9)
    darmar, MB, IVF (nakon 6xklomifen, 5xIVF, 1xFET);
    maris1980, ICSI;
    ljube555, IVF (nakon 1xIVF);
    Leelooluna, IVF;
    sisak, IVF;
    orange80, IVF;
    orhideja, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
    zdravka82, VV, IVF (nakon 1xIVF, 2xFET);
    perlica55, IVF;
    KOLOVOZ 2015. (2)
    Mury, prirodna trudnoća;
    LadyB;
    RUJAN 2015. (2)
    zelimo_bebu; VV, FET (nakon 4xICSI);
    Lunale;
    LISTOPAD 2015. (4)
    Lagunas;
    Zima77;
    vojvodjanka, ICSI, (nakon 1xICSI, 3xFET);
    Tigo;
    STUDENI 2015. (1)
    norma jeane, IVF prirodni, (nakon 1xIVF prirodni);

BETOČEKALICE
    laura33
    Leon@
    tal
    suncokret19
    Paulina28

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
    Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    Nikol2207
    11/2015:
    Paulina28
    id20, IVF
    laura33
    Leon@
    tal
    suncokret19

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, ajma, Ajvi, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Anci272, Angus, antesa, Antonella14, antony34 , arlena, artisan, baby14, Bananka, barkica, Bea, bebushkica, bernica, beti79, BigBlue, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubicazubica, Cannisa, carrie2812, cerepaha, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, Dalmašica, dalmatinka1983, Darkica, daxy, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, dunja12, edina, ELA28, Elena 85, emiro, Enrika, florjan, Frćka, fuksija, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gigii, grožđica, hedoniza, Helena5, HelloKitty, Hoću bebu/lolalita, hope, hrki , ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivancica_1982, Iva28, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, Joss, kameleon, kata.klik, keti10, kik@, kiki30, kikolina, kitty, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, lemmingsica, Leva, Lexus, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, maca2, Maybe baby, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica, Mala Maja, Mala28, malenna88, malena2, MAMI 2 , *mare*, marias, marincezg, Marlen, Marnie, marryy, Mary123, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, Medeja, meki, mendula71, mg1975, milivoj73, miny, Missixty, miuta821, mona22, mostarka86, my_heart, mura, Nellie, Nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Newbie, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, ninanina35, nina32, nina977, Ninchi_Zg, nirvana, nova21, njanja1, orhideja., osijek, pak, PapigaCapo, PetraP, philipa, Pika80, pingwin, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, Sandra1971, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, Skura, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506, Strašna, sushi, s_iva, *sunisshining*, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, TinaH, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, tulipan83, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, venera82, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zadnjivoz, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu, žužy, 1 zelja

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

nema mene na listi
    1. ivf/icsi-prirodni ciklus
    ,et 3.dan 22.11
    4.12-beta
    Posljednje uređivanje od snelly85 : 25.11.2015. at 16:18

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

nema mene na listi
    1. ivf/icsi,et 3.dan 22.11
    4.12-beta

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

snelly, evo stavljam te na listu. Stavljati ću listu svaki tjedan s novostima

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nema niti mene
    Ja sam bila 24.1.2015 u poliklinici IVF na Et blastica prvi puta za drugu bebicu

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo i mene prirodni 1vf 11/2015

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

ja sam dočekala svoju betu
    transfer 2blastice je bio 14.10.
    a prvi plusek ugledah 22.10.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Imala sam transfer 2 blastocista i danas mi je 9 dan i primjetila sam roskasti više svijetlo iscjedak ....dal da se nadam ili je to predmenstrualni ???? Dali je neka imala 9 dan nešto slično a beta pozitivno ?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imala sam transfer 2 blastocista i danas mi je 9 dan i primjetila sam roskasti više svijetlo iscjedak ....dal da se nadam ili je to predmenstrualni ???? Dali je neka imala 9 dan nešto slično a beta pozitivno ?
    Tal , imala sam slicno al ne sa pozitvnim ishodom, na tvom mjestu bi napravila test ili bi vadila betu, 9dt blastica bi se vec trebalo vidjeti nesto.sretno !

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Leon@ prvotno napisa Vidi poruku
    Superrr cestitam

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kod meni bilo isto potpuno isto.... I danas 23+1.. .

Napravi test....

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Kako misliš ljube isto .....blastocista i tek 9 dan nešto roskasto sluzavo ali nije krv ...a sad ništa možda mslo zabolucka trbuh

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ljube je isto imala nešto slično tvom iskustvu i danas je trudna puna 23 tjedna.. .-))

ja nemam dobrog iskustva s bilo kakvim smeđarenjem, krvarenjem roskastim, sluzavim, to bi meni bio uvijek početak menstruacije... kad bih ostajala trudna - nikada ništa nije bilo, nikakvo krvarenje....

slobodno možeš test napraviti - bilo koji - ili izvaditi betu, ti si danas 14 dana nakon punkcije, svaki će ti test pokazati točno - u bilo koje doba dana.. a beta je opet najsigurnija. SRETNO!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Iva jeli tebi bilo isto nakon blastocista ?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Iva jeli tebi bilo isto nakon blastocista ?
    I nakon blastice i osmostanicnog nazalosst, ali kao sto sama vidis ima dosta cura kojima je takvo krvarenje zavrsilo trudnocnom, drzim fige da si ti isto jedna od njih.ja bih napravila test ili vadi betu sutra .

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Leon@ prvotno napisa Vidi poruku
    cestitam draga od srca <3
    samo hrabro do kraja

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam u oba uspješna postupka s blasticama imala tako nešto u razdoblju od 7 do 11 dnt, čak i par kapi svježe krvi. Nadam se da ćeš i ti imati moj scenarij

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Dabogda Bugaboo iz tvojih usta u Božje uši . Kod mene evo sad ništa nema ni bolova ni iscjedka ...sutra si kupim test pa budem sigurnija a u pon. vadim betu . Nadam se pozitivi i plusu .
    Posljednje uređivanje od tal : 26.11.2015. at 16:00

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tal , isto sam imala taj rozi iscjedak...

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Znam da sam dosadila vec i Bogu i narodu ali opet imam pitanje.
    Ako je meni vracen 4 stanicni malac 3 dan ja implantaciju mogu racunat tek tamo oko 28.11?
    Pretpostavljam da se on u maternici razvija istom brzinom kao u labosu,danas bi po tome trebao bit blastica ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •