-
Aha. Ma i ja sam u toj prvoj skupini mama koje ne panicare nego radije ispitam sa svih strana i pratim dok stvarno ne.zagusti. zapravo sam pocela bas primjecivati kada je.jednom imala uzasnu virozu od koje kurila 40 i nisam nikako mogla skinut temperaturu nego ibuprofenom + pqracetamol kombinacijom. Prvi dan kad nije imala temp se igrala.na podu i odjednom se primila za glavu i jauknula i boji gava mama boji gava.. tu sam se prestravila. Ali je brzo proslo (batocila sam ju vodom otvorila sve prozore nazvalq ped i stalo) poslije se u nekoliko navrata do sada nekih 5,6 puta zalila na glavu. Ne znam. Ja imam migrene od kompjutera i bjezim od svih tih svjetlecih aparata kad god mogu. Vec 7 godina nemam ni tv. Imam laptop koji je toliko daleko od mjesta gdje sjedimo da ja ne vidim bas slike dobro (nosim naocale) tako da i mene zna tako.iznenada zaboliti... ili pocne polako pa sve jace i jace do povracanja nekoliko sati ako ne popie odmah tabletu. Međutim dr to nije bas tako ispanicarila kao ja i tu je stalo sa ped. Dok recimo noga i ruka i to bas desna svako malo ,boji noga, boji juka. .. uuglavnom ona ne sepa i dobro drzi predmete u ruci pa eto.. za sad mi je samo to bilo na pameti,da je mozda zbog tog rasta. Da stvar bude gora ja idem na terapije za ruke , tj za karpalne tunele..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma