Eto i nas sa problemima, upomoc...

Desna cica nam steka od samog pocetka, pa smo uvijek dojili na obje, prvo jedna pa druga, a onda slijedece dojenje druga pa prva. To je palilo do prije neki dan... skuzila sam jucer da desnu uopce nece, da ju samo cucla (ja bas nemam jaki osjecaj kada vuce - tako da nisam ni primjetila kada je tocno nastupila promjena a svaki puta lijeva valjda izvuce situaciju). Prica je zavrsila sa kupusom preko noci i kuc, kuc barem smo se rijesili kvrgi. No ni danas desnu uopce nije htjela vuci (place na cici i izvija se).

Dojimo na zahtjev, dojenje traje dugo (pogotovo dugo zadnjih tjedan dana od kada su joj prestali grcevi koji su prije bili ziva katastrofa!!!!) i slabo vuce.

Zadnjih dana, kad je frka pocela sam koristiti Syntocinon spray, i mlijeko mi lakse ide, cini mi se da ga i vise ima. Interesira me koliko dugo se taj sprej moze koristiti, koliko puta dnevno. Ima li to smisla na dulji period?

Bradavice mi izgledaju kao zemlja bez kise (raspucano). Ja bih rekla da su izmucene od duljih dojenja. To nije opis soora, zar ne?

Inace, Anna ce za dva dana imat 2 mjeseca. Rodjena je sa 3400, nakon mjesec dana je dobila samo 400 a onda u dva tjedna jos 400. Kaka i piski cesto, tako da mislm da dovoljno papa. A i cini mi se da jako buja u posljednje vrijeme. No ipak, mislim da je gladna... i da bi ona zeljela vise papati... Lastane... pomagaj... sto radimo krivo????

Hvala unaprijed.