Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Gasenje mobilnih podataka

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Gasenje mobilnih podataka

Rekla mi je teta u ht-u da postoji opcija u mobitelu da se stavi opcija na mobitelu kad se istrose megabajti koje imas u tarifi da vise nema interneta.
    Jer sad u ht- u imaju neku tarifu 800 mb u tarifi pa se poslije naplacuje. Pa je rekla da se moze na mobitelu to podesiti da se iskljuci internet kad se potrosi tih 800mb. E sad je fora kaj ja to nemrem naci na svom mobu...imam htc 300

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla mi je teta u ht-u da postoji opcija u mobitelu da se stavi opcija na mobitelu kad se istrose megabajti koje imas u tarifi da vise nema interneta.
    Jer sad u ht- u imaju neku tarifu 800 mb u tarifi pa se poslije naplacuje. Pa je rekla da se moze na mobitelu to podesiti da se iskljuci internet kad se potrosi tih 800mb. E sad je fora kaj ja to nemrem naci na svom mobu...imam htc 300
    Imaš upute ovdje, ako ti pomogne: http://htcfans.hr/media/299/_htc_des..._watermark.pdf

Kaže ovako (str. 40) - UPRAVLJANJE POVEZIVANJEM

Isključite bežične veze koje ne upotrebljavate.

Za isključivanje veza kao što su mobilni podaci, wifi ili bluetooth idite na POSTAVKE, te dodirnite odgovarajući prekidač uklj./isklj.

Ja imam neki sinov Samsung, kod mene treba povući prstom ekran prema dolje (kao da spuštaš roletu) da se otvori taj prozor za upravljanje mobilnim podacima.

Idući put kad ti teta kaže da to isključiš, odmah ju pitaj "A sad mi recite KAKO da ja to napravim..." To joj je posao!

Nadam se da ćeš uspjeti. Sretno!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na mom mobu Sony je ovako
    Postavke -> koristenje podataka -> postavi ograničenje (upises granicu u mb).

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    ...imam htc 300
    postavke --> pa imaš: "način rada zrakoplova", "wi-fi", "bluetooth", "mobilni podaci" - kao zadnju opciju nudi "više" pa tu klikni.
    onda ti nudi "uporaba" - unutar koje ti sve piše.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

promaknulo mi je napisati da unutar "postavki" gledaš "bežični pristup i mreže" - tu ti je sve ono što gore navedoh.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •