Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Temperatura pet dana 37,5 do 38,5! Please, savjet

Početno Temperatura pet dana 37,5 do 38,5! Please, savjet

Drage mame, vec mjesec i pol pokusavam da se registrujem, medutim, cim otvorim Rodu, A. vec budan i zove me. Uglavnom, htjela bih vam ispricati nesto lijepo, nesto sto ce vam uljepsati ovaj tmurni dan, ali to ostavljam za drugi put. Sad za zabrinuta, mnogo. Moje sunce (14 mj.) vec pet dana ima temperaturu od 37,5 do 38,8. Kise, kaslje, grozno slini, raste mu osam zuba, apsolutno nista niti jede, niti pije, samo sika-mika. Draga sika-mika. Hvala Bogu da jos uvijek doji i neka doji dokle god zelii, (malo skrenuh s teme, malo sam sludena, ovo nam je prva temperatura). Bili kod pedijatrice, (tek je ona posebna prica), prije pet dana, kaze upala grla, odmah antibiotik, Ceklor, ja odmah siznula. Konsultacija s muzem, necemo mu davati antibiotik. S obzirom da u porodici imamo lijecnika opce prakse, meni ne da davo mira, moradoh i nju nazvati. I ona za antibiotik, jer mu je grlo u proteklih deset dana vec drugi put crveno, te jos gomilu argumenata, te ja pokleknuh i dadoh mu, a suncu nista bolje. Ne znam sta da radim, dajem mu Apisirup za kasalj, Aquamaris za nos, Dalsy kad se temp. popne do 38,5. Danas se ponovo cujem s lijecnicom iz porodice, kaze da sacekam do sutra, jer je danas guzva u Domu zdavlja, i da ce mu pedijatrica, mozda ukljuciti jaci antibioti, ili cak injekcije. A ja sam, nekako, grozni protivnik antibiotika, bez prethodne provjere, sto je sad nemoguce. Da li je neka od vas, dragih mama, imala slicnu situaciju? Lakse bi mi bilo! Ili da mozda pozovem privatnog pedijatra da ga pregleda kuci, ili sta?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam pametna, ali želim vam brzo ozdravljenje!
    mi nikada nismo primali antibiotik bez provjere krvne slike ...

možda da probate s tim ...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa upala grla može biti i virusna, a onda ne treba antibiotik. Zato bolje napravit krvnu sliku. I još nešto, Dalsy je ibuprofen i ja ga ne bi davala djetetu za temp manju od 40. Radije Lupocet.

Početno

Bili kod pedijatrice, posumnjala na upalu pluca, zbog silnog skripanja u plucima, i kaslja i temperature, poslala nas pulmologu, ja zbunjena, kakva upala pluca!!!!!Uradili rendgen, iscekivanje, dok. gleda snimak, gleda citav vijek, slusa pluca. Kaze nije upala pluca, vec bronhitis. Uzas!!! Ne mogu rijecima opisati kako se osjecam, ni kakva me bol preplavila. Uglavnom, deset dana inhalacije i injekcija (Garamicin), dva puta dnevno, oboje. A sunce moje, za vrijeme inhalacije i injekcije tako vristao, da su svi doktori i sestre dosli da vide sta mu to rade. Ma uzas. On place, ja placem, srce mi se cijepa. I sve mislim, gdje sam to pogrijesila, mozda su mi neki signali promakli!! Znate li neki narodni lijek za bronhitis? Ja se sjecam da je mama, brata i mene, kao male stalno vodila na more, zbog istog problema. I bijele rotkve i meda, ali on mi je jos mali za med. Ili mozda homeopatija? Ja sam za ove alternativnije metode. Uglavnom, drzite nam fige da ovo sto prije prode, pa da pricamo o lijepim stvarima. Ljubite svoje male i velike

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

proći će to brzo

i mi smo s čestim bronhitisima od prve godine i s jednom bolnički liječenom upalom pluća - sada smo evo već nekoliko mjeseci dobro (ima 3 godine)

nekima ide na uho, nekima na grlo, a nekima kao što je kod moje curice ide sve direktno na pluća

ako se bronhitisi budu ponavljali, vjerojatno će vas poslati na alergološko testiranje

neka pije dosta tekućine, možda da si kupite kućni inhalator pa čim inače započne s kašljem da ga inhalirate fiziološkom

želim vam svako dobro!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •