svu srecu ti zelim
makar je mene sad uhvatila takva neka tuga i nemir.
Pokusavam pozitivno ali sad mi nekak nejde.
Stalno mi se po glavi mota da sam bez veze otvarala bolovanje kad nista od ovoga
Pomozite cure,kak da se toga rijesim.....![]()
svu srecu ti zelim
makar je mene sad uhvatila takva neka tuga i nemir.
Pokusavam pozitivno ali sad mi nekak nejde.
Stalno mi se po glavi mota da sam bez veze otvarala bolovanje kad nista od ovoga
Pomozite cure,kak da se toga rijesim.....![]()
Dobar dan, drage žene.
Nova sam na forumu iako vas pratim i čitam dugo i svakodnevno. Htjela bih s vama podijeliti moju priču da ohrabrim sve koje su u ovoj bitci a posebno one u "najboljim godinama". Ja imam 38 god i ove sam godine postala majka. Muž nema nikakvih teškoća, ja imam endometriozu koja je već jednom i laparaskopski rješavana. U braku smo 10 godina. Nakon neuspjelih kućnih aktivnosti
imali smo 2 neuspješna AIHa. Nakon toga prvi IVF: 6 folikula su dala 5 js, dobili smo 2 blastice koje su mi vraćene i bingo trudna. Na prvom UZV obe su opstale. U 9 tt missed ab. Isplakala i reklaBože kad si dao 1 put, daj mi opet da zatrudnim. Tad sam imala 34 godine. Sljedeći Ivf 5 folikula i 3 js, veaćen 8st treći dan. U tom postupku sam otpočetka bila sumnjičava i nisam betu ni dočekala. Lani, dakle s punih 37 god 3.ivf 6 folikula i 6 js. Dobili 3 Blastice, zbog spontanog iz 1.postupka odlučuju se vratiti 1 a 2 smo zamrznuli. 14 dan beta oko 800. Na utrogestanu do kraja trudnoće mada je više manje bilo sve ok sto se same trudnoće tice. Čari trudnoće su već druga priča. Muž i ja svakako planiramo još 1 dijete i godine me ne opterećuju. Zato cure moje, ne dajte se. Borite se. Ja i nisam prošla ne znam što u svemu tome ali nešto ipak jesam. Punkcije su mi bile pod narkozom jer sam se na prvoj umalo onesvijestila. Porod je bio mila majka prema punkciji. Samo pogled na našeg sina je dovoljan da znam da se svaki trud i svaka suza isplatila. Uvijek sam vjerovala da ćemo uspjeti i uspjeli smo. Pratim vas i držim svima fige!
Probaj se smiriti, uvijek postoje oscilacije u nasim osjecajima.. Ali borci su borci.. Uzmi knjigu ili nesto sto te smiruje i vjeruj.. Cuvajte se![]()