-
Molila bih vas za vaše mišljenje!!
U 7.mj sam imala ivf, trudnoća, pa kiretaža sa 8tt, pa FET u 11.mj, beta negativna. Prokrvarila sam nakon prestanka utrogestana i estrofema,menga onak čisto normalna. Točno mjesec dana kasnije sam dobila svoju mengu(koju nikad ne dobivam bez lijekova). Prvih tjedan dana su to bili samo tamnosmeđi ugrušci/komadići uz minimalan tamnosmeđi iscjedak. Rekoh,dobro,čisti se to nakon svega kaj je bilo. Pa je počelo krvarenje neka 3dana, malo obilnije ali ništa nenormalno. E onda kreće moj problem. Naime, prije spavanja,kad idem zadnji put pišat, ja krvarim i to kao neka sluz, ko,šmrkalj rastezljivo, sa svježom krvi. Krvarim još malo ujutro i dalje kroz dan ništa. To već traje nekih 10ak dana. Svaki dan me navečer počne boljeti glava i sise.
Nisam prije išla kod gina jer mi je sve to izgledalo ko neko čišćenje posebno jer mi je ovo 3.menga u životu koju sam dobila bez lijekova. Ali sad sam već zabrinuta jer em dugo traje (skoro 3tjedna), a najčudniji mi je dio a tom krvavom sluzi i to SANO prije spavanja.
Iskustva? mišljenja?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma