kiki30 ajmeeeeeeee![]()
predivno!! cestitam!
i vibram za dalje!
kiki30 ajmeeeeeeee![]()
predivno!! cestitam!
i vibram za dalje!
Cure hvala na potpori,samo da se što prije završi ova agonija..
Draga moja suborko Kiki30,želim ti svu sreću i sve školski do kraja
Kiki, sretno!!
Ok, nije postao pola poruke! Ja sam jutros radila test, negativan je, tako da sutra vjerojatno cu to samo potvrditi betom! Jel zna koja od vas kad smijemo nakon stimuliranog na fet, jer imamo zamrznutu jednu blasticu iz ovog postupka?!
Kiki30,moram i ovdje cestitati!!!!!
Nina777,grlim![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 03.12.2015. at 11:35
Cure,radila sam danas ujutro gravignost i negativan je
Nadam se da je mozda beta preniska pa ju nije detektiro
Nada umire zadnja pa sam sad isla u breyer izvadit betu...nalazi su oko 14h....
Znam da su sanse nikakve ali ipak se nadam....uvijek se sjetim ginger i njezine male bete.....
snelly85, držim fige da se iznenadiš!!!![]()
suncokret,hvala na figama
i ja bi se htjela iznenadit ali mislim da nis od toga
Vec mi je sad muka kad se sjetim povratka na posao
jel netko zna ako imam otvoreno bolovanje do 10.12,a betu radim sutra.Ako je negativna jel se odma zatvara bolovanje ili mogu jos 2 dana ostat doma?
Isla bi radit u pon,ne da mi se odma sub i ned ic radit![]()
Snelly,žao mi je![]()
a nista,sad u prvom mjesecu ponovno.Nadam se da ce bit vise srece![]()
Snelly, žao mi je. Ne znam imaš li koju smrzlicu ili ćeš morati u novi postupak, ali držim fige da uspije.
Znam kako se osjećaš, meni je taj osjećaj praznine bio najgori.
Za negativne bete sam uvijek saznala na poslu između dva školska sata pa bih do doma plakala. Teško je, ali napravi plan za nove pobjede, tada bude nešto lakše.
Nazovi sestru u humanoj i pitaj kada odlaze na godišnji.
Ali nekako mislim da se poklapa sa školskim praznicima.
Tamo negdje pred Božić pa do iza Tri kralja. Koja dva tjedna.
Medeja,nemam smrzlica.Ja sam isla u prirodni postupak.
Jel netko zna jel se klomifen smije uzimat kod hipertireoze?
Hvala na odgovoruCitala sam uputstva di pise da se ne smije uzimat kod oboljenja stitnjace,a vidla sam da au neke cure sa hipotireozom pile.ali ja imam hiper pa sam mislila ako tu netko ima iskustva da napise
snelly, nemoj biti tužna.... ti su prirodnjaci stvarno čudni - nikad se ne zna, može se zalomiti trudnoća iz takvih postupaka, iako je vjerojatnost ipak smanjena u odnosu na stimulirane, jer se dobije uglavnom samo 1 j.s. ma da... na koncu, svoju prvu trudnoću i porod zahvaljujem stimuliranom postupku - fulanoj stimulaciji u kojoj smo dobili samo 2 jajne stanice, vraćen samo 1 embrij - treći dan osmostanični..... taj je embrij sad skoro 5-godišnja curica.
ovo da li bi išla s klomifenom, zašto ne, sigurna sam da može uz hipotireozu, ali je pitanje hoćete li išta s tim dobiti, ja bih probala, ali mislim da Vinogradska ide u prirodnjake isključivo bez ikakvih lijekova. Dakle, ako ti daju u Vinogradskoj klomifen oni to broje kao stimulaciju. Tebi je to na koncu svejedno jer ionako na pravu stimulaciju zbog drugih zdravstvenih razloga ne možeš ići, jel tako?
A tko ti tu tvoju hipotireozu kontrolira? kakvu terapiju primaš? i kakvi su ti nalazi štitnjače nakon terapije?
ajme kika30 - pa kako sam ovo propustila??
ja se veselim i baš me briga... ovo je trudnoća maratonke![]()
![]()
i čestitam ti od srca. Kad će uzv? joj tako se veselim i ovo mi izgleda iskreno baš odlično. Znam da te je strah...... ali ovo mora biti dobro..... mora i gotovo! držim fige i vibram u isčekivanju novih vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snelly zao mi je .. Meni su rekli da su na godišnjem do 10.1.
Cure, moja beta je 186.07, doktor je viknuo jeees, i da ponovim u ponedjeljak! Danas je 11 dan nakon transfera!molim se za dalje!!
Cure ,samo da javim da je moja beta krenula padati, sa 45 je danas pala na 28,znači biokemijska opet..![]()
Id20, bravo za betu i navijam za pravilno duplanje![]()
kadauna,da upravu si,meni je svejedno ako mi klomifen racunaju pod stimulirani ja zbog svoje epi ne smijem jacu stimulaciju.
Ali dr.T me stavio na listu ljekova za 3.mj
Ne znam da li bi ja mogla sad u 1.mj pitat da probamo sa klomifenom,kupit cu ga sama nije problem.
Samo ne znam jer ja moram cekat bas taj 3.mj jer i ovak necu uzimat te ljekove?
Id20 bravo , ako sam dobro povezala test je prije 2 dana ili dan bio negativan?! ~~~~vibram za duplanje
Snelly zao mi jenadam se da ces uspjeti dogovoriti 1 mjesec
Nina977oporavi se brzo!
Nina, zao mi je, hrabro naprijed!
Da, jucer ujutro radila test i bio negativan!
Da, svaka cast kako si zapamtila, meni se pomjesaju imena, onda se vracam unatrag citati!!
id20,prekrasne vijesti,čestitam
Cure hvala na podršci..
Hvala vam curke! Mozda se malo rijetko javljam, ali svakodnevno vas citam, toliko sam stvari ovdje saznala.. Radila sam test jer sam ga imala doma, suprug kad me nazvao nakon sto je podigao nalaz, nisam mu vjerovala, a opet znala sam da se ne bi salio s tim! Citamo se i dalje i cujemo u ponedjeljak s novom betom! Kad se radi prvi ultrazvuk, mislim da ce me tek to smiriti??
Kiki30 pa sta ja to citam!!!! Omg!!!
Pa tako si me razveselila!! Cestitam o srca i zelim ti mirnu, normalnu i dosadnu T!!!
Ostalima isto cestitam!!
Nama tuznicama,glava gore i idemo dalje..
Moj dugi protokol nije bio uspjesan, 5 folikula 1 js,nekvalitetna, nije bilo et, pa ponovni i zadnji (hzzo) pokusaj za par mjeseci
hvala cure !! ultrazvuk tek 17.12 aaaa poludit ću do tad
vatra,![]()
Posljednje uređivanje od kiki30 : 05.12.2015. at 16:43
Curke, danas 14. dan beta 1053.13
Bravo id20!![]()
![]()
![]()
Id20 čestitam ti od srca! Dat će dragi bog školsku trudnoću. Odmah i ja imam nade jer sam se naručila kod Škvorca na konzultacije
Nema više čekanja, 3 godine je dosta..
Ajme, predivno!!!
A sve je počelo s negativnim testom.
Sada slobodno napravi još jedan da ti ostane za uspomenu, taj sigurno neće bit negativan.
Tako sam napravila ja onu jeftilenku First sign iz DM-a i još uvijek je crta tamo, jača i od kontrolne. :D
Kiki, čestitam i tebi, držimo fige za 17.12., još 9 dana.![]()
Posljednje uređivanje od Medeja : 08.12.2015. at 04:57
Medeja, bas sam sinoc suprugu rekla da cu to napraviti.. Danas cu nazvati Škvorca i otici na prvi pregled kod njega, iako kaze da mu je jaaako guzva! Docekat cu ta dva tjedna valjda!