Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bokić...Ne javljam se često.. nego ovako samo s nedoumicama. :D
    Bila sam na folikulometriji i imali smo 4 folikula. 2 podjednake veličine s jedne strane 14 mm i jedan veci 14mm od drugog 10 mm s druge.
    Zaključak je bio da su to 3 sigurna folikula.Četvrti će se vjerojatno prestati razvijati.
    Na iducoj je stanje bilo isto takvo 3 veca jedan manji koji je ipak malo narastao ali daleko od ova 3 koja su lijepo napredovala.
    Iduca FM jucer - 2 zuta tijela, po jedan na svakom i 2 folikula pred ovulaciju.
    Odlicno.
    Ono sto me zbunjuje.... očito su dva najveca s obje strane pukla, ne znam od kud je ovaj četvrti smogao snage za tako brzi rast al eto je....
    No kako bi imala neki osjecaj kontrole, a i da ne panicarim da sam ziher vec ovulirala i da je sve upropasteno :D piškila sam manicno po LH trakicama. Po 2 - 3 dnevno.
    I linija je postajala pomalo tamnija i tamnija ali nikad nije postala ni priblizno jednake ili tamnije boje do danas.
    I danas naravno rastura i uber tamna je i ocito je to taj LH surge i ovulacija.
    I to je u skladu s jučerašnjom folikulometrijom i sve 5.
    Al di su ova dva najveca nestala i zakaj onda prije dan dva nije bila linija tamnija nego se jedva lagano vidjela.
    Jel oce tak folikuli puknuti iz cista mira i bez LH-a?

I koliko treba zutom tijelu da se formira? Moja pretpostavka sigurno 1 dan. Dakle mogla bi reci da ako je jucer bilo zuto tijelo prisutno onda je prekjucer valjda bila ovulacija...

Ah.. tko bi više znao te folikule...

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Zeljkica Sretno...da se prime ~~~~

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Grickavjestica prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkica Sretno...da se prime ~~~~
    Hvala!
    Ti kako si?Beta za dva dana,jesi koji test radila??

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala!
    Ti kako si?Beta za dva dana,jesi koji test radila??
    Ma nisam i necu jer me strah negative... jedino se bojim da se ne ponovi prosli put..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •