Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: T: Smjestaj na Losinju u 8 mj

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno T: Smjestaj na Losinju u 8 mj

Imamo vec jednu opciju, ali je dosta skupa pa trazim alternative. Slobodni smo od otprilike 30.07. pa do 15.8. , u tom periodu bi najradije u Nerezine, ali i ostala mjesta na Losinju su ok
    Za dvoje odraslih, dijete od 5 godina i bebu od 3 mjeseca. Na nekih 6-8 noci.
    Idealno bi bilo s ves masinom ili da negdje postoji mogucnost pranja vesa dva puta.
    Ne mora biti nista fancy, ali mora biti cisto.
    Hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima praonica rublja https://telefonski-imenik.cybo.com/H...istionica-i_1j sad kolko je to dobro za pelene?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala Jelena. Meni bi trebala obicna praonica, gdje ja sama mogu staviti malo tekuceg deterdzenta i octa umjesto omeksivaca. Ne vidim na stranici jel oni imaju tu opciju, ono ubacis novce pa radi, pa ti cekas dok zavrsi ili oni sve peru...u tome je caka...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ako ne smeta pokretačici topica, ja sam zainteresirana za sličnu stvar. Tražim smještaj - apartman na Lošinju, desetak dana sredinom kolovoza, 4 osobe. Wifi obavezan, klima uređaj također, kuhinja također, a budući da ja ne mogu puno hodati po vrućini, blizina mora je prednost. Mali Lošinj je prednost, sve ostalo dolazi u obzir.

Alternativa je nešto takvo u blizini Splita, npr. Kaštela.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Naravno da mi ne smeta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Idući tjedan idem u veli s klincima, ak hoćetemogu možda nekog dole pitati
    Inače javno se može rezervirat samo prek agencija, pa i to poskupljuje

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Idući tjedan idem u veli s klincima, ak hoćetemogu možda nekog dole pitati
    Inače javno se može rezervirat samo prek agencija, pa i to poskupljuje
    Kaj si dobila ono sa linka koji sam ti poslala?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ne smeta pokretačici topica, ja sam zainteresirana za sličnu stvar. Tražim smještaj - apartman na Lošinju, desetak dana sredinom kolovoza, 4 osobe. Wifi obavezan, klima uređaj također, kuhinja također, a budući da ja ne mogu puno hodati po vrućini, blizina mora je prednost. Mali Lošinj je prednost, sve ostalo dolazi u obzir.

Alternativa je nešto takvo u blizini Splita, npr. Kaštela.
    Zašto bi netko išao na ljetovanje u Kaštelanski zaljev

Inače, imam preporuku za smještaj u Kaštelima, ali mislim da bi to za vas bilo premalo (kapacitet je za 2, max. 3 osobe). Mi smo ondje bili 2 godine kad je A. išao onamo na ljetni glazbeni seminar, ali da nije bilo toga, sigurno ne bismo izabrali Kaštela za ljetovanje. More je prljavo, plaže nisu baš nešto... blizina Splita je prednost ukoliko želite razgledavati ili ići na izlete u okolicu. Ali za kupanje stvarno nije preporuka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj si dobila ono sa linka koji sam ti poslala?
    ne nego smo imali planirano lječenje,

inače im server nije ni radio ( bar ne pri kraju) pa smo poslali dprek mejla, navodno da ćemo dobiti neki utješni paket, to inače počinje danas, nadam se da će bit koja slička, ili reportaža s zbivanja!

ali svejedno hvala.

iumam preporuku za smještaj u zaostrogu, ako nekoga zanima, mi splanirali ljeto, pa bi možda tamo iduće ljeto.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.06.2015. at 06:56

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto bi netko išao na ljetovanje u Kaštelanski zaljev

Inače, imam preporuku za smještaj u Kaštelima, ali mislim da bi to za vas bilo premalo (kapacitet je za 2, max. 3 osobe). Mi smo ondje bili 2 godine kad je A. išao onamo na ljetni glazbeni seminar, ali da nije bilo toga, sigurno ne bismo izabrali Kaštela za ljetovanje. More je prljavo, plaže nisu baš nešto... blizina Splita je prednost ukoliko želite razgledavati ili ići na izlete u okolicu. Ali za kupanje stvarno nije preporuka.
    Baš se o tome radi, jer moj stariji je propustio terensku nastavu ove godine, cijeli razred nije skupio dovoljno zainteresiranih. Želi vidjeti Dioklecijanovu palaču i druge znamenitosti, a za kupanje je lako, odosmo u smjeru Trogira i sve pet, ali za Trogir imamo opciju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Onda možda nije loša opcija čiovo, ili ako si vidla moj prethodni post?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Onda možda nije loša opcija čiovo, ili ako si vidla moj prethodni post?
    Ne bi mi na Čiovo, zbog mosta. Volimo landrati i autom i nogama, a lani smo bili u Segetu, pa možemo opet... Jedno dijete nas nagovara u Split, a drugoželi izlet na Susak, a nama kako padne grah... Obično u ovo doba godine već imam sve isplanirano, ali evo, malo kasnimo ove sezone.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi plan radimo oko uskrsa,

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A ja par dana prije, često dan prije

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas se pokazalo bolje traziti smjestaj ranijr - zbog cijene- povoljniji apartmani se prije popune ( ok, mi na more idemo vise tjedana pa je cijena presudan faktor)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se pokazalo bolje traziti smjestaj ranijr - zbog cijene- povoljniji apartmani se prije popune ( ok, mi na more idemo vise tjedana pa je cijena presudan faktor)
    Ovo je tocno, i tako je najbolje, al smo mi nazalost vise spontani tipovi. Al iduce godine cu punooo ranije rezervirat,ustedi se 30% sto je dosta u odnosu na normalne cijene. A otkazat se moze skoro uvijek do nekog roka.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ali isto tako se moiže u zadnji tren jako povoljno proći.
    Apartmana je sve više, otkaza u zadnji tren isto i na licu mjesta se uvijek može naći smještaj i to puno povoljnije nego preko agencija, neta i sl.
    Samo treba malo hodati i pitati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I to je tocno i mi smo isto tako na blef dosli na Vis prije 4.5 godine s bebom od 11 mj i nasli smjestaj u sat-dva. Al sada s bebom od 6 tjedana i starijim od skoro 6 godina se ne usudim iskreno receno.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi idemo na 4 tjedna - nema sanse naci spontano apartman - jedino ako hoces mijenjati smjestaj svakih par dana. Otkada su djeca tu - nema spontanog - da tu kolicinu stvari pakiram svakih par dana ili da spavamo u autu - nema sanse za ljetni odmor - koji je zbog obiteljskih bolesti nama vrlo vazan.
    nije isto platiti apartman 100 eura dnevno ili 50

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    A ja par dana prije, često dan prije
    mi ipak moramo dost dobro splanirati i put i smještaj, a i klopu koju nosimo sa sobom

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi mi na Čiovo, zbog mosta. Volimo landrati i autom i nogama, a lani smo bili u Segetu, pa možemo opet... Jedno dijete nas nagovara u Split, a drugoželi izlet na Susak, a nama kako padne grah... Obično u ovo doba godine već imam sve isplanirano, ali evo, malo kasnimo ove sezone.
    Susak, prema viđenju s broda, i nije nešto posebno - ako već idete u taj kraj, više vam se isplati izlet na Ilovik ili Unije

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Susak, prema viđenju s broda, i nije nešto posebno - ako već idete u taj kraj, više vam se isplati izlet na Ilovik ili Unije
    Slazem se, bili smo prosle godine na Susku i Iloviku. Susak je bezveze, Ilovik je ok, al nista posebno.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se, bili smo prosle godine na Susku i Iloviku. Susak je bezveze, Ilovik je ok, al nista posebno.
    A nisu ni Unije.
    Prođeš cijeli otok uzduž i poprijeko za sat vremena, a za vidjet, zapravo nema ništa.
    Samo mjesto je isto bzvz, malo, tipično otočko kakvih ima svuda. Riva duga 50 metara, i tak...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Na Unijama se ima što vidjeti, ako se napravi jednodnevni izlet. Za dulji boravak mi se taj otok ne čini idealnom destinacijom, ali opet, nema prometa, što je pogodno obiteljima s razigranom i rastrčanom djecom - može ih se slobodno pustiti da švrljaju kud god žele bez straha da će se izgubiti ili da će ih pokupiti neko vozilo.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na Unijama nema automobila, ali ima traktora i motora.
    Ja sam godinama tamo ljetovala i za odmorit dušu i tijelo su super, ali i dalje tvrdim da se nema šta tamo vidjeti kao ni na Iloviku i Susku.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znam ja to, ali je sin zapeo ljetovati na Susku, pa smo pristali na kombinaciju Lošinj + izleti uokolo,kakve ulovimo, po mogućnosti i Susak.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To vam je dobra zamisao.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vozi vam katamaran na susak

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iz perspektive iznajmljivača , lakše je pronaći povoljniji smještaj u zadnji čas nego u siječnju
    Ne pada mi na pamet da ispod cijene dajem nešto što mogu popuniti po normalnim cijenama kad ima vremena.
    U zadnji čas ( 4-5 dana prije ), ili kad netko otkaže tko je već platio akontaciju, onda skidam cijenu .
    Zadnjih godina sve više ljudi bukira u zadnji čas , valjda ne znaju kada će imati godišnji .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Iz perspektive iznajmljivača , lakše je pronaći povoljniji smještaj u zadnji čas nego u siječnju
    Ne pada mi na pamet da ispod cijene dajem nešto što mogu popuniti po normalnim cijenama kad ima vremena.
    U zadnji čas ( 4-5 dana prije ), ili kad netko otkaže tko je već platio akontaciju, onda skidam cijenu .
    Zadnjih godina sve više ljudi bukira u zadnji čas , valjda ne znaju kada će imati godišnji .
    Ovo je itekako istina i o tome sam i ja pisala par postova prije.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ostane ti prazno 3 ili 4 tjedna? Ma nema sanse da bih ja tako mogla planirati nas GO. Moram to napraviti unaprijed

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nano, ti si u manjini.
    Tko više ljetuje 3 ili 4 tjedna u komadu?
    Ili ne mogu dobiti toliko godišnjeg ili nemaju novca za placanje toliko dugog smještaja.
    U današnje vrijeme ljudi ljetuju najčešće po 7 dana, često i manje 4-5 dana, a jako rijetko dva ili više tjedana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

3 ili 4 tjedna ? nema takvih , 7 ili 10 dana , maximum ...samo jedna obitelj dođe povremeno kod mene na 3 tjedna

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj muž prošle godne rezerviral 10 dana, a mi se poželili baš mora i našli smještaj 3 kuće dalje i nadopunili sve skupa 14 dana mora, ali to smo isto unapred složili, inače bi se pokupili doma, morala sam planirati hranu za klinca da imam dovoljno jer toga nema za kupiti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

3 ili 4 tjedna ? nema takvih , 7 ili 10 dana , maximum ...samo jedna obitelj dođe povremeno kod mene na 3 tjedna
    Da.

10 dana maksimalno.

Jednostavno ne ide više.

Djeca još idu devet dana u glazbeni kamp, to za njih dvojicu košta koliko i godišnji za nas četvoro (jer ima program, nije samo namakanje zadnjice u moru), ali nije mi žao. Vrijedi svake lipe. Ali zbog toga ni financijski ni vremenski ne možemo skrpati zajednički godišnji dulji od 10 dana.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://www.island-losinj.com/
    http://www.imediteran.com/

znam vlasnike tih agencija (Asl i mediteran), sigurno će vam naći nešto dobro.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi svi volimo more. Dvoje clanova ima astmu i nastojimo otici maximalno sto mozemo na more. Veci je problem dobiti godisnji neg skupiti novce - stavljamo na stranu svaki mjesec.
    ja sam sa svojim roditeljima isto ljetovala po mjesec dana, MM i vise i nama je to normalno. No kako nemamo nekretninu na moru, pazljivo trazimo smjestaj a i mjesto sa nizom vanpansionskom uslugom. To smo i pronasli ali ja bih ipak promjenu iako smo si sa gazdama vec jako jako dobri.
    Iskreno, meni stvarno treba tak dugo ljetovanje- i MMu.
    na zalos novca za nekretninu nemamo a necemo niti imati

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mi svi volimo more. Dvoje clanova ima astmu i nastojimo otici maximalno sto mozemo na more. Veci je problem dobiti godisnji neg skupiti novce - stavljamo na stranu svaki mjesec.
    ja sam sa svojim roditeljima isto ljetovala po mjesec dana, MM i vise i nama je to normalno. No kako nemamo nekretninu na moru, pazljivo trazimo smjestaj a i mjesto sa nizom vanpansionskom uslugom. To smo i pronasli ali ja bih ipak promjenu iako smo si sa gazdama vec jako jako dobri.
    Iskreno, meni stvarno treba tak dugo ljetovanje- i MMu.
    na zalos novca za nekretninu nemamo a necemo niti imati
    Slažem se... Gle koji je datum, a mi još pojma nemamo kada će godišnji i kako (kolektivni ili ne). Prestala sam se uzrujavati - ne bih se rado našla u situaciji da mogu na more kad god zaželim, ali da nemam to čime financirati.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja isto obožavam more i idem na dulje, ali idem u svoje pa ne brinem o smještaju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I mi obozavamoooo more i nadamo se jednog dana svojoj nekretnini.zdusno u to vjerujem i radimo na tome.stednji jel te.
    nije lako danas prezivit a kamoli ustedit al fuseve stavljamo sa strane.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I nemam bzvz oavakv avatar tijekom cijele godine he he

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.island-losinj.com/
    http://www.imediteran.com/

znam vlasnike tih agencija (Asl i mediteran), sigurno će vam naći nešto dobro.
    Hvala angie, probat cu, idem im se javit!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala angie, ASL je odlicna agencija, mogu samo dalje preporucit!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i gdi si kaj dobila po kojoj cijeni?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i gdi si kaj dobila po kojoj cijeni?
    hej jelena.O, uzela sam na kraju apartman s dvije spavace sobe, balkonom, velikom terasom s pogledom na more 80 m2 (sa svim uredajima-ves masinom koja mi je dosta bitna) za 90 eur po danu i zavrsno ciscenje je 30 eur. U Malom Losinju.
    Puno jeftnije nego hotel u svakom slucaju.

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obično smo 3-4 tjedna na moru... ove godine odlučili rascjepkati lokacije na 2 ... tako da od 3.08. do 15.08. tražimo nešto mirno i opuštajuće pogodno za djecu preporuke u inbox a ako ima iznamljivača još bolje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da ne otvaram novu temu, zamolila bih na posudbu kolica za bebu od 3 mjeseca na Losinju u periodu od 1-8.8.
    Bila bih jako zahvalna.
    Ako ne nademo, snaci cemo se nekako s Thule kutijom za auto, ali draze bi mi bilo da se javi neka dobra duša
    Hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A gdje ćete na kupanje?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam jos tocno, ali Nerezine su nam prosle godine bile savrsene s malim djetetom, plaza Galbolka cini mi se da se zove. Jako puno hlada!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •