-
Osoblje foruma
s dva mjeseca starosti noćni strahovi?
meni je dijete bilo dvije i pol godine staro kada je u razdoblju jače viroze, u trenutku kada smo mu spustili do tada vrlo visoku temp. nekoliko puta zatrzalo rucicom. ja ti ne znam opisati sto je tu bilo neobicno ali je bilo, mi smo "znali" da je to trzanje a ne nesto neodređeno i ne nesto sto je moglo biti bilo sto. isli smo na hitnu, EEG je bio uredan, nakon godine dana uobicajena kontrola i EEG los, pa opet los, pa opet los. Dijagnoza: parcijalna djecja epilepsija...
Dakle, mi smo tada mogli ne reagirati, s djejetom bi sve bilo uredu vjerojatno do skole a onda bi poceli napadi (isto tako parcijalni trzajevi), sve bi opet morali proci ali u fazi kada je dijete odrasdlije, kada se navikava na skolu i brdo slicnih problema. Kako smo mi otisli doktoru odmah problem se odmah poceo i rjesavati, lijek ce piti u najboljem slucaju jos šest mjeseci i do škole će sve biti riješeno - dijete zdravo.
Najozbiljnije mislim da neke stvari ne treba banalizirati i da ih je bolje rješavati prije nego poslije, ako ništa drugo biti ćeš sigurna da je s djetetom sve u redu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma